SNOWBOARD

här kommer feelisbilder till det ja längtar mest efter nu:

sötisen min!

HAPPYFACE

hejsan! har snart läst klart på provet, fast jag fattar fortfarande ingenting, men ja orkar faktist inte bry mig, haha..
och vet ni vad han talar med mej och ett bonus, han började och ett till bonus han är verkligen glad! så här sitter jag och flinar för mig själv, sku vila se hur jag ser ut :) najs!

HEY BABY - PITBULL

så jävla skön!

GODMORGON ELLER KANSKE GODAG

godmorgon vaknade nu för en stund sedan! gick och sova ungefär kl. halv 4, lyckat :) men nu skall vi gå och äta morgonmål, ni skall ha en bra dag 8)

WHAT START WITH P AND ENDS WITH ORN? YES RIGHT, POPCORN!

halo! kom just in, var ute å fota lite grann :) har inte så mycket att säga nu men vi kan ju höras mera imorgon, gonatt och sov gott!

MYSKVÄLL MED CHIPS&GODIS!

heei! var ju ut och red med jannica på vellu och hon red på lennu :) skönt att rida då jag inte har ridit på jätte länge, bara några varv på en äng på lennu för några veckor sedan. sedan for vi till ässä och köpte en massa gott tills ikväll! så för en stund sedan åt vi tortills, och nu mumsar vi på chips, godis, popcorn och limsa, ha en bra lördaskväll allihopa ;)

IT'S THAT REALLY LIFE?

Mitt liv.. de skiner int som solen nu just! om nån vill ha reda på vad som hänt kan man ju fråga. ni som har de bra; lev med det så länge de går, ja önskar all lycka till er, jag var lycklig.. men man måste bara inse, att lyckan räcker inte hela livet! det är ungefär som att man har en burk med lycka sedan då lyckan är slut måste man köpa den till sej på något annat sätt.

I'M BACK ON TRACK!

hejsan folket! som ni ser och läser så är jag tillbaka! bestämde mig idag för att börja om helt pånytt.. raderade alla gamla inlägg, fixade en ny header, bara sådä snabbt. Tror jag skall ta mig i skinnet och börja blogga ganska så flitigt! vad säger ni om det? har ju en bilddagbok också; GirlwithAname. jaa och idag var jag ju först i skolan som vanligt, dan gick snabbt med; modersmål, fysik, matte och biologi, där jag skrev prov, gick helt ok tror jag! efter skolan var golleagnes här 7 månder är hon :) sedan bar det av mot vinden med jannica & mixu, då vi kom dit träffade vi fia där, ganska tråkigt i början, men ju mer kvällen led mot sitt slut blev det roligare! imorgon blir förmodligen chill, bara en ridtur inplanerad hittills med jannica, sedan får jag se resten!
weheartit!

RSS 2.0