WFC - DAY 1

hejsan! första dagen på WFC kunde ju inte ha börjat bättre för oss, det blev direkt en vinst med 5-0. det var priima fiilis i laget och flera var målade med blått och vitt i både ansiktet och håret och själv hade jag blåa öron och blåa ränder i håret, sött såklart.

efter matchen var jag,kricke,mixu och tobbe via mtv. sen cyklade vi och hämtade rullakebab som vi åt vid hoviska. jag och kricke cyklade till sundom efter det och hade mysigt, sov också 1½h :) imorgon spenderar jag hela dagen vid mtv och på kvällen blir det disco. ha det bra!

WFC!

Matchen slutade 3-0 till sif men jag skall glömma den nu för imorgon är det WFC med en massa matcher enda till söndag :) match imorgon mot Vps kl.2, riktigt taggad redan! ikväll har jag och ett stort gäng folk varit hos viveca. nu myser jag med resten av min b&j! ha det bra, blir nog inte mycket bloggning imorgon..


B1

Jaa hör ni det är match ikväll mot sif b1. om vi förlorar så faller vi ur b1-serien, alla säger att matchen är jätte viktigt och såklart är den det men jag tycker inte att man skall inte ha någon stor press på mej själv och om vi sjunker till b2 så går ju inte världen under för det. vi spelar eget spel och gör vårt bästa, right? :)

BEN & JERRYS

hejsan. har solat en stund idag, men inte länge för det är match mot sif b1 ikväll. cyklade till s-market ensam för att köpa ben&jerrys, cyklade hem hårt som satan så att glassen inte skulle smälta.. tror ni jag lyckades i den här värmen? njääe. men nu skall jag se på film (Älska mig heter den) och mumsa på glassen! ha en fin dag (:

kvalitén suger, men det är kläderna för idag!


HELT SOM JORDNÖTTER OCH VANILJSÅS!

hej på er! har haft en jätte chill och rolig dag med söötin. han kom hit 12 tiden pch for hem för 1h sen ungefär. vi har goosat, solat, cyklat, jag har tränat och sett på film! funderar på om jag skall avsluta frågestunden? men jag väntar till torsdag ännu, så fråga nu! har tänkt slänga in en massa bilder nu från midsommaren och lite där före så här har ni:
maten för 48€























MIDSOMMAREN 2011

hej det var en tid sedan! har haft en super midsommar! svängt om dygnet helt och gått och sova kl. 6, köpt fettismat för 48€, simmat mitt på natten, chillat, grillat, pratat skit, metat, åkt ut på sjön.. stannat båten.. och bara suttit där, spelat kort och goosat! wihoo vad jävla bra midsommar jag har haft :) och hörni det där måste vi göra om, visst?

idag har jag kännt mej riktigt hjälpsam så dagen började med att jag&mixu cyklade till mixus mommo och klippte gräs, tjänade 30€! har också köpt en ny gräsklippare och en ny cykel till mixu på samma gång. sedan har jag också hunnit klippa bort en stor aning hår.. varit på träning, boostat hem och sedan rullt iväg mot stan med mopo! ätit rullakebab och chillat vid hoviska. det var väl min dag! har inte träffat söötin idag men säkert imorgon :)
det blev långt men läs om ni orkar =) bilder kmr någon annan dag!

MIDSOMMAR!

hej på er :) gårdagen var riktigt okej bortsett från att jag cyklade från stan till sundom i den värsta motvinden, helt hemskt! chillade vid öjberget med mixu, kricke å tobbe på samma gång planerade vi midsommaren så idag åker vi ut till mixus villa alla 4. vi skall sova där 3 nätter och kommer alltså hem på söndag, helt jävla okej! vädret är ju inte det bästa men med bra sällskap så glömmer man bort alla moln på himlen. så hör ni ha en bra midsommar så hör jag av mej med bilder på söndag :)

PLACE TO BE

hej! träningen var inget vidare, men helt okej :) efteråt så chillade jag med kusinen min före jag for till mixus källare med en massa andra folk, börjar ju bli riktigt place to be :D
imorgon skall jag in till stan med mamma och amanda och resten är inte planerat eftersom att jag har ingen aning om älskling skall fara och spela match eller om jag kan komma dit? men hejdå,
och mera frågor hör ni!


Älskar dej Kricke♥

TRÄNING

hej! nu skall jag åka iväg på träning igen till cirkelvägen den här gången :) efter talangen så har jag och amanda stekt plättar och spelat på miniclip, yees kul.

:>

yees ni vet vad det går ut på.. så snälla fråga på bara! jag vill ha en eller flera frågor av varenda läsare, vad som helst, kom igen!

FOREVER ALONE :<

hejsan! cyklade iväg till mtv idag kl. 9 som varenda tisdag och torsdag, helt rolig träning nog. cyklade sedan hem med mixu och nu har jag min söta kusin Amanda här :) har igen träning kl. 5 ikväll och efter det har jag ingenting att göra.. känns ju som sommarlov, eller så inte! jaja angst, hejdå.



VÄLKOMMEN IN - VERONICA MAGGIO

hejsan! vaknade för 1h sedan ungefär. mamma för snart mej och mixu till sundom. jag hinner vara där nån timme och sedan far jag med och ser på då älskling har match! sen till han igen och chilla hela kvällen, nicenice!

KRISTIAN LEPPÄNEN ♥

Jag älskar dej! Jag kommer aldrig lämna dej. Det finns ingen bättre än du ♥

GO'MÅRÅN

hejhej.
vaknade just och har varit i duschen. skall väl snart ta mej till sundom med bil elr cykel. nu har jag ätit lite av mitt kladdkakeberg och ni skall väl få se några bilder från igår!


CHILLA'S, KLADDKAKA'S OCH BÅTÅKA'S!

hej! kricke och jag gick och sovde kl.4 i natt och vaknade 12 ungefär, men låg bara i sängen 2h efter det.. har varit lata och bara sett på tv idag! men mittiallt blev det för mycket att göra, hehe. först började vi laga nudlar och baka kladdkaka på 40 minuter! sen vidare till hamnen där krickes föräldrar och tias hämtade oss med deras fina båt, vi körde till bernys i replot och åt. vi hade en riktigt mysig båtfärd som vi nog måste göra om :) efter det cyklade jag ännu till louhos där det var folk som chillade, helt okej där då!
så där övrigt så blev det bestämt att vi far till stockholm 17.7, längtar till att shoppa och vara på grönalund! allra bäst är att älskling är med :)

mer bilder imorgon.

PRIIMA FINT!

Hej på er! sov hos mixu inatt efter att vi varit på bio (hangover 2) med krickesötis och tobbe :) efter att vi vaknat och varit till ässä kom kricke och tobbe dit och vi bara chillade i några timmar och cyklade till ässä igen och köpte glass.
vi hade träning tidigare ikväll och nu chillar jag med älskling framför tv:n med lite godis och mega force :) han skall sova här så det blir ju mysigt! ha en bra kväll/natt.
passar ju fint med en glassbild :D

WHAT YOU FEEL IS WHAT YOU ARE, WHAT YOU ARE IS BEAUTIFUL!

moroporo! skall snart hoppa på piedin och pied till mixu, sen cyklar vi enda långa vägen till mtv och tränar! efter träningen så cyklar jag hem och kricke kommer hit :) det är fint väder igen så kanske vi fa och simmar idag före jag har träning på kvällen igen.

BLÄÄÅÅÖÖÖ

alltså usch! efter att jag brände mej förra veckan sådär hemskt så låssnar det skinn från mej överallt :( och btw. så har jag aldrig haft en sån här tråkig sommarlovsdag.. men imorgon far jag till älskling igen så då behöver jag ju inte sitta ensam!

och jag har antagligen glömt att berätta att i juli nångång så far jag och krickesötis antingen till stockholm eller tallinn. min familj, moster, hennes man och kusiner kommer också med :) riktigt nice att fara på resa med kricke!

HOME

hej. hemma igen! jag tränade nog helt som vanligt fast krickesötis förbjöd mej men mamma konstaterade att huvudvärken kom från spännigar i nacken intressant? javisst! så nu har jag smörjat äcklig liniment från thailand och allt känns bättre :) nu har jag ingenting att göra resten av kvällen så får nu se hur det blir..

att mysa med den här tönten skulle ju inte sitta fel iaf!

FUCKIN' HUVUDVÄRK!!

ääh den här huvudvärken vill aldrig släppa. blir nog att bara komma me och se på träningen ikväll för den här huvudvärken vill jag inte leva länge med! så nu skall jag rulla iväg dit, ha en bra kväll vänner :)

SUMMERPHOTOS


VISSTE DU DET HÄR OM TJEJER?

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- nu när du läser det här så finns det bara en person som du tänker på

SOMMARLOVS-MORGON

go'dag! skippade talang-träningen idag för jag vaknade med ett dunkande huvud. mamma stekte plättar som morgonmål så nu är jag riktigt mätt! idag skall jag säkert bara vara hemma tills träningen kl.5. om inte någon ringer.. ha en bra dag!

PSYCHOSOCIAL

JUSTIN BIEBER VS. SLIPKNOT -  PSYCHOSOCIAL BABY

haha kricke visade den här för en tid sedan. jag som inte brukar tycka om skrik-musik?
men endå är ju den här riktigt bra! sry bieber-fans.
men lyssna på refrängen!

SOMMARFIILIS.. NOT

hej. jag är hemma hos kricke nu! idag har det regnat som aldrig förr och vi har bara varit inne och chillat :)
de lovar regn hela veckan så nu får vi leva utan sol :( inte så mycket mera information, hejdå!

¨

Har du någonsin gjort någonting olagligt?
ehm, jå
Skulle du hellre spendera en hel dag med din mamma eller pappa?
båda..
Är det lätt för andra att få dig att le?
jajja
Är ditt liv komplicerat?
nej
Blir du förvirrad lätt?
skulle nog säga det
Tror du att du skulle vara en bra förälder?
säkert
Har du någonsin varit kär i någon som behandlat dig dåligt?
mm
Är din nuvarande hårfärg din naturliga?
jo
Alla vet att...?
jag älskar kricke
Vad lyssnar du på just nu?
surrande från datorn
Finns det någonting du vill säga till någon, men inte kan?
vet faktiskt inte
Hur mår ditt hjärta?
priima
Vad borde du göra just nu?
chilla
Vad såg du senast på tv?
solsidan
Har du några tatueringar?
nepp
Är löften viktiga för dig?
jå, beror på från vem
Brukar du rätta folk som skriver fel på internet?
ne?
Vad har du för planer för kommande helg?
nothing
Har du någonsin flyttat?
nei
Berätta om något ärr på din kropp?
på min hand, blev överkörd av en spark
Vad tycker du om mer, att äta eller att sova?
maatin, hähä
Har du dåligt samvete för någonting just nu?
nope

FÖRLUST

hej. matchen gick väl inte så bra.. blev en förlust på 4-1 men så nu får vi hoppas att inte LaFk skärper sej i de matcher de har kvar! förövrigt har jag sovit mycket i bussen och köpte en mega godislåda, omnom :)
imorgon blir det att fara till sundom igen!

KAJANA

god morgon! jag hatar påriktigt att stiga upp den här tiden, halv 7.. på sommarlovet!!?!?!
var nog riktigt nära att komma på en failad ursäkt men så slog det mej att mamma inte är lika dum som jag tror..
jå nåmen ha det bra här i vasa så skall jag sitta i bussen ett x-antal timmar idag.
wiiih sötis, älskar dej!

HEEY YA!

hej! kom hem från älskling för en stund sedan. idag har vi bara bokstavligen chillat! vi har sett på tv, varit på datorn, myst, lagat mat och ätit fettis-mat :) och vi har inte varit ute alls, hehe..
ikväll skall jag ännu packa för imorgon skall jag sitta i buss till kajana där det är match!

VÄRMEN FORTSÄTTER!

hej! det är ännu varmt idag, men antagligen sista dagen vi får njuta av den här värmen. för imorgon visar de 16 grader.. jag skall snart börja fara till sundom och umgås med älskling och säkert mixu och tobbe :D
ni skall ha en priima dag!

I ♥ YOU

jag är fuckin' förälskad! häälit

I KNOW YOU WANT ME, YOU KNOW I WANT YOU!

hej. var ju på match till kokkola mot kpv som kricke skrev om.. ingen höjdare! förlorade 1-2 och det ena målet var helt mitt fel så jag var väl lite knäckt efter matchen och inte nog med det så skällde våran tränare ut hela laget.
men nu skall jag glömma den värdelösa matchen. imorgon far jag till älskling och spenderar hela dagen där :)

KRICKE HÄR HEJ

Jeee, kom ti sandra typ 11 ida :) så ha vi sovi en stund o sen vari ti strömsö o simma o chilla. Nu ska vi snart ät o sen ska vi småningom böri fa på match ti Kokkola :D sandra e gollogast o bäst :) ♥


MY BOY!

hej! dagen har varit lång och helt okej sommarlovsdag. sov hos mixu en natt till och idag har vi varit på talang-träning kl.9 .sedan cyklade vi och köpte något att läsa, så for vi till hoviska och låg i solen och läste. efter en stund blev det för varmt så vi for till sandö och steeka istället! sen kom tobbe dit och efter en stund också krickesötis :) chillade en stund där föränn vi for till hoviska igen. var och köpte glass och busade! nu är jag trött och snart tar jag natten! btw. idag har jag blivit så jävla brun, hihi :D

namnam spännare :)

EN LOCK


si vilken söt lock som har kommit fram! kricke var helt facinerad (?) :D

BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

chillas?


älskling var för lång.. brun så det räcker är han ju också




AT MIXU'S PLACE :D

heej :D är på priima humör nu, lite på övervarv?
dagen har varit riktigt bra och varm! började med att jag och mixu cyklade på träning till mtv (obs. kl 9!!) efter träningen cyklade vi vidare till mixus mommo där vi klippte gräs och tjänade 30€ :) efter det for vi till sandö, blev ett dopp före vi rullade in till stan och åt rullakebab/subway. kricke och tobbe släpade också sej till stan, men då for vi på träning igen! efter träningen drog vi till sandö igen.. simmade, solade, fotade (bilder kmr sen) och chillade :) efter att vi tröttnat på att vara där och alla var hungriga så letade vi upp en take away restaurang det blev hamburgare och ''raiskalaiset'' som vi åt på en random bänk på torget! jag och mixu är ensamma hemma hos henne nu så det skall väl härjas hela natten!






PRIIMA

hej! dagen har varit super och jag har simmat för första gången i år med älskling :) hämtade rullakebab från pikku före vi for till sandö och solade halva dagen. sedan i väg på en rolig träning och så till sandö igen och ta ett kvällsdopp :) imorgon har jag fullt program.. talangträning, mixus mommo, sandö, träning och så far vi väl någonstans med våra pojkar!


STRAND-DAG!

hej! idag är en dag på stranden planerad. jag och mixu cyklar först till sandö och shteeker, sedan kommer kricke och tobbe dit. kommer bli en riktigt skön dag, det är ju sommarlov! jeees :)

my girl

SOMMAR-BILDER


SUNNY DAY

hej på er! vaknade ungefär kl. 11 idag? har nästan bara legat i sängen och myst sedan det. och så fick jag frukost på sängen, älskling då :) vi tog också en liten nattpromenad igår före vi skulle sova. de flesta var säkert vid hoviska och festade till en bra start på sommarlovet igår men vi hade det riktigt bra här så vi ångrar inte att vi lämnade hemma så. idag skiner solen så vi skall väl dra oss ut om en stund! ha en bra dag 
teneriffa

LOVELY

hej! jag har haft en jätte bra dag, med mycket mat och mycket folk här hos Leppänens :) efter att allt folk hade farit hem så for vi ut med våra vänner mixu och tobbe till futisplan och chilla. sedan har vi bara sett på tv och myst snart skall vi dra oss till sängs så gonatt :)


LÄLLÄLÄÄÄÄÄÄ :D:D

hej igen! tänkte bara meddela att jag blev på ännu bättre humör då jag fick veta att jag får sova hos älskling inatt! fatta vilken awesome sommarlovsdag det kommer bli, en perfekt start på sommarlovet med andra ord :)

KÄNSLAN NÄR MAN FÅR SOMMARLOV!

hejsaaaan vänner :D här sitter jag glad som sandra, haha! iallafall så var det en riktigt okej skolavslutning och nöjd med mitt betyg är jag också. far till kricke idag på studentfest då hans bror blir student, sedan är jag där hela kvällen och njuter av att äntligen ha sommarlov! glad sommar allihopa :)



VIKTIG POÄNG

har haft en bra dag! riktigt priima hos kricke, var också med honom till frissan som klippte bort lite av hans söta kalufs (haha)! matchen gick väl helt okej och vi spelade 0-0 i b1 serien. det var en viktig poäng till oss :) imorgon 'r det en cykeldag till vasklot och vidare till sundom som står på schemat!
SOMMARLOV SNART HÖRNI, HOW FUCKIN' AWESOME :D:D




BLUE


BOOM BOOM EVERYBODY SAY WEEHO

god morgon på er. vaknade kvart över 9 av att findus hade planer på att bita av mina tår.. men nu har jag varit i duschen och om någon timme far jag till älskling och är där tills matchen ikväll vid bh.
nu kan ni väl få se klänningen jag skall ha på lördag och bikinin jag köpte igår:

VATTEN, VATTEN OCH VATTEN

skoldagen var väl chill, såg på film i varenda ämne! efter skolan cyklade jag och mixu till stan i ösregnet.. men vi hade en riktigt bra dag på stan endå och jag kom hem med en bikiniövredel :) på kvällen cyklade vi till uf där vi bara pratade och chillade med gerbys bädäss-boys :D


DAGENS


RSS 2.0