PROMENAD I MÖRKRET

Hejsan! Förlåt för min lilla angst-text tidigare ikväll. Mår mycket bättre nu och har skrivit en labbrapport, övat på matteprov som är imorgon och sedan också övat på finska-ord. Har också lagat slingor i mammas hår ikväll. Sedan var jag ute en stund men det var lame där och kallt. Så jag körde hem och tog på mej mycket kläder så gick jag på en promenad med musik i öronen, skönt! Nu har jag övat det där sista på matteprov så hör ni snart skall jag sova gonatt :)


SATAN

Jag är störd, lessen å vittu jååå. Jag orkar inte med skolan och alla fittans läxor och allt annat skit här i världen. Dra åt hevete. Hejdå. Ingen fattar endå nå

SOOOOOOLF!

Igår var det solf! Riktigt roligt var det, inte så bra musik men det funkade noog! Dansade tills benen vek sig med kricke, fan vad jag älskar den där pojken! Vaknade sedan hos honom och idag har hela gänget varit på skribaträff i kyrkan. Sedan har jag och sötis chillat och kollat pako :) God natt!

SUNNY DAY!

Sitter med sötis här bevid mej. Vi har gjort mat och städat rummet idag. Snart skall vi också köra till sundom och senare ikväll far vi ju och festar till solf! Vi hörs kanske ännu ikväll då hör ni :)

TODAY!

Hej på er gott folk. idag har jag shoppat med sötis efter skolan, kläder til honom. For sedan på futisavslutning och så körde jag och kricke till dagis och sen uf där alla var :) Vi har bara myst ikväll med chips och dipp, omnom!
Soooolf imrn dåå!

HEJ HOPP!

Hejsan på er. Det var tyst igår. Läste på prov hela kvällen med kricke brevid mig som helatiden skulle berätta något, sötis då! Var också ut en sväng på kvällen.
Idag var alla nior och såg på teater, njaa om den. Körde sedan iväg och solade med mixu på min cpskoter som har något fel. Så har jag varit ute ikväll. SOOOOLF PÅ LÖRDAG, HÖRNI !!♥
Hejdå.
7
han är söt!

RISGRYNSGRÖT OCH TÉ

Hejsan. Körde till stan efter skolan och gick omkring med tobbe där i en timme föränn rasse joinade oss. Sedan kom också sötis dit då han slutat, så vandrade vi bara omkring och fikade vid waynes. Körde sedan hem och har varit ute nu på kvällen. Har också läst lite på prov och fått ut ett samhällsprov med 9½ på!

MMMM TEA!

Hej på er! For till viveca där 1 tiden, orkade inte med en dag till pako så vi tog en kopp té coh körde sedan till sundom. Har spenderat hela dagen där tsm med kricke, viveca, tobbe och rasse :) har gått till butiken, ätit lite allt möjligt och sett på film. Då jag kom hem tog jag en pratstund med mamma om allt möjligt, riktigt skönt!
Mätte också feber för en stund sedan och inte bra, lite stegring har jag, värkande armar, rygg, hals och huvud..
Nåmen snart skall jag sova så vi hörs imorgon!
mannen i mitt liv♥

FUCK YEAH.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Typ..
HAR DU BRA KONDITION:
Än så länge helt okej
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Igår
HUR KÄNNER DU DIG NU:
Ensam och lite störd kanske
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart, vitt, rött?
KAN DU LAGA MAT:
Självklart
VAD PLUGGAR DU:
Sittaiklassenochlyssnapåenretardedlärare
BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej och nej
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Yesterday
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Jees 
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Mjölk
ÄR DU NYTTIG:
Höhö nä..
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Kanke lite
ÄR DU BLYG:
Nej
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
10
VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Cod?
VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Cod
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
-
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Jo
JAG SOVER:
Sött
VAD SA DU SENAST?
Vittu.
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nepp
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Mixu eller Kricke. Beror ju på vad.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Sömn.
HAR DU SNYGGA SKOR:
Jajja
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Vet du va ja drömd? 
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Juu
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Yees
HAR DU KÖRKORT:
Mopokort jo
ÄR DU ENSAM NU:
jå :(
VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
SOOOOOOLF!!!♥

LAUGHING OUT LOUD.

Hejsan! Dagen började bra med älskling brevid mej, körde till ässä då vi orkat upp. Träffade viveca och tobbe, handlade mat och gott. For sedan vidare till viveca men före det var jag och kricke ner till strömsö en sväng, lyckades halka i gräset med skotern så nu har den nå fel och bråkar med mig. For iallafall sedan till viveca och såg på PB.
Har haft en bra dag men är endå lite störd på något. Jag vill inte sova ensam, min skoter fittas, höstlovet är snart slut, jag vet inte vad jag skall göra imorgon. Gaaaaaah, gonatt!

IT'S MORNING!

God morgon på er! Efter gymmet på torsdag kom mixu hit, vi gjorde mat och sedan körde vi iväg till vicke där de flesta andra var, eller kom senare. Under kvällen hämtade vi maatin från Naarau och såg på film. Sötis sov här efter det.
Igår alla till viveca och kolla prison break, så jävla bra så man kunde nästan inte lämna tv:n sedan på kvällen, och idag fortsätter maratonet som vi hade planerat nu på höstlovet! Först skall jag och kricke (som sover) vara här i sundom och fira simon :) Hoppas ni har det bra.

GYMMAS!

Gomårån! skall köra iväg mot gymmet snart med mixu. Blir väl att träna där då och kanske lite bastusittas också?
Vi hörs efter det! Hejdå

I LOVE LOVE!

Glömde förresten att berätta att imorgon åker mamma och pappa iväg till vuokatti så jag och simon lämnar ensamma hemma några dagar. Riktigt skönt nog utan hemtider och sånt. Så nu börjar höstlovet påriktigt!

SMOKE WEED EVERYDAY!

Hej! städade lite på morgonen då vi hade dagsverk. Körde sedan till sundom och tog hand om min sjukling, gjorde mat där och tog det mest lungt. Körde sedan hem och var ute, hos mixu och vid uf med gänget. Har kommit hem för en stund sedan och nu sitter jag och lyssnar på musik! fina fisken, hejdå.

THIS IS WHAT I'M MADE OF!

Hejsaan! Har varit ute med gänget nu ikväll, vid skolan och dagis. Kom hem för en stund sedan. Imorgon är det dagsverk, så jag har väl inte så brottom att sova. Blir bara att städa lite imorgon då också :) Är med älskling då han har slutat! Ni skall sova gåååt!
bästa mixu!

HÖÄÖÄSTLOV!

Hej! chiilllon dag i skolan! skrev engelskaprov, som nog inte gick så bra men så kan det gå. Fick ut finskaprovet också där det stod 8½. Har varit nära att få bensinstopp också, men som tur klarade jag mig.
For till stan med mixu och viveca efter skolan, åt subimaat och gick omkring :) nu är jag hemma men snart kör jag iväg till skolan och är lite social! Och jaa, nu är det äntligen höstlov, priima shit dehä!

HALIIHALÅ!

Hej på er vänner! Skoldagen gick långsamt men fick ut biologiprovet där det stod 9, sedan skrev jag också ett finskaprov som gick bra. Körde till sundom efter skolan, var bara en sväng och köpte godis och resten hjälpte älskling mig med engelskaprovet. Har det imorgon, så nu skall vi si om det går bra!
God natt♥
hahahha, megagammalbild!

HEJ ALLA ENSTAKA LÄSARE SOM FINNS KVAR.

Jag har faktiskt inte varit ordentligt på datorn på flera dagar! På fredag var hela gänget hos viveca, åt fettismat och kollade film. Vaknade sedan hos pojkvännen min och körde sedan hem, var en sväng till stan och abc igår med alla körandes på mopon/skotrar, sedan också till uf. Förränn jag och kricke körde till oss, såg på tv och sedan sovdags!
Idag har vi varit ute hela dagen, skitfint väder på dan men sedan blev det jävligt kallt.. Är hemma nu och har läst på prov! snart blir det jersey shore och natten :)
haha, nice!

HEEY THERE!

KOMMENTARER
Postat av: anna
om de e du & kricke på bilden så måst ja sej att fan va najs bild!
& vi borde va nåndag, pingla nå ti mej när du e leedi gouse <3
Sv: Morjens! hödu de e int ja å kricke på bilden men de liknar ju faktist :D
joodå, de sku vi måsta! ja ska gör de :)

HUR KÄR FÅR MAN BLI?

Hejsan på er. Samhällsprovet som jag skrev idag gick priima fint! Körde till stan efter skolan med mixu. Träffade viveca sedan också kricke. Åt vid pikku quattro, rullakebab♥ körde sedan hem med älskling, och nu har vi varit ute och hos mixu på kvällen.
Imorgon bär det fredag! Filmkväll hos viveca med gänget och sedan till sundom och sova. Ha det gött, så hörs vi imorgon. Sweet dreams!

EVERYBODY, CALM DOWN!

Hejsan! Det verkar som att alla lider av stress nu, provprovprov.. skall bli så jävla skönt med höstlov om en vecka!
idag skall jag skriva ett samhällsläraprov, få ut ett biologiprov, köra till stan med mixu efter skolan, pojken min kommer hit, fara ut och till sist sova! ni skall ha en bra dag.
<3

SKOLFOTBOLL!

hejsan! det var en tid sedan, jag vet.. men iallafall steg jag på bussen ner till ekenäs med skolfutislaget på måndag. spelade semifinal och final, silver blev det där men det var fint jobbat!
idag har skolan varit chill och efteråt körde jag till sundom med kricke och bara har varit där ikväll, han hjälpte mej också att öva på prov som vi har imorgon! nu kan jag väl allt ungefär så då kryper jag under täcket och läser en bok, gonatt! :)
och ja, det bara regnar.

HEEY

Vaknde hos älskling idag och tvingade upp han ur sängen halv 1! Var bara hemma där, såg på tv och var ute en stund var väl allt. Körde sedan hem och packade väskan tills jag åker iväg med futistjejerna till ekenäs och spelar matcher imorgon, skall bli skitnice. For också ut en stund med gänget ikväll :) ni skall ha det priima så ses vi på onsdag igen!

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER!

Hej! var hos mixu hela kvällen igår, mycket folk, priima kväll var det :) flera sov också där och lite hojtas hit å dit va de ju no att få alla i sängs!
idag då vi vaknade körde jag och mixu till ässä och köpte morgonmål till hela högen. chillade lite där sedan före jag for hem. for till gw-gallerian med mamma och fick med mig hem vinter converse och en huppari. fikade också vid waynes! körde iväg ut med kompisarna sedan, och så vidare till sundom :) nu sitter jag alltså hos älskling med tobbe och tias! ha en bra lördagskväll.


IT'S FRIDAY!

Skall riktigt just starta mopon, köra efter mixu, och sedan till skolan! och jestas vad det blåser idag, hoppas inte jag kör i diket..
efter skolan kmr iaf sötis hit och så far vi till mixu på kvällen med resten av gänget! ha en bra fredag :)

VÄRKTABLETTER..

Hej! sötis kom hit efter skolan igår men så for vi ut på kvällen med de där vanliga :) fick inte sömn inatt för att den där tanden (som ni hört så mycket om) värkte igen. tog värkmedicin och somnade efter en stund. "skoldagen" var iaf inte den bästa. for till tandläkaren andra blocket, de rotfyllde tanden. jag kände inget då, men efteråt värkte det igen värre än någonsin. körde hem och kröp ner under täcket, så jag har typ sovit i 3h. nu är det bättre och jag skall till mixu om en stund :)

WHUUU

For en sväng till tandläkaren idag då, de fixade felet men sitter ännu här med irriterande tandvärk som får mej att tappa matlusten helt. For alltså och solade med mixu efter skolan, riktigt priima skönt! Sedan fika på waynes. Vi har varit vid uf ikväll med resten av gänget och imorgon blir det chillchillchill-dag! Sov gott :)

TANDVÄRK

Hej. Sitter här och oi'ar mej över min tandvärk som jag haft i 3 dagar nu, blir kanske ett bestök hos tandläkaren idag då. Men först skall jag till skolan och efteråt kör jag och mixu till simhallen på solarium och sedan ännu in till stan på fika! blir ju en priima dag :)
igår var jag i skolan där jag bland annat skrev ett kemiprov som gick helt bra. Sedan körde jag via stan och köpte en skjorta, träffade älskling och vidare till sundom.

SATC

Hejsan! Var hos rasse en stund igår med älskling, sedan körde vi (kricke,rasse, joel och jag) till gerby och var ute med gänget. Körde sedan hem till oss med kricke, såg på film och myste före vi gick och sova.
Idag blev vi väckta halv 10, av pappa sov tjatade på att vi skulle stiga upp. For till närpes då 10 tiden och har varit och träffat släkten nu hela dagen. Då jag kom hem har jag läst på prov och nu skall jag sova, God natt!

BABY, JAG TROR JAG ÄR KÄR

God morgon på er. Sitter i sundom nu som varje lördag :) Var ute här i byn igår, körde omkring och var vid vinden. Sedan såg vi på idol och jees alla favoriter är vidare!
Idag har jag ingen aning om vad vi skall hitta på, kanske vi far en tur ut till krickes villa. Får väl se! Ni skall iallafall ha en bra dag (:

RSS 2.0