MYSAMYYYS

idag var nog foten lite bättre. skoldagen gick snabbt och jag tycker att jag inte har gjort annat än ätit idag..
just kiddin'! efter skolan for jag till sötis direkt för han hann med sundombussen!
hade det riktigt mysigt där. imorgon tar jag sista skoldagen före praon och solf med storm
och på kvällen till mixu med krickesötis och tobiäs :) ni skall sova gott, guunatt!

J A G H A T A R K R Y C K O R!

hejsan. har kännt mig som en inva idag1 jag hatar kryckor och vill bli av med dom så snabbt som möjligt. jag kan inte öppna dörrar eller bära någonting.. tack jannica&mixu för att ni orkar hjälpa mig helatiden ♥

efter skolan var det att snabbt fara hem och äta, sedan till simhallen. var i solarium, 17 min. ääh så skönt! sedan simmade jag och det var nog riktigt skönt för min fot iaf, men blir nog fanskaps kryckorna ännu imorgon -.-
nu på kvällen har jag varit med gollongarna mixu & jannica, die bäst (; 
sooolf om 3 dagar och imorgon far jag till sötis efter skolan och är där hela kvällen, hörs !

HOW SWEET -.-

Heisan! har kommit hem från träningen för en stund sedan, nu hoppar jag omkring på 1 ben och oj'ar om värken i foten. iaf så var det en pojke som sparkade mig i foten, så den är uppsvälld. får se om det blir att hoppa omkring på kryckor nudå, hoppas inte! iallafall var jag ti stan efter skolan med kricke, mixu, tobbe och jannica! nu skall jag angsta över min fula fot och tröstäta godis♥


heisan. kvällens planer är att läsa på geografiprovet som är imorgon, känns som att jag inte kan någonting nu just. förövrigt gick skoldagen ganska snabbt. men jag saknar kricke! tråkigt då vi går i olika skolor. men nu skall jag gå och äta och sedan får geografiboken min uppmärksamhet.
villaavslutningen!

DR. SWEDEN

hej! träningen var väl helt kul då. snart kommer mamma och pappa hem med pizza och nu skall jag "läsa" på geografiprov som vi har på tisdag. ha en bra kväll!
maräng!

SÅÅNDOM & MIXU

hej. det blev en jätte bra kväll i sundom med priima folk.
efter det for jag till mixu över natten så jag kom just hem därifrån,
om ni vill ha detaljerat läs mixus blogg!
nu har jag också hamnat att ändra mitt relationsstatus på fb, puss krickesötis♥
snart drar jag iväg på träning till botniahallen.. hejdå ni söta!
tattad bild av mixu! seriööst japp.

VIFK 0-0 VPS

hejsan! sitter bara hemma nu och tar det lungt efter matchen vi spelade mot vps B-flickor. den slutade 0-0 och är nog helt nöjd, men bättre kan vi nog spela!

ikväll far jag till sundom med mixu och chillar där med tobbe och kricke! men före det skall kusin amanda komma hit. så får se när jag kommer hem ikväll och om jag skriver något mera. ha en bra lördagskväll :)

BÄDÄSS BLONDES..

hejsan har haft en superduper dag! först skolan som var chill. sedan till stan med mixu där vi åt rullakebab och bara chillade och på 1h hann det hända en massa roliga saker (; sedan for vi till sundom där det blev myys med kricke och nu har jag just kommit hem! skönaste kvällen på länge var det, imorgon är det match kl. 12 mot vps. sedan far jag kanske till sötis på kvällen då :)
ointressant bild jepp!

Ä N G L A V A K T !

Hej! har kommit hem från stan för en stund sedan, var där med mixu, jannica, tobbe
och en massa andra mänskor.
direkt jag kom innanför dörren sade mamma "simon har blivit påkörd"
jag blev helt stum för jag såg inte heller simon någonstans i huset! men som tur hade det inte hänt
någonting värre, bara några blåmärken och sår har han. men det hemska är att jag vaknade på morgonen
då mamma ropade till honom att han skulle köra lungt och inte krocka fast han hade brottom för han försovt sig. och nu hände just det!

'
så här såg jag ut idag.

MÅSTE MINNAS

Poets of the fall - Illusion & fall
Nosebleed section
cruschcrushcrush
One wish
Layla - Eric Clapton
Write sins not tragedies - PANIC! at the disco

nu far jag till skolan, ha en bra dag ;)

SÖMNBRIST!

hei! vet ni vad? jag har sovit 3h i natt, ääh nu är jag helt trött! iställe för att sova lyssnade jag nonstop på DAUGHTRY - LIFE AFTER YOU, love! och var på fb på iPoden. men jag kommer garanterat somna i skolan, It will be nice to meet you velichka.

myysit

LOVE♥

heisan. skulle ha farit på träning idag kl.5, men jag var så trött att jag stannade hemma och sova iställe! skönt att kunna vila lite någon dag också.
på kvällen for jag till mixu där också tobbe var! vi cyklade till uf men ingen var där så vi for via ässä och köpte mega force & goodis! riktigt chill kväll, och jag är glad för att mixu har hittat sin drömprins, haha 

BILD!










SWEETIE!

dagen har varit skön, och kändes ganska kort. skickade med sötis mycket så det gjorde väl så att dagen gick fort 
iallafall var jag till stan med mixu efter skolan och försökte få praoplats men lyckades inte. men vi tog iaf telefonnummer till anttila så vi skall ringa imorgon!

LIVET LEKER!

hejsan. skulle skriva igår men blogg.se bråkade. före träningen for jag till mixu, där vi satt på trappan med godis och nico, naajs!! men iallafall hade vi jätte bra och chill träning! då jag kom hem var det chill och så kom jannica och hämtade ett par converse. sedan såg jag på solsidan också, sista avsnittet :/ skall till skolan idag då, så vi hörs efter det!
...

:D

KOMMENTARER
Postat av: tåb

haha , va stor längd skillnad de e mellan mixu å mej ;)

 



sv; haha jo de e men de ebara sött :D

HIHI

Hey sweetie! jag måste bara testa :D


KEEP CALM AND STAY SMILING!

hallå där! vaknade av telefon väkkaren som jag ställt på halv 9 för att åka och kolla på SIF - I-jbk, meen slö som jag är så blev det inte så. fia raporterade iställe därifrån, och fick just veta att slutresultatet blev 6-2 till sundom, så det betyder att vi (vifk) slipper vidare och spela, tsm med sundom! det är så himla fint väder där ute så jag skall gå ut snart. sedan är det träning

HAPPYFACE

nu skall jag riktigt just gå och sova med ett leende. inte ofta det, men nu är jag så glad, yeye!
pusspd

V I F K ♥

hejsan. har kommit hem från närpes för en stund sedan. matchen där gick riktigt bra spelade 1-1 mot ijbk, tyckte att vi hade många chanser på mål men bollen gick endå bara i nät 1 gång, men jag är nöjd över laget i alla fall! imorgon spelar sundom mot dom halv 10, så jag tror jag skall vara åskådare då  är helt superglad nu just ifall ni vill anteckna!
så här ser det ut då vi laddar för match!

I'M THE KIND OF CHICK THAT KNOCKS YOU OFF YOU FEET

Hej.
idag vaknade jag prick klockan 10, helt passlig tid väl.
har börjat ladda upp för matchen mot Ijbk nu, må
bästa lag vinna säger jag bara! nu har också
solen kommit fram så jag tror jag skall gå ut och
sola om en stund. ni skall ha en skön lördag så hörs
vi mera efter matchen ikväll!

SHÖNA MÄNSKOR!

mixu och tobbe fick stå för bilden ikväll. bara för att de är det sötaste paret jag sett på länge, I promise! och så måste jag ju också säga grattis på deras 1 månaders dag. det var verkligen riktigt kul vid vinden, grillo och ungdomsrumme ikväll. var med mixu, tobbe, kricke, emma, jocke, joel och sedan kom ankan och mimo också, blev en såndär chill fredagskväll. nu skall jag hämta lite mat, hejdå!

TRÅKIGT, TRÅKIGARE, TRÅKIGAST

hejsan. ringde till mixu för en stund sedan och förklarade att jag har tråkigt. hon är i sundom hos tobbe så de sade att om jag kommer dit kan de nog komma ut så om en stund skall jag fara till sundom då, blir skönt att komma härifrån!

SÖTASTE SMÅKUSIN HÄR NU!

lällälää det är äntligen fredag nu igen, fast egentligen tycker jag att veckan har gått konstigt snabbt! nu just ligger söta agnes i vagnen där ute och sover, jag väntar bara på att hon skall vakna så kan jag busa med henne, hhihi. vet inte riktigt hur jag skall göra ikväll, skall jag till vinden eller skall jag bara sitta hemma och chilla, hmm? men får se hur jag gör nu då, ni skall i alla fall ha en super fredag!
söt, jo javet

CHILLON

god kväll. hade en chill kväll med jannica, cyklade till s-market och köpte godis där vi också träffade på en liten pojke som trodde att jag var hans mamma, han började krama mina ben och säga "nej stanna mamma" naaw så söt! sedan är jag ganska stolt för att jag gjort matte läxan och övat på kemiförhör som vi har imorgon för jå jag måste verkligen skärpa mig i kemin och ändra 6an till en 7a, hoppas!

I'M YOURS

hej på er söta.  min skoldag har väl varit helt okej nog. på hykla timmen så skrattade jag och ela kanske en aning för mycket så vi måsta lämna och prata efteråt men det var värt det i alla fall för hyklan blev mycket roligare ;) efter skolan har jag ätit och kollat film och så skall jag fara ut en sväng med jannica nu också till s-market och sedan chillas! ha en bra kväll hejdå.
hähä kvalité!

HEJSAN HOPPSAN!

hej på er det var verkligen ett tag sedan! men jag har inte haft tid eller lust att blogga. iallafall var vi i seinäjoki på månda och vann över sisu 3-0 oc jag stod för 2 av målen. sedan var det träning och ufchillas igår på kvällen med en massa fina mänskor och för mycket vatten, fråga om ni vill ha förklarning.. idag har jag varit i skolan och sedan på träning igen. nu kolla jag på sport-jukurit finalen, hoppas sport får vinna nu då!


DOBRÉ RÁNO

nu skall jag snart börja packa skolväska och jumppaväskan sedan skall jag till bussen! på jumppan idag skall vi fara på ''länkki''. men nu måste jag fara så jag hinner med bussen och allt, ha en bra dag!

DEAR HEART, WHY HIM?

hei på er! det har kanske varit lite tyst här idag men det beror på att moffa fyllde så vi for till närpes genast på förmiddagen hann bara vara där i 3 h före vi måste hem på träning. träningen var i allafall riktigt rolig och chill! hos momma&moffa fick vi också god mat och tårta. imorgon är det vanlig skoldag på schemat och efter det iväg till seinäjoki på match mot sisu, jag glömde ju också att berätta att vi vann match igår 6-1, bra jobbat!

9E BILDEN: NÅGON I DIN SLÄKT.

nathalie 9 år

OUTFIT!

tänkte ge er en outfit bild, inte varje dag det hör ni!
jeans - Carlings
topp - Jim&Jill
läderjacka - Teneriffa
halsduk - mammas
kofta (under) - Zara

WHY?

jag kom att tänka på en sak. varför gör man sej själv att lida genom att tänka på hur allt kunde vara egentligen fast man redan vet att ingenting kommer ändras. varför hoppas man hela tiden, det är endå till ingen nytta. lika bra kan man leva i nuet och glömma allt som varit men det var underbart så länge det varade. varför lyssnar man på låtar som får en att gråta för flashbacks? man ser ju hela tiden bakåt fast det inte tjänar till någonting, fan.
Tumblr_lhpgpk21wm1qb67gho1_500_large

LAUGHING OUT LOUD!

hejsan! skoldagen var helt okej, ganska jobbig med tråkiga ämnen. men efter skolan var det riktigt kul, for till stan och åt rullakebab med mixu, sedan var vi en stund med ankan & slotte på stan men sedan vidare till sundom och vinden. där var det som alltid, lame! men imorgon är det match i seinäjoki som gäller, hejdå!
bildlöst, hoppsan.

I'M A CENTURY GIRL!

Tjohei. Har varit en urchill jag i skolan. Antingen har man gått omkring i skolan, spelat matcher eller sett på då andra spelat. Iallafall så tog vi bronset vilket betyder att vi är 3 tredje bäst i Finland, härligt jobbat! Ikväll skall jag bara chilla och läsa min solo tidning, skönt! men ha det fint.
ps. det har snöat igen.. så nu rök vårkänslorna!

SVAR PÅ FRÅGORNA, DEL 1!

1.Vad längtar du mest till just nu?
sommaren helt lätt och någon att mysa med!
2. Kan du visa ditt favoritplagg?
jepp det kan jag men jag tar det i ett skillt inlägg ;)
3. Någonting du saknar?
Sommaren 2010, Anton och duvetvem!
4. Dina 5 bästa vänner?
Jannica, Mixu, Ele, Anna, Ela och Fia, blev ju 6 men jag kan inte välja bort någon! + flera andra
5. Någonting du måste göra på sommaren?
Bli brun, resa till stockholm, simma, vara med kompisar och spela fotboll finns ju så mycket!
6. Vilken är din favorit mössa?
Jag kan visa en bild sedan ;)
7. Är jag bäst?
Såklart du är!
8. Är jag sötast?
Jajja klar sak!
9. Om du skulle få helt vad som helst vad skulle det vara då?
10 000 önskningar ;)
10. Om du skulle få 1 miljon så vad skulle du köpa?
Ett jätte fint hus, kläder, mat hehe och en resa!
11. Vad är din favoritfärg?
röd!
12. Vilka bloggar kollar du alla dagar?
Jannicas, Mixus, Eles, Annas, Fia&Naddes, Beata&Emmas, Bibis, Erikas, Dominiques, Patricias, Sofias och Fokis!
13. Planer till sommaren?
Festa, vara ute hela natten, fara till stockholm, vara med kompisar, simma&sola + mycket mer!
14. Hurudana pojkar faller du för?
Utseendet spelar faktiskt ganska stor roll för mig, men sedan skall den vara snäll, mysig, omstänksam, våga ta för sig i ett förhållande det är några av de viktigaste sakerna.
15. Hur är en bra vän?
En bra vän skall våga säga vad den tycker vara snäll och omtänksam, den skall också kunna vara med flera än bara mig och ha bra humor. Alla de vänner som jag räknade upp i fråga 4 är just såna som har 100% av det här!
16. Vad vill du bli som stor?
Jag har faktiskt ingen aning
17. 10 saker du måste göra före du dör?
träffa en man, resa till thailand, resa till new york, bo utomlands i 1-2 år, få barn maybe, rida en tjur, hoppa boungey jump(?), bo i ett vackert hus, jobba, vara till ett vaxmuseeum!
18. Vart skall du fara efter högstadiet?
Övis gymnasium tror jag
19. Vad är dina favoritskor?
Får bli mina perus svarta tygskor!
20. Hur sminkar du dig till vardags och fest?
Till vardags använder jag bara mineralpuder och mascara! Till fest brukar jag använda mineralpuder, mascara, ögonskugga och kajal :)
21. Veckans 3 bästa dagar och varför?
Torsdag, Fredag och Lördag! på torsdag känner man att helgen närmar sig och man är på bra humör, Fredag helgen är riktigt nära och man känner att man har en härlig helg framför sig, på lördag får man sova länge och på dagen och kvällen kan man hitta på vad man vill, fest eller bara mysig hemmakväll!
22. Visst far vi och äter på fredag? hähä
Jajja det gör vi mixu! ;)
23. Om du skulle måsta färga håret (hela) vilken färg skulle du ha då?
Då skulle jag nog välja sådär toffee-brun!
24. 5 roligaste sakerna förra sommaren?
Alla cykelresor talang-subway-arnolds-sandö-hem-ut! wfc, villaavslutningen, stockholm och allt chill vid louhos!
25. 3 saker du skulle vilja ha just nu?
Sommar, någon att mysa med och godis!
26. 3 saker du skall ha gjort i sommar?
se uppåt ;)
27. 3 saker du hatar?
att frysa, att spy och att inte få göra något som jag vill!
28. Favoritmat?
Tortillas och rullakebab
29. Favoritfärg?
Röd!
30. Favoritdjur?
Katt eller hund?
31. Hur länge har du spelat futis och hur länge planerar du att fortsätta?
Jag har spelat i 8 år och har inga planer på att sluta men får se hur långt motivationen räcker!
32. Hur ser en perus fredag ut?
Efter skolan far man hem helt vanligt med bussen sedan far man till vinden och härjar på kvällen, efter det hem och sitta uppe halva natten och lyssna på musik. Eller så har man en chill kväll med kompisar och god mat!
33. Hur ser en perus julafton ut?
Först äter man gröt på morgonen, sedan iväg till närpes först till fammo och faffa där äter vi mat och öppnar julklappar sedan till mommo och moffa med mera mat och kusinerna är där så kommer 'jultomten' vi öppnar mera julklappar och ser på kalle anka till sist sitter man framför tv:n halva natten tills man går och sover hos mommo och moffa!
det får räck för den här gången, mera kommer sedan! tack

WAAU MYCKET FRÅGOR!

hejsan svejsan. har varit en helt okej dag! träningen efter skolan var rolig den också. sedan har jag bara chillat resten av kvällen och testat lite kläder. imorgon är det en bid day, koris-final i skolan skall verkligen ge järnet och vinna nu! så wish us luck, tack. och sådär övrigt vill jag bara tacka de som frågat hittills i frågestunden, fortsätt likadant!

FÖLL FÖR GRUPPTRYCKET.

som alla andra bloggare har nu, en frågestund så betsämde jag också mig för att ha en. har aldrig haft en frågestund på den här bloggen förr så det blir intressant att se om jag får några frågor. men iallafall blir jag väldigt glad om jag får frågor. så jag tycker alla skall skriva en komentar med en fråga har under, svarar nog på allt! hoppas ni får göra mig glad, söta.

CHILLASE HOS MIXU IKVÄLL!

hej svejs lingonfejs! skoldagen gick ganska snabbt idag och vi hade hål sista timmen, gick till siwa-busshållsplatsen med mixu, tobbe, tommi, dena och johan. kl. 5 hade jag träning vid ehnvallen och direkt efter det for jag till mixu där tobbe var sedan kom också dena, tommy, vicke och jussi! hoppas ni har haft en bra dag, heidå :)
gammal nu!

TODAY IS GONNA BE A GOOD DAY, TYP

rubriken blev kanske lite fel men helt sama! skall snart börja cykla ut till vägen för att ta bussen till skolan, känner på mig att dej kommer bli en superdag och solen börjar redan komma fram, så skönt. tar solbrillsen med, skönt att kunna använda dom igen. skulle ha haft korgbollsträning efter skolan men tyvärr hinner jag inte på den för jag har futisträning redan kl. 5 så. men ni skall ha en mysmysig dag 

LÄGGDAX!

godkväll i stugan! for med mamma till minimani nu på kvällen också. fick hem en mascara och en tidning! för en stund sedan satt jag med datorn i famnen så kände jag att någonting kröp på benet, så var det en spindel jag fick världens panik och sprang 5 meter på 2 sekunder, fyfan jag hatar spindlar! men gonatt

AV EMMA.G!

När vaknade du imorse?
06.40 först, sedan 07.00
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
vittu ja ork int!!
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
nej
Vilket humör är du på?
fundersam, vet inte om jag orkar cykla till S-market, hehe
Vad har du på dig just nu?
jeans, topp och huppari
Har du ont någonstans?
näi
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
chips,
Hur mycket var din senaste lön på?
50€ (måndaspeng)
Vad köpte du för det?
jeans hittills
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
facebook
Vad ska du göra idag och ikväll?
kanske cykla till s-market
Vilken är den första låten du sätter på idag?
the botten is nådd - timbuktu
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
satt i stugan i Iso-syöte och läste en bok
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
fick 1 iaf; Sandra dendä blor skitfin! (om en teckning)
När fotade något senast, och vad?
igår, vårbilder
Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
kanske chips hehe mycket om de där chipsen nu ;)
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
ett bord
Vad tror du att klockan är?
19:45
Vad borde du göra idag?
äta chips. okei skämta.
Vad ska du ha på dig idag?
jag svarade redan.

CHIPS PÅ EN MÅNDAG, HMM?

Hej på er söta. Har varit en helt okej måndag med ny läseordning. Inget speciellt förutom att vi fick ta en skön promenad på jumppan och vandrade till Minimani, i solen. Efter skolan for jag till stan med mixu för att köpa jeans, efter en stund kom också tobbe med oss. Gick bara omkring, sedan träffade vi på en massa övis-folk och var med dom en stund. Nu kom jag och mixu på att vi vill ha chips så funderar på att cykla till ässä, får se! Men ha det bra, hejdå.

SYSSELSÄTTNING!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Ett andra hem, tänkte han.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Soffan

3. Vad såg du senast på TV?
Vasaloppet^

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
13:45, ganska nära

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
En massa tutor från tv då det är skidskytte

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Satt å trappan och solade

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Blogg

8. Vad har du på dig?
Harembyxor, en topp och huppari

9. Drömde du något inatt?
Vet inte, brukar inte minnas drömmar

10. När skrattade du senast?
Just

11. Vad finns på väggarna i rummet du är nu?
Tavlor, fönster, gardiner och en klocka

12. Har du sett något konstigt på sista tiden
Jo, varje dag säkert

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
helt okej väl.. då man har tråkigt

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
A lot of love

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
en massa kläder, ett snyggt hus, en resa, sluta jobba (;

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Då jag föddes hade jag ögonen jätte långt från varann så mamma trodde att jag hade något fel. Jag har spelat fotboll sedan jag var 5 år gammal. Jag älskar mat, hehe.

17. Tycker du om att dansa?
juups

18. George Bush?
nej vadå, är han ännu president elr?

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke: Andreas, André, Oliver eller Tobias
Flicka: Sofia, Greta eller Alexandra

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Kanske sedan då jag är pensionär

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
''Nej unte ännu, nu skickar jag dej tillbaka'' eller ''Tjena nu skall du få träffa dina vänner''




IT'S A SUNNY DAY!

weei hejsan! Är på jätte bra humör nu för vädret är ju så härligt. Snart förflyttar jag mig ut på trappan och sola igen, skall nog passa på att bli lite brun redan nu. Har träning idag klockan 4. Men ni skall ha en bra dag ute i solen nu då!

WHAT YOU FEEL IS WHAT YOU ARE, WHAT YOU ARE IS BEAUTIFUL.


Goo Goo Dolls - Slide

Tänkte ge er ett musiktips såhär på Lördags-kvällen. Låten är verkligen värd att lyssna på, så jävla klockrent skön! Sitter bara hemma den här Lördagen också men det känns riktigt okej faktist, skulle ändå inte ha orkat fara någonstans ikväll. Mamma och pappa är på fest så de kommer hem 5 tiden inatt, chill! ha en bra kväll :)




OOOUTSIDE!



Hejsan. Som jag sa så skulle jag gå ut, så jag tog med datorn ut på trappan och satte musik på full volym! sedan satt jag där och solade i 1h kanske, och jestas vad varmt det var i solen +15 visar våran termometer nu, vår fiilis♥

snart skall ja börja byta om till träningen i kiistohallen, skulle mycket hellre ta en länk i solen men vad kan man? heidå passa på att vara ute nu!

7E BILDEN: EN BILD SOM DU ALDRIG LAGT UPP


ganska gammal också

VÄDRET = ♥

God morgon. Vaknade ovanligt tidigt idag, redan kl. 9. Har ätit morgonmål och läst lite bloggar nu på morgonen. Fuderar på att fara ut och gå eller något det är ju så härligt väder och fåglarna kvittrar, exakt som vår!

Senare far jag på träning till kiisto-hallen. Men ni skall ha en superbra lördag, kram!



Det jag köpte i Zeppelin. 
vit basic topp
svart/vit randig basic topp
svarta tygskor
svarta leggings

5E BILDEN: EN GAMMAL BILD PÅ DIG SJÄLV!


WELL.. I'M HOME!

God kväll. Som alla säkert redan läste så är jag hemma nu, det känns faktist helt okej! Hemresan gick bra och som vanligt känns den alltid snabbare än resan dit. Var in till köpcentret Zeppelin, mamma var snäll och köpte lite saker åt mig. De får ni se imorgon, kan jag lova er! Nästan direkt jag kom hem for jag till butiken med mamma och sedan förde hon mej till Mixu. Vi hade det mysigt med glass och godis, sedan for vi ut med Nicke och så blev jag hämtad. Riktigt mysigt 



HEY, YOU WAS SO EASY TO LOVE.

hej! har varit en riktigt bra dag i backen nu iallafall fast jag trodde att jag skulle blåsa bort, men mot eftermiddagen tittade solen fram och det blev varmt. sedan åt vi buffee på hotellet och såg på skidning, finland tog brons! nu vill jag och skida, kanske jag tar en sväng? hejdå!



iPod.

hejsan, intressant rubrik eller hur? skall snart fara till backen har väntat lite länge idag fast det är sista dagen för att det har blåst som nå helvete. sätter in någon musik på iPoden nu så att jag kan lyssna i backen då jag endå åker själv. jepulis ni skall ha en bra dag och imorgon kommer jag hem, hejdå!



THAT'S WHAT YOU GET!

hei! for till backen kl.11 idag ungefär, helt megahärligt väder och 0 grader = perfekt. var där till kl. 1 sedan hem och äta och dit igen med mamma. nu på kvällen har jag varit och skidat ca. 5 km efter det köpte mamma hem hamburgare, omnomnom! nu har jag tråkit och lyssnar på musik, hejdå.

4E BILDEN: EN BILD PÅ NÅGOT SOM GÖR DIG GLAD.


suddig bild.
jag blir glad av den för då bilden är tagen så var allting så bra, och jag var glad.

WEEEI!



det var riktigt roligt nu andra gången vid backen. skulle raila men jag föll med ryggen på railen iställe, aidå! men allt är bra med min rygg endå. har just varit och ätit till pärjänkievari. och nu skall jag bara ta det lungt resten av kvällen! hejdå.

HEMMA JUST NU!

Hola! kom just från backen och skall snart dit igen är bara hemma på matpaus nu just. Trodde ju att solen skulle skina för fullt idag, det såg ut så på morgonen också men så kom dimman och förstörde allt, fy usch! men nu skall jag äta hejdå.



RSS 2.0