IMORGON CHILLAR VI I BACKEN!

hejsan. sitter ännu uppe och skall snart gå och sova eller före skall jag läsa en bok, maskrosungen. en sann berättelse om en flicka med mamma som alkoholist, usch hemskt!

jaja är taggad för att vara hela dagen i backen imorgon, är jävla chill då man kan sätta snowboarden på fötterna och åka på sidan av bilvägen till backen! planerar att fota mycket imorgon för de lovar sol hela dagen, så kolla in hit på kvällen så får ni säkert se bilder då, ha det bra och sov skönt! gonatt


bella och jag (öjberget)

BAD DAY!

for ju till backen nästan direkt vi kom hit till stungan, riktigt fin stuga också! i backen var det riktigt kul ända tills jag och mamma bestämde oss för att fara till backarna längre mot skogen som visade sej att inte fanns. så det slutade med att vi kröp ca. 2 km genom 1m hög snö, usch vad jobbigt! men kaloribränning iallafall.. före det hade jag också lyckats falla ur liften och snowboarden hade åkt ner utan mej :( haha! men imorgon tar vi nya tag hejhåpp

I BILEN!

hej! sitter i bilen nu och är framme om ungefär 1 h. resan har gått snabbt och jag år toppen, har ätit för en stund sedan och sitter med en godispåse här brevid mig. far antagligen till backen idag ännu, skall bli urkul, exiting! hoppas ni har det bra var ni nu än är, kram!

fäädi.. men iaf just


150-5YÖ73 N3X7 570P

hej på dej. sitter och ser på time out nu före det såg jag på solsidan som är lika bra som alltid! träningen var riktigt rolig. nu på kvällen har jag packat alltig till imorgon för då kör vi ju äntligen upp till Iso-syöte! skall bli hur kul som helst, och nu är jag taggad. hinner kanske till och med fara till backen imorgon då vi kommer fram, nice! 

jag kommer nog blogga där för läppärin är med. ni skall iallafall ha ett super sportlov, för det skall jag! 
hejdå sweeeties♥

gammal men god!

DAY 12 - A SONG THAT IS A GUILTY PLEASURE


James morrison ft. Nelly furtado - Broken strings
skön låt!

SNOWBOARD-KLÄDER.



tänkte bara visa vad jag kommer ha på mig i backen hela veckan, hade inget bättre för mig så jag fotade lite då istället! sådär btw så kommer jag också fota mycket där, kameran me i backen varje dag 

3E BILDEN: EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ.


GUTEN MORGEN LIEBE.

vaknade halv 10 idag, nu just håller jag på att läsa igenom nästan hela fokis blogg, okej inte riktigt. medan jag gör det så äter jag godis som lämnade från igår. har träning idag som varenda söndag kl.4, före det skall jag nog inte göra någonting tror jag. eller kanske jag börjar packa lite smått tills imorgon då det bär av mot Iso-syöte, längtar!
Ylläs förra året, skulle nog sitta fint att vara där också!

HEMMAKVÄLL!



hejsan! är hemma heelt själv och har tänkt ha en riktig myskväll med mud cake, juissi och godis säkert hittar jag också någon bra film att kolla på. tränade nog helt som vanligt idag också, kändes väl helt ok men man märker nog att jag varit sjuk. men jepp ni skall ha en mysig lördag, pusu!

2A BILDEN: EN BILD PÅ DIG SJÄLV.


54NDR4 L1ND


Go'morgon. Har vaknat för en timme sedan. Jag har inte matlusten helt tillbaka ännu, fick nästan inte ner morgonmålet. Nu har jag också svag huvudvärk igen, så jag far säkert bara och ser på träningen idag då. Jag skulle vilja ha vår nu! solen som skiner och snön får smälta bort, tack!

1A BILDEN: NÅGON DU UMGÅS VÄLDIGT MYCKET MED


mixu & jannica ♥

PICS!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på något som gör dig glad.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på ditt syskon.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En bild på din favoritplats.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: En bild från ett ställe du älskar.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En bild på barndomsvänner.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En bild som du är nöjd med.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

DAY 11 - A SONG FROM A BAND YOU HATE


Alvin and the chipmunks - Bad day
no comments

LÄLÄLLÄÄÄ.

hej. är hemma nu, är på för jävligt humör. fick inte fara till ele då jag har varit sjuk och inte heller till vinden. så nu sitter jag hemma och tröstäter mandarin! ha en bra fuckin' fredag.

vill vara där nu. borta från allt!

FINDUS TILL NÄRPES!

mamma och jag bestämde att vi för findus till närpes nu, så har han också någonstans att vara medan vi är i Isosyöte. hinner nog ändå till ele ikväll,  dit också kanske elle kommer :)

CHILLON!

heii! trodde ju igår att jag var frisk men jag hade fel, mot eftermiddagen steg febern och den dumma huvudvärken kom tillbaka, sovde på kvällen ungefär 2h. kollade också på wallander. Och nu, känner jag mej frisk, samma sak som igår men får se om det är likadant som igår. har iallafall varit i duschen och gjort plättar redan idag! mamma är och skidar, då hon kommer hem kanske vi far till närpes och senare ikväll far jag till ele och kollar film tror jag. ha det bra :)

ISOSYÖTE!

hei igen! har helt glömt att berätta, men i förrgår bokade vi en stuga i Isosyöte från måndag till fredag. så det betyder att jag är där med familjen och åker snowboard 'hela' veckan. skall bli riktigt skönt och jag hoppas att det inte är så kallt. ett plus är att vi bor mitt i backen så det är nästan bara att gå ut så kan man åka direkt 

MOROPORO SWEETIES!

hejsan! vaknade för en ½h sedan typ, av att alla andra i familjen springer runt i huset och gör sig färdiga, tvn var säkert på högsta och radion på i köket, men huvudsaken är att jag mår mycket bättre idag! har ingen feber och den där dunkande huvudvärken är borta, highscore maaan! skall nog ta och se på en film och senare kommer mamma med chips åt mig, det är ju trots allt OmNomNom-dagen, enligt facebook! ha det bra i skolan hhihi

ALL THE THINGS.

god kväll på er. dagen har gått ganska snabbt fast jag är sjuk, har nästan bara sovit! nu mår jag nog lite bättre, har inte spytt på hela dagen fast jag har feber och huvudvärk nu. jag hoppas att ni klarar er undan för det här vill man inte ha. stannar såklart hemma imorgon också, sedan får jag se med fredagen, fast nu skall jag väl gå och sova så kanske jag mår bättre imorgon!

SWEET, OR NOT!

hej. fanfanfan, jag är sjuk! spysjuka, det är så äckligt. spydde 3 gånger inatt, och på morgonen ringde mixu och berättade att hon också har spytt inatt! men hoppas vi blir friska nudå, hejdå

BOYS DON'T CRY.

kvällen var riktigt rolig! for till mixu halv 6 ungefär där var också tobbe, sedan gick vi till ässä dit också jussi, dena och tommy kom! sedan vandrade vi till uf, var faktiskt riktigt roligt och passligt chill där :) men nu skall jag sova gonatt!

HAVE YOU EVER DONE SOMETHING YOU CAN'T CHANGE? I HAVE.

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

But boys don’t cry.
But boys don’t cry.
I knowe it will be fine
But boys don’t cry.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
I have, I have.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again. yeah.

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.

Oh wait,
But boys don’t cry.
But boys don’t cry.
I knowe it will be fine
But boys don’t cry.

Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry,
Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry.

Have you ever done something you can’t change,
Something you can never rearange,
I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand,
Lying on the ground had in your hands?
I have, I have.
Oaahaho, oaahaho,
Boys don’t cry,
Boys don’t cry.


DAY 10 - A SONG FROM YOUR FAVORITE ARTIST!


Eminem - Beautiful
han gör alltid otroligt sköna låtar!

VÅRKÄNSLOR!

sol♥ känns exakt som fredag faktiskt! urchill dag i skolan, humöret på topp, vädret är jätte härligt och senare ikväll far jag till gerby uf med folk på kafi och bara pratar. men nu skall jag nog gå och hämta en muffins, hejdå på er!


BAK-KICK!

hej! mamma fick nån bak-kick nu på kvällen så mittiallt fanns det både pätkismuffins och silviarutor. sedan har jag varit i duschen, chattat på fb och msn. och nu skall jag gå och sova, sov sött ni också hejdå ;)

VINSTEEEN!

hejsan! dagen har varit riktigtriktigt bra om man tänker efter. koris matchen i hade gick superbra den också, vann 14-5 över oxhamn, härligt tjejjer! kemiförhöret hade jag ingen aning om, så det gick lite så bra om man säger så. moddatimmen var chill med film, sedan fick vi provet, blev 8½! for till stan med mixu, ela och jannica, sökte praoplats men får se hur det blir nudå, fick med mig silvershampoo hem, behövs! var också med slotte en stund där. hejdå :)

NÄRPES!

hejsan! for till närpes idag efter träningen. det var faktiskt riktigt roligt att träffa all släkt, vissa har jag inte sitt sedan julen. träningen var också riktigt rolig och jag lärde mig ovanligt mycket idag, kulkul! bibi skickade för en stund sedan: ''hej, ta me inneskor å jumppakläder imrn, du ska va me å spela koris!'' kom ju lite oväntat men helt chill endå, sara.p är också med från åttan så det är ju bra, gonatt på er då!

SOLF!

hejsaan. Har vaknat hos oss för en stund sedan, med ele alltså :) skall på träning till kiistohallen halv 12. Orkar inte berätta så mycket om solf, men helt kul var det väl. i början iallafall! men nu skall vi väl börja gå och äta någonting, ha det fint!

acke&jannica!

ELEOSANTTU=FLOWERPOWER!

hejpådej. matchen mot sif förlorade vi med 3-0, spelet funkade helt okej endå men så kan det gå. jag och ele sitter på min säng nu och vill sova men det är ju solf ikväll så inte skall man sova nu, vi far till elle kl.6 typ, sedan därifrån till solf. ha en finfin kväll 


japp så normalt det kan bli!

AND I'M FREEEEE!

hej. var inget speciellt alls vid vinden, bara tråkigt! imorgon är det match mot sif i närpes, taggad till tusen! sedan är det solf, dit jag far med ele & elle, är säkert med anna också, om hon kommer. men ni skall ha det fint, måste också säga att jag är urglad för mixus skull, grattis sweet!

hoppas jag fick sätta bilden, säg om jag skall ta bort :)

VINDEN!

hej! skolan var nog riktigt okej. hade hejjarklacks-möte, så jag far säkert me till stafettkarnevalen då. har varit med sweetie till småkusin idag, en riktig Liverpoolare ;) hon sover nu, och snart skall jag äta. sedan far jag till vinden! hejdå.


agnes!

KLÄDER TILL ELE!


dålig kvalité


dålig kvalité igen.

jaja, skicka på telefon sedan ;)

ELE!


BUSSKORT-TAPPAS!

hejsan! har varit en kallkallkall dag i skolan, håller påriktigt på att frysa ihjäl i det där huset. så nu sitter jag me dubbelhuppari här, får inte bli sjuk nu! skall dra mej på träning snart, till kiistohallen. har grymt träningshumör faktiskt! men ha det fiint 

TWIX!

hejsan. är så jävla lättad att ha klarat av en onsdag till, inte länge kvar av den här perioden nu! efter skolan var det ju träning i lilla hallen. sträckte också ryggen idag, eller något konstigt hände det iallafall.. skall göra finska läxan nu och efter det far jag i en skön dusch. skall gå och sova tidigt ikväll så jag orkar med något imorgon också :)

JUST FRIENDS :)

goo'kväll! var helt kul vid dagis, och nu hör jag på musik och skall börja sova om några minuter  har varit duktig och gjort matteläxan, som jag inte gjort helt och hållet på jaa, vet inte hur länge. men ni skall sova skönt, gonatt!

DAGIS!

hejsan! ele ringde och frågade om jag skulle vara med på föräldramötet, så nu är jag här och ele kommer snart! hade inte alls i planerna att riva ner något, men har redan lyckats riva ner gardiner och så fällde jag en burk med bestick i golvet, gr8!

JAAAAAA.

hej på dej. kom hem med tidigare bussen som går från ärrä. skoldagen gick snabbt som varenda tisdag gör. men jag hatar att sitta in i skolan och då amns er ut skiner solen som aldrig förr, fyfan! man vill ju vara ute i fint väder. ikväll skulle jag vilja till öjberget men det är ju så kallt nu igen, får se nudå hur det blir :)
gillar den här bilden!

HOS MIXU MED JANNICA!

hejsan, är hos mixu nu och kom hit direkt efter skolan. i skolan hände det mycket, pågrund av ett foto som jag har på facebook. där det är kränkande taggningar, som nu verkar vara mitt fel. moddaprovet gick helt bra. skall vara här hos mixu nu och bara chillaaa, ha det bra! och btw. det är för kallt nu, sommar tack.


I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH.

hejsann. träningen var riktigt chill, då jag kom hem åt jag direkt 3 piroger, haha. sedan har jag övat på moddaprov, sprängt mammas hemska blåsa och snart skall jag se på solsidan, så jävla bra! ha det bra sweet's ♥

ÄÄSCH.

kakan blev verkligen inte bra, en riktig gummikaka. försöker man trycka ner den så hoppar den upp igen, fan då jag aldri lyckas :( men skall på träning snart, hejdå ;)



SMARTASS!

hejsan! är på superhumör direkt nu på 'morgonen', så himla skönt att vakna av att solen lyser in genom fönstret, tog en dusch och nu bakar jag ett recept som jag själv hittat på, ehm får se hur det går då  sätter nog receptet hit sedan. mamma och pappa är i vörå och skidar botniavasan 52 km eller något sånt. far ju på träning kl. 4 idag då, ha en finfin dag 

före den for in i ugnen!

DAY 09 - A SONG THAT YOU CAN FALL ASLEEP TO

Colbie caillat - Bubbly


6-2!

hhej. vann matchen med 6-2, härligt jobbat flickor! gjorde själv 1 mål på inlägg av mixu :) då jag kom hem hade jag planer på att göra kladdkaka men så var margarinet slut, gör det någon annan dag iställe då. imorgon skall jag sova halva dagen före jag skall på träning, kl. 4! ha en fin natt haha
oh how sweet..

WISH US LUCK


NEVER SAY NEVER

hejsaan! om ungefär 1h sitter jag i bilen påväg till närpes. har hunnit vara ute och fota i det fina vädret, och sedan har jag bara chillat! är påå superhumör och är berädd att fara och krossa närpesboan nu! sätter in en massa musik på ipoden nu så att jag är riktigt taggad! ni skall ha det bra, soola! ;)

DAY 08 - A SONG THAT YOU KNOW ALL THE WORDS TO

John mayer - free fallin'
kan låten för att jag älskade den här låten och spelade den på nonstop för en tid sedan :)

SNÖGUBBAR!

hejsan! mådde så jävla dåligt före jag for till vinden, för att jag fick höra en sak av ele. men väl där så hade jag riktigt kul med ele, anna och elle :) spelade biljard, pingis och twister. på andakten var vi ute, blev mittiallt fövandlad till snögubbe av joel, linus, ankan, viltso och kricke.. mysigt, jepp! hade flera ton snö under jackan då jag kom hem. skall nog gå och sova snart så jag orkar spela imorgon! gonatt

2 somrar sedan!

HEJ PÅ ER!

hejsan. sitter bara här inne nu och skall snart gå och äta. skoldgen var ganska chill idag, hissaprovet gick också bättre än vad jag trodde! då jag kom hem träffade jag en sweet småkusin som satt och sa lol till mej, så sött.. ikväll far jag ti vinden och härjar med ele och anna, sedan imorgon är det match i närpes igen den här gången mot kraft b1 :) hejdå!
good times.

JOBBIGT!

go' kväll, har inte läst på provet så bra.. men tar väl det på skills då, fast jag inte har några hissa skills riktigt. vet inte om jag orkar fara till vinden imorgon. hade ju allt annat än kul där förra gången så den här gången blir väl likadan då. hellre är jag väl kanske bara hemma då, får se! men nu skall jag sova så jag orkar till skolan imorgon, go'natt :)

DAY 07 - A SONG THAT REMINDS YOU OF A CERTAIN EVENT

Mohombi ft Akon - dirty situation
påminner mej om nyår, mixus favoritlåt just då, hon var också 'dj' så den spelades mycket ;)

THAT'S CUTE!

hej, har sitt klart filmen the day after tomorrow nu då jag inte hann se hela igår kväll. har också en chokladplatta som jag funderar på att öppna, men får se haha! tror nog att jag blir för snål sedan då jag skall läsa på hissa-prov ikväll. prov,prov och lite mera prov.. skoldagen var väl helt okej idag, men hatar då vi har så korta raster på tisdag och torsdag. men jumppa-timmen var iallafall rolig! japp hejdå.
sommar!

MY PROBLEM IS

Do you want to know what my problem is? I will tell you what my problem is… 
i love you. I love your name, I love the way you look at me, I love your 
gorgeous smile, I love the way you walk, I love your beautiful eyes, I 
love the sound of your laugh, i love the way you get mad, i love the 
way i dont understand you at all. I love the way I can be having the 
worst day of my life and seeing you completely changes my mood. I 
love how when you touch me I get weak, 
thats my problem...

från fb.

OPEN YOU EYES, BEFORE YOU GET HURT.

är hemma nu efter en till rolig träning, och en mindre rolig skoldag. kan också säga att engelskaprovet gick åt.. jaa. pannkakan är snart färdig och jag har varit i duschen. så snart äter jag och ser på en film, day after tomorrow får det bli! ha en bra kväll. 


saknar

X


HEJSAN HOPPSAN!

försöker verkligen läsa på prov, men kan berätta att det inte fungerar riktigt bra. fick just veta att det kanske kommer bli en träningsmatch mot kraft b1 på lördag halv 6. jap great time, då man vill göra något annat. men får väl leva med det då!

ME, MYSELF AND I


THE FRAY - YOU FOUND ME

heeisan! i bussen hem från skolan kom jag på hur jäkla chill dag vi haft idag.. på bige åt vi kex och drack saft och kaffe, på hälsokunskapen fick vi ut proven (9½) och såg på film eller spelade alias, sedan hade vi 2h tillval (texttil).. och nu är jag hemma. funderade på att fara ut och fota lite nu och senare skall jag läsa på prov, ha en bra kväll! :)
sweeties!

BRING IT ON, IN IT TO WIN IT!

hejsan! hade det bra med mixu vid rax, kom hem för en stund sedan och skall snart se på en film, har inga läxor imorgon fö det är chilldag:) då jag var i stan kom jag på hur mycket saker jag behöver nu: svarta randomleggings, silvershampoo, bh:n, jeans vill jag ha men behöver inte, vit topp. ojoj, får väl vänta på mera pengar då! men nu skall jag se film hejdå!
gollit, vi vet!

RAX!

hej. har kommit hem från skolan för en stund sedan. på moddatimmen kom mixu på den briljanta idén att fara och äta till rax, så om ½h är jag påväg dit, tar bussen in till stan. skall väl också börja läsa lite på engelskaprov som vi har på onsdag, om jag orkar. men ha det bra hejdå!

DAY 06 - A SONG THAT REMINDS YOU OF SOMEWHERE

Shakira - Waka waka ( this time for Africa) låten påminner mig om hela fotbollssommaren 2010 och speciellt pajulahti och fun i esbo :)

LIVERPOOL 1-0 CHELSEA

hejsan på er söta! träningen var riktigt rolig och chill för de som som spelade igår :) då jag kom hem såg jag matchen Liverpool - Chelsea, och jag är så glad att vi tog vinsten, det behövde vi! sedan har jag kollat på solsidan och snart skall jag också se på Wallander, chill! såg just filmen marley and me, och usch den är så sorglig, grät floder då de måste avliva marley :( ,ha det gött!

SLICKSLICK!

vaknade x-antal gånger idag på morgonen av att två söta hundar slickade mej i ansiktet, mysigt.. iallafall har mixu traskat hemmåt nu, skall väl snart börja fara jag också. har träning klockan 4 så :) men ni skall ha det fiint, så skall jag oclså försöka med det!

hoppas på det då!

DAY 05 - A SONG THAT REMINDS ME OF SOMEONE

Eminem - without me.

OSTBÅGAR & CHOKLAD!

hej. matchen idag gick riktigt bra, tog vinsten med 3-0. Lina, Ellen och jag fick vara stolta målgörare! efter matchen for jag, mamma, mixu & jannica vidare till momma och moffa. där fick vi god mat! sedan åkte vi hem till vasa igen. och nu är det lördagsmys hos jannica med mixu! skall vara uppe halva natten och sova hela dagen! ha det fint, hejdå :)

MISS

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time

FUCK THIS, I HATE MY LIFE!

jag kan knappt andras. huvudet dunkar. och jag skiter helt och hållet i vem som läser det här. jag fattar inte varför tider måste ändras. varför måste känslor ändras, kan man inte bara spola tillbaka tiden till det bästa ögonblicket på länge? tycker ju så jävla mycket om dej, så blir det så här. jag fattar inte vad som gick fel. säkert är det mej det är fel på. det gick ju så här förra gången också. jag hatar kärlek. men jag tycker fan om dej lika mycket ändå. och jag vet, det här är ett emo-inlägg, men bry er inte då.

-> VINDEN SNART!

far till vinden snart nudå, skall via S-market och broshans kompis före, ifall ni undrar varför jag far tidigt.

VILL MYSA NU!

heej. är hemma nu efter en skoldag som gick ganska snabbt! ikväll far jag till vinden med ele, skall se till att vi vinner biljard såklart (jag suger på biljard)! vinden öppnar först klockan 7 idag, men helt chill det också. men ni skall ha en riktigt mysig fredagskväll så hörs vi sedan!
gårdagens!

DAY 04 - A SONG THAT MAKES YOU SAD!

Sofijah - när livet sviker
lyssnade på den här senast jag var helt förstörd. får grymma flashbacks av den.

DAY 03 - A SONG THAT MAKES YOU HAPPY!

Lonley island ft. akon - I just had sex
nu kanske mänskor misstolkar varför jag blir glad av den här låten, men ta det hur ni vill :D

NO MATTER WHAT HAPPENS, I CAN'T LEAVE YOU.

Hej på er. har haft en riktigt chill dag med geografi, finska och på jumppan for vi till tennis center, spelade squash & tennis. jaa kan väl säga att jag inte var någon höjdare på någon av dem! efteråt vandrade jag och mixu in till stan, fick bara med mig silkesdroppar hem. mixu kom hit på kvällen, vi åt kycklingtortilla och chillade! hon tog bussen hem halv 8. då for jag i duschen och nu kollar jag på svensk maffia :) hejdå sweet!

NOMNOM!


IT'S A UNIVERSAL PARTY!

uschfyblä! skoldagen var skitjobbig. hade jobbiga ämnen och inte nog med det hade jag världens förkyling då jag vaknade, fick stå ut med huvudvärk och tobbe som klåbba mej helatiden.. träningen såg jag bara på så att jag kan spela på lördag (kvalmatch mot semi) imorgon hoppas jag att jag inte är sjuk så nu skall jag dricka varm honung, hejdå sov sött gollongar ;)
acke e syöt!

YOU!

hade tråkigt på kvällen, mixu tänkte komma hit. men det gick ingen buss till västervik den här tiden. så istället gick jag ut och gå med mamma, helt okej det med. kom just på att vi har ord att läsa på tills engelskan, måste göra det i skolan då. hoppas jag överlever en till hemsk onsdag imorgon då, gonatt!

DAY 02 - YOUR LEAST FAVORITE SONG

Yolanda be cool - we no speak americano
om den här låten skulle komma på radion nu, skulle jag byta kanal direkt! den ger nog minnen men är allt för sönderspelad i min öron.

PIZZA SNART!

hej, kom just hem från skolan, har varit jävla chill dag! ett plus var ju att vi hade vikarie på hälsokunskapsprovet så man kunde tjuvkika i häftet, får nog iaf 9½. två timmar textil, satt mest bara och pratade skit. hade hål nu, kände mig smått dissad för både mixu och jannica for till stan. men som tur hittade jag johan att fara med till bussen :) skall snart på pizza med mamma & broshan, nomnom! hejdå.

kevin, jannica, mina fingrar, tobbes finger och mixus sax!

RSS 2.0