DAG 25!

En första!

En första resa! min första ordentliga resa gjorde jag till cypern, med familjen och några bekanta men jag minns inte vem eftersom jag bara var ungefär 4 eller 5 år gammal! hälften av resan så spydde jag och simon. jag kommer ännu ihåg då jag spydde över ett restaurangbord, najs ;)
det här är i teneriffa!

GOTT NYTT ÅR 2011

heei! sitter hos mixu nu med jannica. vi skall fixa oss och höra på musik sedan far vi till vicke! och sedan vidare till joska tror jag. ha en jääävligt bra nyårsafton nu busfrön! ;)



SuuPER DAG!

har haft en jätte bra dag i stan! har skrattat massor och så hann jag nog shoppa ganska mycket också :) ikväll tror jag det blir ''chill i västervik!'' mamma borde också snart komma hem med pistach-nötter till mig, nomnom! imorgon är det ju nyårsafton, längtar sjukt mycket, det blir allltså att fara på fest till vicke sedan kanske vi far runt och kollar till någon annan fest också, får se! efter det.. så sover vi hos oss tror jag, mamma&pappa är inte hemma och huset är fullproppat med pojkar som har lan ;)
jeans: HM - 29.90!
huppari: HM - 24.90!
utebyxor: Top sport - 54.99!
söta vi är, eller hur?
golloga ungar?

--> STAN!

heisaaan! jag och ele var vakna ända till 5, vi lämnade datorn klockan 4! nu far jag snart till stan och ele far hem och sedan kommer tobbe dit :) ha en bra dag!
yeeah!

MAN ÄR NOG HELT NORMAL, ELLER HUR?

har har en uurnajs kväll, först med ele, jannica & mixu sedan for de hem och de najsiga fortsatte med ele.. vi har fotat egopics, hmm som inte blev så normala.. sedan har vi pratat om pojkar (läs:pojkarna!), sett på tv och skrattat massor! imorgon far jag till stan med mixu & jannica, ele skall vara med tobbe då :)


FOLKET HAR SAMLATS!

heejsan! träningen gick riktigt bra och nya tränaren kom! efteråt kom ele hit och vi gick i bastun och åt gröt. nu har också jannica & mixu kommit, köul det! ikväll skall vi väl bara se på tv och härja, ha det bra heidå!

DAG 24!

Det här får mig att gråta!

då jag tänker på på sommaren 2010, ni har ju hört hela den storyn så jag tänker inte berätta något om den. men alla minnen är så underbara därifrån!




TRAINING!

hej på er! idag blir det att fara på träning om 45 minuter. efter det kommer ele hit och sover över, kul blir det! hoppas ni har en super dag! :)
såhär ser en liten del av mitt rum ut nu! efter julafton ;)

DAG 23

Det här får mig att må bättre!

Det finns en massa saker som får mig att må bättre! men främst är väl nog kompisarna! maatin! en pojke! mamma&pappa! godis! fotboll(ibland)! att skratta! och en massa fina saker! :)
btw.. det här är bara kompisarna jag är mest med, men har nog många andra bra också!

BRA DAG!

heisan! har haft en superdag vid öjberget. var där med acke först, kul det! sedan kom bibi med oss och vi åkte i skogen lite, föll helatiden då! sedan måsta acke fara hem, men jag och bibi fortsatte, vi hoppade också. gick jätte bra och gud vad roligt det var :) så tillsist åkte hoppade och cruisade genom skogen utan problem! nu på kvällen har jag ätit och varit i bastun! haft en bra dag? 
acke är söt!

DAG 22!

Det här upprör mig!

en sak som upprör mig väldigt mycket är djurplågeri! jag förstår verkligen inte hur folk kan göra sånt. okej, djur kan nog vara i vägen och så.. men man har ändå absolut ingen rätt att slå eller sparka eller göra andra hemska saker till djuren! fyfan för sånt. de som gör sånt är påriktigt sjuka i huvudet!

LIVERPOOL FC!

heisan, mammas kusin bjöd oss dit nu ikväll. var med agnes som har börjat krypa nu också, golle! daniel hade skickat efter en liverpool tröjja till mig, orginal! är jätte glad nu, den var lite för stor nog men bättre det än för litenoch jag tycker om att ha på mig stora kläder ;) ha en bra kväll!
japp, så ser den ut!

NO LOVE

No love - eiminem ft. lil wayne
jag for inte till öjberget, blev så väldigt trött mittiallt. nu får ni en låt att lyssna på!


ÖJJE!

hejsan, vaknade hos mixu idag halv 1. åt morgonmål och sedan gick vi ut med nico. nu är jag hemma och har planer på att fara till öjberget, som vanligt har jag ingen att fara dit med, men jag pratade med bella och hon sa nog att jag kan vara med henne och julia, kanske också beata :) ha det priima så länge!
fina kompisar har man ju nog!

HUMÖÖÖR!

mitt humör är på topp nu!! jag mår så jäkla bra, var ut och gick till gerby skola och pratade sommarminnen med mixu, myyysit!


gammal som stryyk!

FOR TILL MICHAELA

japp det ni ser är en vääldigt seriös bild från sommaren! mjeep.. är alltså hos mixu nu och skall sova här!

TRÅKIGT!

nujust har jag ganska tråkigt, är fortfarande hos mommo, men jag har absolut ingenting att göra.. vill bara komma hem och träffa jannica & mixu. och kolla vad de har fått till julklapp. eller så vill jag städa ur hela min hylla, slänga ut den och flytta in tv:n i rummet! men vi far nog säkert snart hoppas jag, har ni haft det bra? säkert!


på julafton!

JULDAGEN!

idag har vi varit till fammo & faffa. där har jag ätit god mat gått ut med hunden, king! sedan är jag nog hos momma igen och skall snart gå och sova! ha det bra :) vi far hem härifrån imorgon då! :)

GOD MORGON!

var uppe tills klockan två igår på julafton och kollade på: an american dream med the jackson 5 :) orkade inte kolla hela men den var riktigt bra nog ! inatt fick jag ett gulligt meddelande av sötis (; nu skall jag gå och äta risgrynsgröt sedan skall vi ut och gå, ha en bra juldag! :)

HÄPPPIIIII!

jag fick en plasma TV till julklapp, det blev en Lg med 27 tums skärm :) fick också en eltandbortse, fotboll, yllesockor & vantar, pengar (90 E) en receptbok på pannkakor, örhängen, hudkräm, en hårfön och godis! jag är jätte nöjd. och alla visste precis vad jag ville ha :) har också ätit en massa mat och gott!
hur har er julafton varit? och vad var favoritjulklappen? tell me!


I NÄRPES!

har kommit hit nu efter mycket ståhejj! vi måste ju ta med katten, findus hit! så först jamade han så galet. han verkar inte alls tycka om att åka bil. sedan kissade han på broshan. simon blev ju inte direkt glad, då slänger jag ur mig komentaren ''men sov en stund så känner du inte av det!'' haha, så skrattade alla! sedan kryper findus till framrutan rakt framför ratten där pappa sitter och kör, det kunde ju ha gått dåligt, men vi klarade hela resan hit endå. nu har vi lyft paketen under granen och nu skall jag gå och umgås med de andra, vi hörs! ;)

blev bildlöst nudå!

;)

japp, så här ser jag ut idag då :) nu skall vi fara till släkten. sover nog där också! jag hittade ett stooort paket, och läste på det, och det stod Sandra, har ju önskat mig en plasma TV till julklapp, kanske det är den? (:

HA EN RIKTIGT GOD JUL NUDÅ!

GOD JUL PÅ ER!

nu mår jag riktigt toppen! vaknade just, alldeles perfekt att vakna halv 10 på julaftonsmorgon, eller hur? idag far vi till släkten direkt då vi är färdiga. där blir det att äta god julmat, se på kalle ankas jul, äta gröt, umgås och sedan kommer ju jultomten. det är bara för att jag har småa kusiner där som ännu tror på jultomten! men jag bloggar säkert därifrån då vi kommer dit! :)
den här är ju iallafall lite röd och julig :)

SAKNAR!

SOMMAREN!

JULAFTON IMORGON DÅ!

märkte på facebook att alla säger god jul idag, och varför gör man det? jag menar det är ju julafton först imorgon. och säkert kommer alla kolla facebook under 1 tillfälle på dagen, så att man hinner säga god jul då. ursäkta men jag är sån som stör mig på småsaker!
100% seriöst ;)

IS Y000U!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!

GLÖGG!

nu på kvällen har jag ätit lite godis, druckit glögg, fotograferat där ute och bara myst! imorgon far jag till närpes för att fira julafton där med släkten och familjen, mysigt!

DAG 21!

Ett annat ögonblick!

det är då jag fick sista ditriktslags-brevet. där det stod att jag hade kommit med i laget. jag blev överlycklig och hoppade runt i hela huset. nu vill jag inte se såna brev mer, nightmare!

NEW IN!

lagade bilden som ni såg i inlägget som header. tryck f5 om den inte syns! :)

?

bilden är oredigerad.. men jag förstår inte hur ögonen kunde bli som de blev? antagligen för att jag fotade vid fönstret.. :)

JANNICA SPAMMAR!

hejsan! jannica spammade min facebook just.. för att komma först på ''My top followers'' -listan! blev inte att fara till stan med ele, för jag har fortfarande stegring så mamma lät mig inte fara då! men vi tar det en annan gång :)

MY WORLD!

jag vaknade redan klockan 9 idag! jag var på facebook, sedan gick jag i duschen och nu äter jag morgonmål :) skall ju säkert till stan idag då med ele. men mamma tycker inte jag skall fara, för jag är ännu förkyld och jag har huvudvärk. och det sista jag vill är ju att vara förkyld hela jullovet och ha feber på julafton! så jag får nu se hur det blir! det är ändå så kallt: -25 grader! men ha en bra dag! :)
gammal men god, som man säger!

DAG 20

Den här månaden

den här månaden har nog varit riktigt bra! och den fortsätter ännu bättre, med jul & nyår! i början av månaden var jag i Teneriffa. efter det har det varit normala skoldagar. och solf har jag också hunnit vara på! sedan kommer jag inte ihåg så mycket annat som hänt. eller mjå öjberget öppnade och jag har varit dit 3 gånger nu i december, med sötis.

JUL!

JAG ÄR ÄNTLIGEN FRISK! nu på kvällen då jag mätte feber, hade jag bara 36,68 :) säger gonatt nu så ha det riktigt bra!

HOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS.. HOPPAS

nu just hoppas jag på väldigt mycket! jag vill vara frisk på julafton och imorgon har jag som planer att fara till stan med ele och köpa julklappar, and yes I know.. jag är väldigt sent ute med julklapps-shoppandet, men inte kan jag göra något åt att jag blev sjuk. seeedan saknar jag en söt mänska :( men nuu skall jag gå och äta, tack och hej!
jätte gammal bild!

...

gomårrån nudå! inatt har jag inte sovit bra, vaknade kl. 3 och somnade först om kl. 5 tiden.. jag börjar vara lite orolig, för jag har fortfarande ganska hög feber! då jag vaknade hade jag. 37,89. men nu har det nog börjat gå ner lite! just kom mamma hem med en chipspåse och en skvallertidning, tack!


ankan vid öjberget !

FYFAN FÖR SÅNT HÄR!

hejsan, nu är jag besviken på min kropp :( jag som trodde att jag var frisk, men nehej det har stigit nu hela dagen. och mittiallt då jag mäter på kvällen har jag 38,50. tänkte få panik, för då jag steg upp vinglade det bara. men nu har jag tagit in 600 mg ibumax, så jag mår bättre. skulle göra vad som helst för att få komma ut imorgon och inte sitta isolerad här inne! det skulle ju tillochmed vara kul att fara till kyrkan, sedan till skolan och dansa och äta gröt, men får se hur jag mår imorhon dårå, gonatt! :)
normipäivä, mixu!

BAKNING!

det har jag gjort idag! :) och vilat..

DAG 19!

Detta ångrar jag!

japp, jag har säkert en massa saker jag ångrar. då jag absolut inte skulle behöva tänka på de sakerna så kommer de upp i mitt huvud. men nu då jag skall skriva om en sak, så kommer jag inte på nånting. men då blir det väl bara en spontan liten sak, jag ångrar att jag inte började åka snowboard tidigare :D
haha japp snyggt!

FINALLY, INGEN FEBER!

heisan! idag då jag vaknade blev jag riktigt glad då jag mätte feber, hade bara 36,40! men jag hade kanske tänkt fara till stan med jannica & nicke (hennes pojkvän) men det får jag inte för mamma, så att jag blir sjuk till kvällen då det är julfest. men ha de gött!
om ni undrar varför det kommer sommarbilder som jag inte visat förr är det för att jag var på gamla datorn och flyttade bilder till den här läppärin! :)

JAG BÖRJAR VARA I FORM!

känns som att jag börjar vara i form nu! jag har nog fortfarande 37,63! men jag känner mig ganska frisk endå tycker jag. kan nog hända att det blir julfest för mig imorgon då, iallafall. Kul det isåfall för jag vill så gärna se alla uppträdanden, som alla kämpat med. men ha en bra fortsatt kväll nudå!
saknar sommaren grymt mycket! det här är på sandö! :)

DAG 18!

Min favoritfödelsedag!

kan nog inte säga att jag har någon favoritfödelsedag! alla födelsedagar är väl speciella tycker jag, inte en ända likadan och alltid olika presenter! men min 18-års dag kommer nog vara väldigt speciell! ;)
sommaren! :)

FEBERN STIGER!


japp, febern stiger nu och det verkar nog som att jag bara kommer måsta sitta hemma imorgon också, då missar jag julfesten, men skall se hur det blir med det imorgon! hörde av mixu att de haft en super chill dag i skolan, de hade sett på film på matten, sett på film på kemin, lekt nått på jumppan och varit på datorn på moddan! på sånhär dagar skulle man ju inte få vara sjuk. men har kroppen bestämt sig för det finns det inte så mycket att göra!

BECAUSE MY WORLD IS BIGGER THAN YOUR PROBLEMS AND IT'S BIGGER THAN ME!

ni fick lite musik-tips här nu! alla skall lyssna! ;)

DAG 17!

Mitt favoritminne

Hela sommaren 2010 är nog ett minne! Mycket tid gick till fotbollen, då just tyckte jag att det var jätte jobbigt. men nu i efterhand kom jag på att jag lärde mig jätte mycket av denhär fotbolls-sommaren! men de bästa minnena, är nog alla dagar på sandö med didä allra bästa och alla gångar jag, fia & ela cyklat till sundom för att kolla match eller träffa andra mänskor! orkar inte berätta så mycket nu men här nedanför kan ni läsa om hela min sommar!
http://sandrasol.blogg.se/2010/november/sommaren-2010.html#comment

MÅR NOG LITE BÄTTRE IDAG! :)

idag mår jag nog bättre än igårkväll före jag tagit in värkmedicin! huvudvärken har också lagt sig lite! :) idag skall jag nog bara se på någon film och sova! hoppas ni har det trevligt i skolan också!
(dålig bild) vet inte om jag sagt det men min kamera är sönder!

SÅ KOM DET TILL MIG!

hejsan.. har blivit sjuk s; har 38,5 graders feber nu. men hoppas den sjunker lika snabbt som den kom! alltså imorgon blir det då ingen skola för mig. hoppas jag iallafall är frisk på julafton! ha det bra ni alla söta läsare..
fiint:!

-> BOTNIAHALLEN!

skall fara på träning om en liten stund! jag tror vi blir ganska många på träningen idag. ikväll blir det nog att göra matteläxan, heidå!

JULSTÄDNING!

hej på er! idag vaknade jag halv 10 men jag skulle nog ha velat sova längre, men.. nu har jag sett hela säsong 1 av paradise hotel, bra var den och jag skall fortsätta med säsong 2 sedan då jag har tråkigt! idag är det julstädning som gäller i detta hus, jag är nog snart klar, enligt mig själv iallafall. men mamma brukar ju vara av annan åsikt!
ha en bra dag!



BABY, I LIKE YOU!

god kväll! *host* imorgon har jag träning klockan.4 och före det har jag ingen aning vad jag skall hitta på. det blir väl säkart så att bara sitta hemma och ha tråkigt, för de har lovat kallare imorgon än vad det var idag. idag var det ungefär -20 så undrar vad vädret säger imorgon då. då det är kallt har man ju heller ingen lust att fara någonstans!
ha det bra folket!
söta bullakinder har jag ju..
han är söt

HÄRLIG DAG!

har haft en jätte rolig och härlig dag vid öjberget med bella, beata och emma! jag har också varit med ankan, linte och joel en stund :) kom dit klockan 12 ungefär, köpte säsongskort och började åka. vi åkte ända till klockan 5 och nu då jag är hemma känner jag mig ganska trött av all frisk luft man har fått in i sej! :)

DAG 16!

Min första kyss

jag tror det var viltso! jag är inte säker. et inte hur gammal jag var, kanske 11,12? :)
har inte så mycket att berätta om det!

PAYBACK IS A BITCH!


oi heisan! blir att fara till öjberget idag då, men det är ganska kallt! men man går in å värmer sig och har mycket kläder på, då klarar man nog sig! far dit halv 12 ungefär, kanske? :) ha en bra dag nudå!

JAG ÄR ÄNNU VAKEN!

jag är fortfarande uppe och jag är inte ens trött! sitter och fotar på cameroid! och pratar lite smått med nisse & mixu :) inte hade jag mycket att säga men sov gott nudå!

FREDAGSMYS!

har varit vid öjberget nu på kvällen! riktigt kul var det. först hade jag ingen att vara med där men så hittade jag ellen, sonja och jessica! linus, rasse, joel och ankan var också där. ankan skulle testa min snowboard, måste säga att han var ganska duktig med tanke på att han inte åkt på 3 år och han hade bara vanliga skejt-skor! nu sitter jag och mumsar på min choklad som mamma köpte åt mej :) imorgon skippar jag och mixu träningen för vi far till öjberget och jag skall nog ta utmaningen och försöka lära mixu åka snowboard, en utmaning men säkert skall det gå bra om hon är tillräckligt envis, som jag nog tror hon är! :) men ha det bäst söta troll!



2010!

ÅRET.
Hur har året 2010 varit för dig? - riktigt bra nog!
Bättre än förra året? - joo!
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? - jaa massor!
Har du flyttat under år 2010? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - jajja!
Isåfall vilken? - en massa, men bland annat: good riddance & free fallin'
Har du druckit alkohol? - jap.
Har du kysst en främling? -

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2010? - underbar!
Har du varit kär? - jo!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - jaadå!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -  nej.

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - inte nära, men jag har nog tänkt tanken!
Har någon i din släkt avlidit? - nä.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej det skulle jag inte påstå
varit i slagsmål? - nee

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - JO!
Isåfall vad? - no comments
Har du skämt ut dig? - kan nog hända
Har du ljugit för en vän? - tror inte det
Har du varit ute en hel natt? - nästan
Har du blivit tagen av polisen? - nejnej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ne
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - kompis?

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - BGS
har någon varit elak mot dig i skolan? - på skämt kanske
Har du gjort ngt framsteg? - såklart!
Haft alla rätt på ett prov? - nej..

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -jo flera!
Har du förlorat en vän? - hur man nu tar det
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - lite
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - det tror jag inte
Har du haft en relation med en vän? - förstår inte frågan.
Har du många killkompisar? - passligt!




DAG 15!

Mina drömmar

jag drömmer om väldigt mycket! jag drömmer om att fö fara utomlands och ta med alla som jag tycker om, det skulle vara en så perfekt och härlig resa. Jag drömmer om att ha mera pengar och att man nångång skulle kunna önska sig vad som helst! På natten drömmer jag säkert också alltid, men jag kommer nästan aldrig ihåg vad det är då jag vaknar på morgonen. Ibland skulle jag jätte gärna bara vilja knäppa en gång med fingrarna och så skulle man vara någon annanstans. Jag drömmer också om framtiden, hur det kommer se ut.. har jag barn och familj? vad jobbar jag med? var bor jag? jag har en massa frågor jag vill ha svar på, men det kommer med tiden! :)

EFTER KLIPPNINGEN!

har några fula bilder på spegeln..
nu är mitt hår ungefär 2 cm kortare, känns konstigt. och jag saknar redan mitt långa hår, men jag är glad för att jag fick bort de gamla nötta topparna! färgade roten lite, började komma fram så mörkt därifrån så. gör det ibland, för det nöter ju inte på håret som däremot blekning gör! det blev nog lite för kort men vi får ju hoppas att det växer ut snabbt :) imorgon far jag till öjberget med ele, i skolan har jag ett historia förhör som jag drar på skills, orkar verkligen inte läsa!
/Sandra

FUNDERAR PÅ EN SAK!

vad vill ni se mer av här i bloggen? kom på att jag bara berättar om min dag helatiden, och så får ni se blider. det kan ju vara ganska tråkigt kanske. så berätta vad ni vill se mer av! smink? hur jag sköter mitt hår? favoritkläder? outfits? mm.

NICE!

heejsan! nu är jag på väldigt bra humör. fick sluta klockan 1 idag efter att ha vari och bowlat från tillvals jumppan! så nu har jag kollat några avsnitt paradise hotel och skall ännu fortsätta :) senare ikväll skall jag till frissan och klippa bort alla nötta toppar. efter det tar jag nog det bara lungt resten av kvällen! :)

WELL..

heii! dagen har varit ganska okej tycker jag. i skolan har det nog varit mycket jobbiga timmar men det gick endå ovanligt snabbt. for med gamlisbussen till träningen. jag tränade inte för jag sträckte låren igår, kunde ju knappt gå idag. ikväll har jag övat på geografi-förhör och skall nog ännu fortsätta så jag kan dem riktigt ordentligt! :)
100% seriöst, yepp!

DAG 13!

Den här veckan

förstod inte riktigt rubriken men jag antar att man skall berätta hur veckan har varit och hur den kommer se ut! den här veckan har nog varit helt okej hittills! normala skoldagar (förutom igår) och så har jag varit med jannica en kväll, och igår var jag till öjberget, det var riktigt kul! jag har geografi förhör imorgon så det skall läsas ikväll. imorgon skall vi och bowla från tillvalsgymnastik, annars är dagen normal. jag skall till frissan också! jag ser frammemot fredagen, då skall jag till öjberget med ele, roligt det för fredagskvällarna brukar endå vara så tråkiga. till lördag och söndag har jag inga planer! ha en bra fortsatt vecka ni också :)

SI SÅDÄR!

heij. dagen har varit lite hemsk! for till norrvalla där vi hade rörlighetstest, snabbhetstest, styrketest och uthållighet. jobbigt var nog allting.. och sträckte båda låren på styrketestet, tror jag. verkligen inte så lyckat! men på kvällen for jag och acke till öjberget, och ojojoj vad kul det var att stå på brädan igen! trodde att jag skulle åka över någon och falla och slå mig. men blev chockad för jag föll inte en enda gång! blir att fara dit på fredag igen då!:)
ha det mysigt så länge!
förra året i ylläs! bilden har ni säkert sitt ett x-antal gånger förr men..

DAG 11!

Mitt syskon

Har en bror som heter Simon han är 16 år gammal och går på 1:an i övis gymnasium. han är nog för det mesta ganska snäll och hjälper mig då det är något. utan honom skulle det vara väldigt tomt och inte skulle jag vilja vara enda barnet i familjen. han sitt mest framför sin älskade dator och spelar wow (world of warcraft) eller cod, (call of duty) men det stör inte mig ett dugg. då är han ju oftast hemma om man inte vill vara själv. behöver dej broshan!
Jag har tyvärr ingen bild på honom!

FUCKING DISTRIKTSLAG!

heisan. dagen har varit riktigt bra till en början iallafall! hade lucia i skolan första blocken helt fint var det väl :) resten gled på som vanligt. då jag kom hem började jag härja direkt med mamma att jag inte vill på distriktslagsuttagning. har verkligen ingen motivation kvar till distriktslaget, är bara jobbigt och tråkigt.. redan den här sommaren måste jag tvinga mig till lägren, det finns inte nånting bra med det, det är bara usch,fyy & blää! men mamma tvingar mig dit, är fortfarande jätte arg på henne! på kvällen kom iallafall jannica hit och livade upp stämningen! var på omegle nästan hela kvällen, och där hittade vi nog ganska mycket b0ssigt! men sov gått och ha en bra dag i skolan imorgon.. skulle hellre vara där en på det där satans lägret!
JAG SAKNAR SÖTASTE AGNES! :(

PEPPARKAKOR!

hejj! träningen var lame och ganska fjollig, men såna träningar måste det väl nog få finnas också :) då vi kom hem hoppade jag snabbt i duschen och sedan började vi baka pepparkakor, åt mycket deg så jag får ju skylla mej själv då jag har ont i magen. imorgon far jag till skolan, jobbigt med matteförhör då jag inte fattar någonting men jag tar det på skills orkar verkligen inte läsa, det är ju ganska svårt att läsa på matte.. heidå sov gott!
tog bilden från google.

DAG 10!

Det här hade jag på mig idag


inget speciellt alls, väldigt chill! men tänker inte göra som de flesta andra och säga att ''jag tar den här dagen någon annan dag eftersom att jag inte har på något sevärt idag'' jag menar allt är ju kläder, och man skall stå för vad man har på ;)

DET HÄR ÄR SJUKT!

jag tycker faktiskt att sånt här är sjukt. läste om ''finn-trenden'' i solo?! och wtf, en trend att man filmar då man ''spränger'' en gigantisk finne som man säkert sparat i flera veckor! det är sånt jag inte riktigt förstår mig på. alla blir ju bara äcklade av sånt, eller? varnar för de som är känsliga, för det här är inte normalt! och nu till frågan, vad tycker ni om sånt här?

NY HEADER!

heei igen! fixade en ny header just, är nu inte riktigt nöjd för den passar ju inte tsm med resten av designen. men helt okej, eller? förresten tryck F5 om den inte syns!

VAKNADE JUST!

vaknade för en liten stund sedan! nu spelar jag något konstigt spel på fb! tidsfördrift. idag blir det då att fara på träning klockan fyra till botniahallen! och annars skall jag säkert bara vara hemma, för inte orkar jag fara någonstans då det är nästan -20 grader! fast på kvällen skall vi baka pepparkakor, mums, då blir det mycket deg i magen!
c ya


en nyvaknad sandra, i en skit webbcam!

DAGENS

DAGENS:
Bästa:
promenad i solen med jannica!
Sämsta: förlorade matchen.
Störigast: inget
Väntan: åka snowboard. 
Roligaste: mycket skratt i neste, då vi körde fel.
Tråkigaste: fick inte fara till mixu.
Skrattattack: elsa efter matchen: bra kämpat! vem vann?
Motion: promenaden och matchen!
Kompliseraste: att få den fula bollen i mål!
Annat speciellt med dagen: -

DAG 9!

Min tro

Jag tror inte på gud! jag är inte heller någon ateist för ibland om jag vill väldigt mycket att något skall hända så ber jag till gud, oftast då så tvingar jag mig att tro att gud lyssnar och gör så att det jag vill händer. jag gör nog allt det här bara för att jag själv skall må bättre. då i just den stunden tror jag nog på det, men efter en stund inser jag: gud finns inte. han kommer inte hjälpa mig genom det här. och vad satan håller jag på med.. men jag kommer nog aldrig tro på gud, det är bara så!

VIFK 0-1 GBK

hejsan. kom hem för en stund sedan från matchen i kokkola, och de var bättre. fast målet som kom var nog ett skitmål. efter matchen tänkte vi inte hitta hem från kokkola, var ganska så badgirls och körde mot rött 2 gånger.. men hoppas ni har haft en bra dag? :)
såhär ser profilen ut på fb då, för er som inte vet!

PARADISE HOTEL

heei! det var fia som tipsade mig om paradise hotel! har nog sitt en hel säsong förr och tyckte det var urbra. sedan såg jag 1 avsnitt av den här säsongen och tyckte att det var tråkigt. men så tog jag mej i kragen då fia bara talade om det hela tiden, så nu ser jag igen, nu är det lika bra som det alltid varit! najs att ha något att se på då man har tråkigt nudå :)
det här är nog nått gammalt

JAJJA!

visste ju att Jay skulle vinna! men han har ju inte varit i duell mot någon en enda gång, så han har gått rakt på räls hela tiden om man nu kan säga så. förutom att han blev upptäckt för att ta knark, men de klarade han nog av att sluta med! imorgon är det match i kokkola mot GBK. skall göra vårt bästa, ele hade feber ikväll men hoppas det är över imorgon så hon kan spela! hudda hade något fel med armen, så nelli och nora skulle dela matchen att stå i mål då :) tack för det!

DAG 8!

Ett ögonblick

Dagen då det verkligen hände någonting mellan mig och anton. då vi träffades på stan, kvällen före hade mixu tvingat mig att fråga om vi skulle träffas, tack goose! iallafall kom jannica med då, hela tiden på dagen i skolan hade jag varit så nervös och sagt, näää ja far int! men jannica tvingade mig då, tack golle!
satt vid frihetsstatyn och myste, jäklar vilken underbar dag! tänk.. vi var två helt okända människor men efter den dagen var vi något annat! jag ursäktar då ni bara får höra en massa om honom helatiden, men..!
Good riddance (time of your life) - Green day
underbar låt!

IDOLFINAL!

Heei! nu är det idolfinal på gång, sitter med popcorn och lite godis här och ser på idolfinalen, det är jay & minnah i finalen, helst skulle det ju ha fått vara olle iställe för minnah men jay är helt rätt iallafall! tror nog att jay tar vinsten, men allt kan hända ännu medan tävlingen är i full gång! nu kommer lite skvaller: Minnah och Jay har avslöjat att de är mer än vänner, nämligen att de är ett par och är väldigt kära! Jay har ju flickvän och hon vet nog om allting genom media också.. tycker faktiskt synd om henne, men så kan det gå!

10.09 -10

HEJSAN! skolan var sådär normal. slutade 3 som vanligt! efter skolan kom jag hem och agnes var här som varenda fredag. oioi vilket busfrö, och vilken söt och härlig småkusin, skulle nog kunna ha henne som en syster! ikväll klockan 9 skall jag iallafall se på idol, kanske det kommer nå folk och joinar mej? mamma har köpt hem choklad och godis så det blir att mumsa på det då sedan tillsammans med idol! ha en super helg och kväll!
min kamera har någå fel!

DAG 7

Mina bästa vänner

jag har flera jätte bra vänner och tycker om er alla jätte mycket! men jag har 2 bästa, michaela&jannica! det är de bästa vänner som finns, de bryr sig och tar han om mej! de stöttar och har den bästa humorn någonsin, alla 3 tillsammans är vi ett riktigt blondigäng! om man nångång har tråkigt är det bara att ringa till de två så är man på andra tankar och spår direkt ;) gillar er två galna,söta ungar!♥

DAGEN HAR VARIT TOPPEN!

heisan idag har dagen varit riktigt priima! började med geografi där ifa bara visade oss google earth, olika ställen! och det var ganska intressant faktiskt. sedan finska inte så jobbigt det heller. de två sista timmarna hade vi tillval och det var alltså gymnastik, jag och mixu trodde att vi skulle bowla men det visade sig att det var nästa vecka, så inte hade vi med kläder då för snölekar. då blev det att ta en promenad till siwa, fotade lite på vägen dit! hade ju hål sista timmen och mamma hämtade oss då klockan 2, skön dag och en fortsatt skön kväll!
golle julfindus

DAG 6

berättade ju om min dag redan så läs förgående inlägg om ni vill veta! :)
den här tjejen har hela min dag spenderats med!

PUUH, LEDIGT RESTEN AV KVÄLLEN!

hei på er nu igen! är väldigt glad nu för att jag klarat av veckans jobbigaste dag: historia, engelska, finska och matte. jag förstår inte riktigt hur lärarna tänker där? förmodligen bara på sig själva. och inte nog med jobbig dag i skolan så har vi träning i jordbanehallen direkt efter skolan det vill säga kl. 4! så då blir det att ta haga-bussen direkt dit!
ikväll skall jag nog bara ta det lungt, ni skall ha en bra kväll alla söta läsare!
jag gillar inte den här bilden, men mamma tycker om den så den kommer
upp för hennes skull då!

LEKTE LITE MED KAMERAN

min webbcam suger nått förjävligt! men endå:
ikväll ha jag kollat good wife med mamma och stekt potatis! :) imorgon har vi världens jobbigaste dag, hoppas jag står ut!

LÄNGTAN & SAKNAD

hei, kom på mig själv med en väldans längtan efter teneriffa! jag vill vara där nu och vara där i 1 månad! alltså det går fan inte att beskriva hur mycket jag saknar allting. och personerna jag var me var verkligen de bästa man kan vara med, Daniel, Elin, Mamma och Agnes! humorn var av det bästa slaget, allt var verkligen super. jag kan påriktigt inte beskriva hur mycket jag saknar den här resan! men vi lovade varandra att fara på resa tillsammans igen, så nu skall jag vänta på det. allt ätande på restauranger på kvällarna, mäkkärimat på stranden, simmande i vågorna, busande med agnes, shoppande, flygplanet, allas miner då vi såg morgonmålet, morgonmålet.. och en massa annat! och då jag tänker på den här resan har jag bara lust att gråta, vill tillbaka nu!

från hotellet :(

solnedgång!



så jävla fint där!

dedä e fan den gulligaste&gladaste småkusinen som finns!

gången till vänster bakom mej går till allting, stranden och allt!





BOB SINCLAR

heei på er! kom just på att jag älskar Bob Sinclars låtar! de är så härliga chill-låtar, sån där såkallad gitarr-musik! :)
här några av mina favoriter:
Sound of freedom
Love generation
What I want

DAG 5




Vad är kärlek?

Kärlek är någonting bra, iallafall är det för det mesta bra! kärlek är att älska någon och bli älskad tillbaka. Kärlek är någonting fint som jag tycker alla skall få uppleva. Man kan visa kärlek på olika sätt, till någon man tycker om, kompisar som stöttar och tar hand om en, till familjen, djur, eller att bara finnas där för någon som har det svårt eller går igenom en jobbig period. Som uttrycket säger: all you need is love!



YOU'LL NEVER WALK ALONE!

LIVERPOOL - ASTON VILLA nu! jaaaah! mål just, å nu ett till! härligt reds. fortsätt likadant ;)
har varit duktig och städat idag, nöjd med resultatet!

6.12 = FINLANDS SJÄLVSTÄNDIGHETSDAG

heei! jag och mixu gick och sova halv 3 tiden. vaknade ungefär halv 1, åt morgonmål sedan skulle vi tömma en korg på äpplen och tog nico med oss ut då vi gick ut till vägen för att slänga äpplena i roskisen hade vi ju honom med oss och då han tappade tålamodet for han iväg som en raket från oss, vi satte iväg efter honom i full fart han hann nog ganska långt förrän mixu fick fast han och jag hade farit och hämtat koppel och korv 8) nog om det! som rubriken lyder så är det ju Finlands självständighetsdag idag och då jag hade tråkigt så trixade jag runt på picnik här är resultatet:

DAG 4

Vad åt jag idag
tänker inte sätta bild på vad jag ätit idag.. så jag kan ju berätta. började med morgonmål blev oboy och 1 bröd.. åt sedan på dagen en bulle. middagen blev potatis, kött, sallad och rödbetssallad! nu är jga hos mixu och här har vi ätit chips och köttpirog :)

OMEGLE!

hejsan har haft en mysig kväll med mycket skratt och sådant här hos mixu! var på omegle och där skrattade vi som jag vet inte vad åt en sak som de flesta nog säkert kan räkna ut, och jag bara säger video :) imorgon har vi inga planer så vi ser imorgon då vad vi hittar på, ha det!


SKALL FARA TILL MITZU!

hejsan idag kom kusinerna hit, vi har ätit, varit på datorn, spelat monopol, skurit sallad och varit ute! helt okej dag för min del nog :) inatt sover jag hos mixu ser det ut som, ska ha 'lan' som för vår del betyder att vi är uppe hela natten och är på datorerna, och kanske spelar på miniclip haha jo vi vet! ha det bra hejdå!
sori för skitkvalité!

DAG 3!

Mina föräldrar

min mamma heter Maria och min pappa heter Kjell. de är nog riktigt bra föräldrar som tar med mig på resor och sånt! men som alla gör mot sina föräldrar ibland är ju att hata dem, för ibland kan man ju bli så jävla arg och störd. och skulle ju vara konstigt om man aldrig hade nånting emot dem för att det är ju de som har ansvar över en och man skall ha deras tillstånd till allt. men oftast älskar jag dem, alla behöver ju föräldrar!
mamma, och jag ha tyvärr ingen blid på pappa.

HALIHALÅ

hej! okej hörni, det verkade ju på mej igår som att det skulle ha hänt någon stor grej, så var det nog inte. igentligen har det inte hänt någonting, men nu är jag vittus störd endå för att jag grät för ingenting iställe för att baila hela kvällen och glömma honom. men en sak säger jag, han ska fan tänk på va han gör!

emma vila se mer bilder från teneriffa!










sådär och det kommer nog ännu mera någon dag!

BESVIKEN SOM SATAN!

orkar inte säga hej. jag som hade sett frammemot solf och så blir det såhär, grät nästan hela kvällen och de flesta vet nog varför, men de som vet behöver ju int sprida ut de över halva världen, tack. jo vittu, ja ork int skriv nå nu, hejdå & gonatt!

NEXT PLACE WILL BE SOLF!

hejsan kom till mixu för en stund sedan och nu har jag sytt hennes topp lite! solf börjar ju klockan 9 så nu fixar vi oss, å mjå mixu har fixat & trixat lite, fråga inte med vad ;) om någon undrar varför jannica inte skall dit så är det för att hon är i sköna södern och simmar och solar! vi saknar dej sötz!♥ men ha det bra ikväll då alla på solf och alla där hemma :)


mjå ja sir lite fäädi ut, men såhä sir vi ut ida


DAG 2

Din första kärlek

jag tänke berätta om mitt seriösaste förhållande nämligen det senaste med anton. jaa, vi blev ihop 14.8 det här året, har nog varit tillsammans med andra förr men jag måste nog säga att den här gången var jag kär påriktigt. vi hade det jätte bra tyckte jag, och nog han också verkade som. och jag vet inte riktigt hur det blev att vi gjorde slut, men vi håller nog fortfarande kontakten och det är ju bra! :) hur som helst så var vi ihop i 2 månader ungefär.

REMEMBER.. TTRÄNING!

hejsan, vaknade ordentligt för en stund sedan har nog redan ätit morgonmål. idag har vi träning klockan 1 och efter det blir det nog bara att chilla och sedan göra sig klar till solf och sådär! inte hade jag mycket att säga men ni skall ha en bra dag allesammans! :)

DAG 1!

Presentera dig själv!

Jag heter Sandra Lind och bor i västervik! jag är 14 år gammal och går i 8A i borgaregatans skola! bor i ett egnahemshus med mamma, pappa och broshan simon. tycker väldigt mycket om att splea fotboll, festa och chilla med kompisar, det var nog det mesta! fråga om ni vill veta mer :)


I MISS YOU


DAGENS!

hejsan, jag glömde ju idag att tacka anna som bloggat åt mig medan jag var borta, så stort tack till henne!
som jag sa så skulle jag till stan idag. så jag mötte upp mixu där då hon kom med bussen från skolan! åt euron juusto vid mcdonalds. och fick med mig en topp hem som jag tänkte ha tsm med svarta leggings på solf imorgon. så imorgon skall det verkligen sheikas! nu till dagens klädsel och facelook hade jag tänkt:

HÄPPI

anton lindberg säger
hejdå
sandra .. säger
hejdå  ses vi imrn?
anton lindberg säger
aj på solv?
sandra .. säger
ja
anton lindberg säger
kanske
sandra .. säger
okej kul ti hör
han säger:
hejdå :)
sandra säger:
hejdå :)ses vi imrn?
han säger:
aj på solv?
sandra säger:
ja
han säger:
kanske ;)
sandra säger:
okej kul ti hör :)

HEMMA!

heeei! nu är jag hemma, kom hem 3 tiden inatt! men då jag vaknade var jag nog lite störd för jag kunde inte somna om efter det, och klockan var bara 8. men jag for inte till skolan idag, är fortfarande ganska så trött. skall nog ännu med mixu till stan en sväng och fixa kläder till solf, som är på lördag!
men nu till resan!
jag tänker inte berätta som en dagbok vad vi har gjort varenda dag, det blir endå för jobbigt att läsa, eller hur? vi for ju dit med Elin, Daniel och Agnes! det har varit dåligt väder 2 dagar, de dagarna har vi varit ut och gått till las americas, där fanns det en massa att shoppa! morgonmålen har varit himmelska, det går inte att förklara hur mycket gått det var, berg av bröd och bulla, en massa yoghurt och ostar, ägg, franskisar allt verkligen! alla dagar då det inte regnat har vi varit på stranden, jätte skönt nog och de 3m höga vågorna var inte heller något att klaga på! alla kvällar har vi ätit god mat på olika restauranger :) jag har haft en super resa! och nu är det bara att se framemot ylläsresan som nog kommer någongång! nu bilder:





säg till om ni vill ha mera bilder! :)

021210

shasha! inatt borde Sandra komma hem, så då blir nog bloggningen lite bättre, hehe. gud vad det har känts tomt nu utan henne denhär veckan, men hoppas hon haft det bra & blivit brun så håret blivit sådär 'snyggt blondt' ;) hehe nej, insider. men på lördag blir de iaf solf, och då ska vi shakeshakeshake! är kanske det sista jag skriver hit nu, käärlek till alla!



RSS 2.0