HEJ

oi hei. Tror den här bloggen snart får dö. Glömmer bort den helatiden.
Igår vaknade jag och kricke här iaf. Chillade och for sedan till öjberget, traskade upp 3 ggr och fuq vad det var härligt att åka ner! Kom sedan hem och gjorde mej klar för att fara på bio, såg Johnny English med de flesta från gänget. Hade en jätte bra lördag, kricke sov här efter bion. Vi vaknade här idag, for till botniahallen på träning, kom hem och for sedan till mixu. Kvällen slutade med att vara på hundjakt då nico slapp att rymma, fick iaf fast honom efter en lång stund..
GONATT!

TJOLAHOPP!

FÖRLÅT! Jag är en usel bloggare, höh.. men ändring skall det bli!
Har gått en vecka nu sedan jag skrev sist så NU skärpning här hei.
På hela den här veckan har jag hunnit med att vara i skolan såklart, i Sundom en kväll, varit ute med gänget, varit på skribamöte och traskat runt i stan eftersom att skolan nu är där pga. att bgs renoveras.
Idag var det gryymt svårt att stiga upp, kanske det berodde på att jag kollade Jersey Shore till kl. 1 månne? Iallafall så gick skoldagen snabbt. Efter skolan gick jag, mixu och nisse till mixus pappas kämppä. Såg bara på tv och pratade, nisse for sen. Jag och mixu fortsatte med det vi gjort och sedan gick vi och äta rullakebab. Chillade bara och tog sedan bussen hem. Har haft en skitnice dag med Mixu, länge sedan sist 



omg! gammal bild å vitt hår :D

MOT BOTNIAHALLEN

Hej! Jag och kricke for ju till Mixu igår, slapp nog fram trots kylan! Hann bara dit och fick veta att Mixu har biljett till mötley crue keikkan i juni! Så igår köpte jag också biljetter till mej och kricke, då blir det att åka ner till hesa i juni! Shoppa, gå på keikka och sova på hotell, heelt vittus nice!
Jaajaa, kricke for nästan genast hem och en del folk for till Tommy och såg på tv. Sedan ut en stund och så hem och se på JS. Kollade också lite hotell tills vår trip till hesa!


IGÅR OCH IDAG MINA VÄNNER!

Hejsan! Igår vaknade jag hos kricke, chillade en stund och åt rullakebab före jag for hem. Cyklade nästan direkt till mixu sedan och vi bara pratade om en massa och åt något mumsigt. Efter en stund kom kricke och då cyklade vi alla 3 först till ut och sen till tobbe! Det var en bra kväll hos tobbe med 2 filmer, pizza och chips. Idag vaknade jag och sötis lite efter 11, var i duschen och gjorde sedan priima morgonmål, våfflor! Vi har bara sitt på JS idag och gjort egna chips. Om en liten stund bär det iväg till mixu, chillas där då om vi ens kommer fram i kölden :D

TJOHOO!

Igår chillade jag heela jävla förmiddan och halva eftermiddan också med att se på Jersey Shore! men det var no helt kul. For iaf sedan på träning till kl. 6. Kom sedan hem och for sedan ut en stund till gerby skola. Men efter en stund for jag och mixu till henne! chilla, åt kaka och pratade om lite allt möjligt, mys! Nu har jag vaknat och varit i duschen, chillat en stund och snart far jag till sundom. Var meningen att jag skulle till söta Mixu men det blev ändrade planer då vi hade tänkt fota men ljuset är så trist. Det tar vi en annan dag iställe! Ha en bra dag, bye!

GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN!

Jaa ojsan! Hade nästan glömt bort bloggen..
Men den här härliga jullovsveckan har jag spenderat i playa del ingles! Med mamma, pappa, Simon, Daniel, Elin och Agnes! Det har varit en bra vecka, fint väder och brun har jag blivit :) enda dåliga var att jag började spy natten till torsdag.. Fyfan! Mådde iaf bra på fredag och hann shoppa lite med mamma. Sedan hem med flyget igår, satt i bil från hesa tills klockan var 3 på natten.
ni får höra mera om resan sen!
Idag har jag packat upp och for sedan till sundom, träffade min älskling och myste tills pappa hämtade mig och jag for till Mixu, som jag också saknat! Imorgon skall jag ta dagen som den kommer, kanske en sväng till stan? :)


RSS 2.0