31.08.2011

hejsan! idag är det 4 dagar tills jag är 15 år, wiiih!
skoldagen har iallafall gått snabbt och efter skolan tog jag bussen till sundom där jag har myst och sovit en stund med goose. vi var också en sväng till butiken :) han gav också mej en tidig födelsedags present, den får ni se en annan dag. nu har jag läst lite på mopokortet och snart skall jag gå och sova, god natt! ha det bra


5-0 :)

Hejsan! jag har haft en riktigt bra dag :) skoldagen var ju lite jobbig men den gick helt snabbt endå. efter skolan cyklade jag till stan, hann fika med mej själv föränn jag skulle iväg på körövningen. det var kul och gick helt okej nog. sedan mötte jag upp älskling, vi åt på hese. sedan var jag ännu på match, tog vinsten med 5-0!
jag har varit ute en sväng med skotern också ikväll, kulkul. imorgon hörs vi, god natt

SKOTERN!

hejsan! efter träningen gick jag och pappa över till grannarna och kollade på skotern som jag funderat på att köpa. så det fick bli den skotern då (>Aprilia sr 50 factory<). hihi den e så söt då den står där i garaget! imorgon skall jag nog ut och cruisa på kvällen :) också efter skolan skall jag på hanteringsprovs övning! det skall väl gå bra, och nu skall jag börja tuta, gonattt

FUCK YEAH

hej..
fick veta i skolan idag att vi har en påhittad träning ikväll mittiallt, jag som sett fram emot att bara chilla ikväll och hämta min skoter men nej. allt de här träningarna drar bara ner på min motivation ännu mera! men aa dé synd FÖR nästa vecka har vi sista matchen och efter det skall jag ta en så lång paus som behövs, det skall bli så skönt :)

VILLAAVSLUTNINGEN OCH DAGEN EFTER

hej på er! vi har haft 2 bra dagar på mixus villa :) började med att äta god mat igår och vara ute med båten en sväng. sedan mot kvällen smällde vi lite raketer och satt vid stranden. då kl va ca. 2 så kröp vi ner under täckena.
idag vaknade vi 12, vi åt morgonmål sedan tog jag och mixu ett dopp. sedan for vi hemåt!
ikväll har jag varit ute, mest med mixu, dena och tommi. sedan också vid panna med resten :)
skoldag imorgon då, vi skall väl nog klara en skolvecka till föränn min födelsedag! wohoo

ÅÅÅMINNE!

Gårdagen var priima! först friluftsdag vid ruinerna så man slapp allt skolarbete. sedan tog jag bussen till sundom och väntade på älskling med att ta en tupplur :) då han kom chillade vi och sov lite mera föränn det blev att dra mot åminne. jätte kul var det där, och en helt lyckad kväll! nu ligger goose och sover här brevid mej och senare idag skall vi fara till mixus villa med mixu och tobbe. så vi firar villavslutningen där, ni skall ha en bra sådan också :)

KRYPTONITE

hejsaan! körde till paradise beach med mixu på morgonen, resten av skoldagen var tråkig.. älskling kom hit efter skolan, myste några timmar och for sedan ut en stund. det var mycket drama i gänget ikväll, sånt händer.
imorgon: ny skoldag och träning χ

MORNING!

god morgon! jag glömde helt bort min söta blogg igår.. men efter en jobbig skoldag cyklade jag till stan och fixade en del saker med mopokortet, papper och sånt. så nästan veckas tisdag skall jag öva till hanteringsprovet :)
jag for på träning efter det, helt kul! på kvällen for jag ut, vi satt bara vid skolan och chilla.
ha en bra skoldag (;

TRÄNAS

hejsan. det var skoldag igen då, helt okej väl! körde till stan med mixu, tobbe och rasse efter skolan. träffade sötis där och så bestämde kricke och tobbe sej för att laga hål i örat så det blev en liten blå diamant i deras !VÄNSTRA! öra :) finfint! har varit på träning nu på kvällen, gjort läxor, ätit pannkaka och packat väskan tills imorgon :) ha det bra!


DET VACKRASTE JAG VET

· • J A G  Ä L S K A R  D I G  K R I C K E • · 

TJARÅÅÅ

jaa så vad tycke ni om min skoter! ni måste säga, tack :)
idag vaknade ajg hos älskling andra morgonen i rad, underbart! åt en mysig frukost och sedan förde de hem mej för att de skulle till replot. chillade en stund föränn jag for ocg handlade med familjen.
nu på kvällen har jag varit ute med mina vänner, vi har farit runt lite allstans och haft det roligt. imorgon är det skola igen, fuck yeah -.-
miss this!

MIN BLIVANDE MOPED


FÖRLÅT

hej å sori för dålig uppdatering.. men nu är det så att jag var i tammerfors och chillade på stan hela dagen igår med mixu, tobbe och nya. sedan så kom jag hem och nete fittades så då var neteboxen sönder. antagligen master-uppdatering nu då. men hoppas jag får tag i en dator nån annan stans eller så blogar jag här hos kricke :) idag har jag varit i helvetesskolan och myst här i sundom eller cruisat runt med krickes mofed! hade bra

MISS U HANIPÖÖ!

tjoo! skoldag nmr 2. var väl helt okej, inte så jobbigt ännu men det blir ju nog som vanligt snart..
efter skolan chillade jag och mixu lite var som helst tills de andra slutade och bussarna for. sedan for jag hem och nästan genast iväg på träning, efter träningen direkt till mixu och iväg med en massa folk på lottförsäljning! chillade en stund vid skolan också förrän jag cyklade hemmåt!
imorgon blir det en skoldag och efter skolan sätter jag mej på sundombussen till älskling! myys ♥
imorgon lovar jag att det kommer en massa bilder (nu då jag har min dator tillbaka)



MATCH MOT SEMI

joo hej. skoldagen var nog helt okej, chillas mest! imrn blir det väl på allvar då.. vi slutade 12 så efter skolan for vi till strömsö och bara satt i solen. vi hade match nu på kvällen som gick skit.. 3-0 i förlust blev det. och nu känns det nog som att jag har gjort mitt på plan, ingenting funkar och vi bara förlorar, arrrgh!
meen ah det bra alla barn i skolan!





SKOLA -.-

hejsan. dagen började med att cykla ner till strömsö, solade och simmade där. sedan kom didä vanliga dit så ja chilla me dom en stund, men så for jag hem och iväg på kusins kalas. där satt vi ute på terassen (?) och åt grillmat i solen. sedan blev det en båttur och cheesecake till efterrätt :) en priima avslutning på sommarlovet! imorgon en vanlig skoldag som de flesta dagar på året, men jepp vi skall stå ut!


blir nostalgisk med alla sommarbilder!

KONSTENS NATT, ÖVERNATTNIGAR OCH CHILLAS MED VÄNNER OCH POJKVÄN!

jaamen hejsan. klaga på för att jag inte bloggar, uselt jag vet!
iallafall har jag bara njutit av de få dagar som är kvar av sommarlovet nu. konstens natt var nog riktigt okej! sov hos simon med kricke och tobbe den natten. på dagen gick vi på stan, jag tränade och sedan sov jag hos älskling inatt då!
idag har vi varit på stan igen och shoppat med kricke och sanne, sedan har vi varit vid strömsö och chillat nu på kvällen, skön kväll med rullakebab och fint folk.

bildlöst pga. blogg.se

MOPOTEORI

hejsan. cyklade ju in till stan på morgonen och for på mopoteorikurs. sedan gick jag och köpte en 3mm uttöjning efter det cyklade jag till mitt andra hem, sundom :) så nu har jag, kricke och tias bakat en jordgubbs/hallon paj, mums! pojkarna nördar cod men jag skall ta en smakbit på pajen nu, hejdå :)


TRUDILUU

Hej! bakade ju en blåbärspaj idag som blev riktigt lyckad faktiskt :) sedan for jag till karperö och spelade mot ijbk, förlust med 3-5. men vi kommer igen! älskling kom hit efter matchen så vi for ut en stund med de vanliga.
imorgon skall jag först på mopoteori kl. 10-13 med fia. sedan cyklar jag till sundom och spenderar dagen där med goosebjörnen min, haha :) skall också se om jag hittar någon söt uttöjning till mitt öra. men pusipusi

HÄR BOR EN BAGARE

god morgon. har vaknat just! mamma och pappa plockade blåbär igår så nu skall jag ta och baka en blåbärspaj. ikväll har vi match mot ijbk! ni skall btw ha en bra dag :)

OSTBÅGAR

shasha bloggen, höhö. jag sov hos älskling förra natten och på dagen var vi ut med rasse en stund sedan bara hemma och såg på harry potter eller busade med tias :)
idag har vi varit i stan och utåpå i gerby. nu är jag hemma och det ser ut att börja regna så jag skall äta lite ostbågar och kolla på livet enligt rosa på youtube! sedan kanske jag far ut ikväll igen, ha det bra :)
i danmark då jag och mixu chillade i solen med musik!

<3


MYSKVÄLL MED ÄLSKLING

go'dag! hade först i planerna att fara ut till tommis villa med en helt hop folk. men jag fick inte fara med så kricke kommer och sover hit istället, priima myys :)
jag fyller ju om ca 1 månad (3 september) så nästa vecka på tisdag och onsdag skall jag på mopoteorikurs, skönt att få börja lära sej i tid allafall! men tja hörni, ha en bra dag i regnet.

9-0

hej! matchen gick som smort och motståndet var inte hårt alls. vi vann 9-0, jag gjorde inget mål men passade till 2 tror jag och hade en massa chanser..
jag var ute en stund ikväll och satt under gerby skolas tak med mina vänner i ösregnet. nu skall jag sova gonatt på er :)

NAUSE - MADE OF


You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of

SK8


TODAY

hej. jag sov i sundom förra natten och på dagen skötte jag och kricke tias :) på kvällen hade jag match i seinäjoki mot sisu, det blev 3-3. med domare som var sämst och ett mål för dom som var hand. men idag är det match igen på mtv 8 :)

HEEEEY YAAH!

Shalå på er vänner! Danmark-resan var blev verkligen rolig tillsist, men ja började med att ligga i sovsäcken med 39 graders feber i 2 dagar.. resten av resan var jätte rolig och vi fick nya vänner från ecuador :) resultatet i matcherna sög men vi bara chillade där på hög nivå och brydde oss inte i det. vi hade också för lite spelare, jag själv spelade bara 15 min allt som allt. de här 2 dagarna efter att vi kom hem har jag spenderat med min underbara pojkvän som jag har saknat!
ikväll är det match i seinäjoki. får se om jag kan spela men jag far iallafall med dit och peppar laget!
hoppas ni har haft det jätte bra, och njut nu alla av det sista på sommarlovet :)

RSS 2.0