HÖSTLOVSMORGON

Hej. På fredag var jag hos Mixu med henne och Marco och bara tog det lungt! Igår var jag hemma halva dagen tills jag for till Mixu igen och vi körde (i äckligt snöslask) vidare till Sundom där vi bara såg på film.
 
Nu sitter jag i hos Kricke, steg just upp. Vi ser bara på tv och tar det lungt. Borde fara hemåt sedan idag för vi får gäster. Kanske jag ännu far tillbaka till Sundom mot kvällen, får se. Jag har förresten jullovsfiilis haha, det är väl snön som gör det.
Ha det bra!
 
chef
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEMMA I VÄSTERVIK

Hej! Igår var jag, Kricke, Mixu och Marco hos Vicke och såg på Unbreakable, helt bra film. Idag vaknade vi hos oss och åt genast lunch... haha. Efter en stund så bakade jag och mamma äppelpaj :) Halva dagen så sökte jag och mamma recept som vi klippte ur olika tidningar och klistrade in i ett häfte och andra hälften av dagen såg jag på GG. Nu behöver Kricke sin dator... hejdå!
 
 

HÖST I VASA

Hej! Har sitt att jag har 1 läsare :D
I mitt senaste inlägg skrev jag om att jag, Mixu och Elle skulle på wknd festival... Det var helt otroligt att stå i en hop av hur mycket människor som helst med händerna i luften och lyssna på artister som David Guetta, Armin Van Buuren och Sebastian Ingrosso. Det var en aning hemskt att börja skolan men jag hade haft ett jätte bra sommarlov så nog gick det. Nu har jag gått i skolan i ca. 2 månader och vi har haft provvecka (som gick jätte bra) i första perioden och har just börjat en ny period. Såå det rullar på!
 
Nu just sitter jag i Sundom hos Kricke. Vi skall snart till Grillo med Tias för att äta. Senare far jag och Kricke mot Västervik. Hoppas vi hittar på något att göra med vännerna där. Det har varit lite brist på ideér på den senaste tiden. Vi hörs väl om några månader igen haha, nä jag skall försöka skärpa mig!

RSS 2.0