DET NÄRMAR SIG... NYÅR!

Igår var jag med hela familjen Leppänen till deras fammo&faffa och åt god mat! Jag kom hem 7 tiden och for iväg på pizza till dallas med mamma&pappa, jag åt dock bara halva pizzan (jag måste ju försvara mig haha). Då vi kom hem så började jag söka efter mina glasögon men de är spårlöst försvunna så det blir att fixa nya, jag blir så arg på mig själv. Jag somnade sur som en citron sedan.
Idag vaknade jag och kände mig hängig. Jag for till ässä en sväng och träffade några vänner och då jag kom hem därifrån mätte jag feber och det visade sig att jag hade stegring.. Jag fick såklart panik eftersom att det är nyårsafton imorgon så jag testade på en massa tillfriskningstips. Jag har druckit varm mjölk med vitlök, säkert 10 koppar citronte med honung och flera liter vatten. Jag tror att det funkade för stegringen är borta och jag mår bättre!
Nu ligger jag i sängen och måste sova men jag ser så mycket framemot imorgon så det är omöjligt.. Nu skall jag iallafall försöka! Gonatt fina ni och GOTT NYTT ÅR! ❤


NÄRPES, TRÄNING OCH MELLANDAGSREA

Hejsan. Helt otroligt hur dålig jag är på att blogga. 
På onsdag var jag iallafall till närpes med familjen, vi åt en massa god mat både hos momma&moffa och fammo&faffa och så träffade vi flera släktingar. Igår hade jag träning kl. 2 i botniahallen och sedan kom kricke till oss. Vi for ut halv 9 tiden och kom hem igen klockan 12 som två isbitar. Det var i alla fall kul att träffa vänner.
Idag har vi varit på mellandagsrea. Som vanligt är inte vasas utbud det bästa men jag fick med mig någonting hem ändå. Nu sitter jag och fördriver tiden på datorn medan Kricke och Simon spelar cod. 
 
  
Jeansen jag har på mig fick jag av kricke i julklapp men de andra 2 plaggen köpte jag idag.

WIHOO

 
 
 
Mer en annan dag hahah!
 
 

FT. KRICKE, RASSE OCH SNART JOSKA

 
Hej jag har tråkigt.. så medan pojkarna spelar cod så fotar jag haha. Vi väntar på Joska, hon kommer hit till Sundom och sover. Genast hon kommer så far vi ut tror jag :)

GOO' JUL!

Hejsan. På lördag gjorde jag och Kricke inte någonting före vi for till Prisma med Sanne och sen Västervik. Där dekorerade vi pepparkakor och såg på TV tills vi somnade. På söndag åt vi, bakade och klädde granen. Då Kricke for hem gick jag på en promenad till Strömsö. 
Igår (måndag) vaknade jag 10 tiden och for till skidspåret med mamma och pappa för vår obligatoriska skidtur på julaftonsmorgonen. Resten av dagen bakade och förberedde jag och mamma, sen kom släkten. Vi hade en trevlig julafton, vi såg på tv, åt, åt och åt lite till och så kom tomten såklart. Jag fick också en massa fina julklappar.
Nu sitter jag hos Kricke med han och Simon. Idag skall vi inte göra så mycket tror jag. 
Vi hörs antagligen senare.
 
      
 
 

JULLOV

Jag har den rubriken som antagligen alla bloggare har som är i skolåldern idag. Igår var jag ju hos frissan, klippte bort alla dåliga toppar. På kvällen bakade jag, Agnes och mamma pepparkakor, mysigt!
Idag började skolan 8:15. Jag hade bara 2 vanliga block och efter det en kort grupphandledning före det var dags för julgröt, då var klockan bara halv 12 så vi kom till Sundom väldigt tidigt, vilket var skönt. Då Tias kommit hem vandrade vi till rinken, där sköt vi bara på mål en stund innan vi gick hem och äta. Om en stund skall vi fara ut med Rasse, så vi hörs senare!
Ha en bra start på jullovet!
 
  
 
 

Pepparkaksbak

Hejsan. Nu var det en tid sedan sist igen. De senaste dagarna har jag spelat innebandy med klassen (fixade ett brons), tränat och varit i skolan. Nu sitter jag vid Café de paris och skall springa vidare till frissan. Ikväll skall jag baka pepparkakor med Agnes och mamma! Vi hörs❤


JULFEST

Hejsan. Igår efter skolan mötte jag upp mamma på stan. Vi handlade några julklappar och en klänning till julfesten. Före vi for hem åt vi god mat på Rosso.
Då jag varit hemma en stund så kom Joska hit. Vi hann inte göra så mycket föränn vi for till Vicke där Tommy var och senare kom Kricke. Vi såg på några filmer och åt en massa gott. 10 tiden kom också Mixu, Robin och Viveca och senare Jussi. Då det började bli sent så cyklade vi hem genom snön.
Idag har jag börjat dagen med att locka håret och stryka julfestklänningen. Sedan for jag, Kricke och Simon då till själva julfesten som var riktigt bra. Vi kom hem för en stund och nu skall vi vidare till Sundom.
 
 
Före vi stack iväg.
 

13.12 - LUCIADAG

Hej. Idag är det Torsdag och jag började med att se på Lucia på morgonen, allting var jätte vackert. Efter det gick jag till Terra Nova och såg på alla olika djur, sen var det dags för modersmål och till sist gick jag till ett till musem och såg på en utställning. Efter att jag slutat skolan handlade jag några snabba julklappar och tog sedan bussen hem.
Nu ikväll har jag varit till botniahallen på löp- och styrketräning och så har jag gjort en massa läxor och läst på 2 förhör. Skönt att den här dagen är över nu för imorgon är det fredag. Efter skolan går jag in till stan med mamma och senare på kvällen far jag till Vicke!
Ha det fint, gonatt.
 
Tvåorna hade Luciauppträdande.

GOD NATT!

Nu skall jag börja ta natten. Börjar egentligen 09:45 imorgon men då det är Luciamorgon så skulle jag behöva vara i skolan redan 08:30. Jag har ännu inte bestämt mig hur jag skall göra. För det är ju nog ganska mysigt att se på Lucia i mörkret och få julstämning. Lutar nog mot att jag far och ser på Lucia-uppträdandet.
Ikväll var jag ute en sväng med Jannica. Jag försökte också laga eld i spisen men det slutade med att jag nästan blev rökförgiftad.. som tur kom pappa hem och räddade mig. Nu har ni hört kvällen bravader. Sov gott fina ni!
 
12-12-12-12-12

MISSME.SE

 
Här är ett till par Jeffrey Campbell liknande skor. De här kommer från nätsidan missme.se.
Priset på de här är ca. 60€.

MIN LEDIGA DAG ❤ 12-12-12

Hej på er. Ursäkta för den usla uppdateringen igår. Men enda jag gjorde var att jag kämpade i skolan, kom hem och kämpade med läxorna och sedan till sist for jag på träning.
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det var en ganska jobbig skoldag med en massa tunga ämnen. Efter skolan gick jag in till stan och fick en julklapp köpt före jag tog bussen hem.Ikväll skall jag bara ta det lungt, äta popcorn och se på pretty little liars som jag började se på för en tid sedan. Efter att jag kom hem försökte jag lära mig 120 växter, kräldjur och allt sånt.. som gick mindre bra så jag gav upp.
Ni skall i alla fall ha en mysig kväll ❤
1. Bild från igår
2. Då jag igår rotade omkring i garderoben och hittade alternativt en nyårsklänning!
 
 

BLUE

 

10.12

Hej. Den här skoldagen gick ganska snabbt med modersmål, religion och konst. Då jag gått från bussen och jag äntligen kom hem så började jag genast göra läxor.. som jag alldeles precis blev klar med. Ikväll skall jag cykla till Gerby skola där det blir fysträning och knäkontroll. Vi hörs antagligen efter det då. Kolla förresten in hit om en timme igen så visas bilderna då!
 
De här skorna köpte jag från H&M för några veckor sedan. Väldigt bekväma är dom och inte alls speciellt svåra att gå med. Det är ju lite Jeffrey Campbell stil på dem. Passligt för mig som tycker att stilen på just de skorna är snygg men inte ändå har råd att sätta över 100€ på skor. Ni kan beställa dem från H&M's hemsida eller kolla i H&M i er stad. I Vasa var det slut sist jag kollade. Skornas form stämmer inte överens med bilden tycker jag.

LEV INTE SNABBARE ÄN DIN SKYDDSÄNGEL KAN FLYGA

Hei idag har varit en mera händelserik söndag. Jag steg upp 12 tiden hos Leppänens. Jag hann bara äta morgonmnål och lunch före det var dags att traska till stallet. Vid stallet var det full rulle med en massa tomtar och en lucia som gjode sig klara för luciatåg. Då alla var redo så började vi gå mot kyrkan där vi sedan sjöng fint för all publik och drack glögg. Det var ett fint luciatåg på häst, som alltid!
Jag kom hem från Sundom sju tiden och sen dess har jag sett på film, gjort läxor och duschat. Imorgon är det måndag igen och jag skall kämpa mig genom den här veckan. Vi ses!
Nu ikväll visar jag bilder från idag men kika in hit imorgon så får ni se blider från gårdagen.

 
 
 
 

I MITT ANDRA HEM

Idag har jag och Kricke varit ute och fotat lite, helt fina bilder blev. Jag kan visa dem någon annan dag. 
Vi kom just till Sundom, och jag får äntligen blogga på K's mac, haha. Ikväll skall vi väl vara ute och umgås med sundompojkarna. Men nu blev jag hungrig så skall se om jag skall gå och äta något. Vi hörs kanske ännu ikväll!
 
 
 

08122012

Hejsan. Igår var det fredag och jag hade en sisådär jobbig skoldag med engelska, biologi, religion och matte. Efter skolan gick jag och K till Linda och köpte rullakebab. Då vi sedan kom hem åt vi och efter det hade vi degrassi maraton medan vi åt godis. Efter nån timme for vi ut med Vicke å Tommy och vi cyklade genom all snö duktiga som vi är. Då vi kom hem igen såg vi bara på X-Factor och sedan somnade vi sött.
Idag steg jag upp 08:30 och for på BODY 45 och nu sitter jag vid köksbordet med Kricke och dricker tè med en skön känsla i kroppen. Det här är en bra lördag!

GODNATT MINA VÄNNER!

Idag var jag bara i Sundom och jag vet inte riktigt vart dagen sprungit iväg. Ikväll har jag iallafall hunnit se på alla fina klänningar på självständighetsbalen och gjort alla läxor. Sedan började jag prova kläder och märkte att jag har mer kläder än vad jag tror, fina tanke. Nu ligger jag i sängen redo att lägga huvudet på kudden för imorgon skall jag ta bussen till skolan redan 07:30. Här är också en bild på mig ikväll framför spegeln. God natt❤


SNÖMYS!

Hejsan! Det var en tid sedan senast nu. Men jag skall ta tag i bloggandet igen. På måndag var jag frisk igen och for till skolan. Fick dock lite huvudvärk mot kvällen och kom på att den kom från nacken så jag låg på mammas massage bänk och smörjade liniment resten av kvällen. På tisdag var det det vanliga, skola på dagen och träning på kvällen. Igår kom jag till Sundom efter skolan. Jag, Sanne, Kricke och Tias for till butiken på kvällen för att handla godis. Sedan tog vi det bara lungt resten av kvällen.
Idag kommer kanske Joska hit men vi hörs sen! Förresten har vi ett vitt landskap nu <3


SÖNDAG OCH FÖRSTA ADVENT

Hej på er. Idag har jag sett på skidning, filmer och serier och så har jag ätit chips och godis för det tycker jag att man får göra då man är sjuk. Nu sitter jag och ser på nyaste avsnittet av Jersey Shore.
Imorgon får jag se om jag kan fara till skolan, måste ändå in till stan någon gång under dagen för att handla skolböcker då det har börjat en ny period nu igen. Här skall ni få se en bild på min fjolliga kissekatt
 

SJUKLING

Hej. Igår på morgonen kände jag inte av några symptom på feber alls. Men det började med äcklig muskelvärk i armar och rygg sedan började jag frysa och sen somnade jag och då jag vaknade hade jag feber. Mamma hämtade mig från Sundom mot kvällen och då jag kom hem var jag ändå så pass pigg att jag julpyntade lite i mitt rum, drack glögg och såg på serier. Sedan var det dags att krypa under täcket för mig.
Idag vaknade jag 9 tiden och hade ingen feber nu på morgonen men grym huvudvärk så jag skall bara vila idag, se på serier, äta julgröt och dricka glögg!
 

1 DECEMBER

 
God morgon. Idag är det första December och det känns riktigt bra, utanför fönstret är allt infrostat och det snöar lite, mysigt! Kricke ligger här brevid och sover. Nu skall jag börja gå ner och äta morgonmål. Vi hörs (:
 
 

RSS 2.0