HEMMA EFTER SPRINGTUREN!

Hejsan. Nu har jag varit på en skön länkki. Kom just på att både kh och vös är i skolan idag medan finfina bgs har ledigt.
Resten av dagen kommer se ut så här då; som jag redan sa så kör jag in till stan till 1 kanske. Efter det far jag och Kricke till Simon och chillar. Sedan kommer säkert några andra dit. Sen senare på kvääeln blir det att fara ut på stan.
Så vi hörs imorgon! :)
exakt ett år sedan!

LOVELY DAY!

God morgon på er. Vaknade av solsken idag igen. Jag har just ätit morgonmål och nu skall jag ta mig ut på en springtur.
Där 1 tiden slutar Kricke skolan så då kör jag väl in till stan och väntar in vappenkvällen tillsammans med Kricke hos Simon.
Men vi hörs om det mera efter min springtur!

FIIINT VÄDER!

Hejsan. For till Louhos endå igår, fast det var mulet. Hann vara där en stund innan det började regna.. Körde sedan hem och hämtade saker jag behövde tills jag skulle sova hos älskling. Efter det for vi nästan hela gänget till Krickes broshas lägenhet där vi såg på film hela kvällen och hade det trevligt. 12 tiden körde jag, Kricke och Rasse till sundom.
Idag vaknade vi av jätte fint väder! Åt ett ordentligt morgonmål, var i duschen och sen låg jag, Tias och Kricke på stutsmattan och solade i några timmar, ur skönt. Rasse kom till Kricke sen och tvättade våra skotrar.
Någon timme senare var vi vid Hoviska med resten av folket. Där satt vi i solen en stund och då den gått ner så for vi till Simon igen och såg på film. Jag kom hem alldeles just och nu skall jag njuta av tanken på att imorgon kommer bli en jätte bra dag!
Vi hörs :)

SATURDAY

«Hej på er»
Igår var en väldigt bra dag. Det var urchill i skolan, skrev bara prov och satt och pratade mest me Mixu och Joska på textilslöjden. Efter skolan väntade jag och Rasse på Kricke och efter det körde vi 3 och Mixu hem efter att hon hämtat sitt ladyline kort. På kvällen körde jag, Mixu, Kricke, Tommy och Rasse till Nicke, där var också en massa annat folk, Jussi, Joska, Elle, Vicke, Robin :) Vi vaf hos Nicke och vid ruinerna under kvällen. Och vid ruinerna var det ju såklart halt gräs så då jag skulle upp för en kulle slirade jag och föll, helt kul endå :D
Där nångång halv 12 tiden körde vi 5 som körde dit tillsammans hem. Vi konstaterade också att det är roligare att köra på natten än på dagen!
Nu på förmiddagen har jag och Kricke städat och lagat mat(läs: jag städat och lagat mat) Om en stund skall vi fara till Mixu. Planerna var att fara till Louhos men nu förvann solen. Får de vad som händer istället! Morjens :)
Min sötaste Liverpoolare!

MORJENS

Jag kan ju börja med att berätta vad jag gjorde igår. Vaknade lite sent, en halv h före jag skulle vara hos Dena och hämta honom. Nåjo jag blev bara lite sen iallafall. Tog mej sedan igenom en skoldag. Efter det körde jag, mixu och Dena till Denas morsa för att boka hotell tills vi och Kricke far till Hesa på keikka. Så då fick vi det gjort, priima!
Sedan for vi efter Tommy och körde till Louhos då. Satt där i solen och bara chillade. Sen körde jag hem snabbt och sen vidare på träning. Efter det var dagen slut..
Idag har jag sovt lite för länge igen. Varit i skolan, kört till Mixu och sedan tillbaka till stan där jag var hos Simon med Kricke och Rasse.
Ikväll har jag läst på finska prov som vi har imorgon och sett på TV.
•IT'S FRIDAY FRIDAY! tomorrow•
gammal goding♦

PRIIMA!

Hej! Det var en tid sen sist, men det har hänt mycket i helg! På fredag for jag, mamma och pappa och Kricke till närpes för att fira Diana som fyllt 15. Hade en jätte bra kväll där med släkten. På lördag körde jag och Kricke in till stan för att han skulle på körlektion. Var också en stund hos Simon. På kvällen var det för hela gänget och en massa andra att fara på Vivecas födisfest! Hade en jätte bra kväll, tack och grattis Viveca (:
På söndag tog jag det lungt med Mixu och Dena! Vi var ute och så en sväng till sommarens place to be; Louhos!
Och så igår var jag i skolan, läste på prov och var ute med Mixu och Jussi. Idag har jag skrivit prov och tagit mej igenom andra block. Sedan har jag umgåtts med Kricke och Rasse. Nuu ser jag på Barca - Chelsea. Efter det skall jag sova, nati!


AHAAA!

KOMMENTARER
Postat av: anannanana
joo de e på sätt å vis, men man sku måsta säga "I have got" elr "I've got" för att he ska bli rätt. haha usch va störande jag e >:)

Haha nä int är du! Men jees nu förstår jag :D


·•CHILLAS•·

Nu är jag hemma efter en bra kväll med trevligt folk. Först körde jag till stan och träffade Mixu, vi körde nästan genast vidare till Mixus mommo där vi åt choklad och pratade en stund. Efter det hämtade vi Dena och for till gerby skola. Dit kom också sedan Jussi, Tommy och Vicke ::) Bra kveeel!
Planerna för i morgon är sådana att antgligen kör jag till skolan med Mixu. Sitter på timmar och ser på teater där. Efter skolan kör jag till Sundom med Kricke. Efter 5 nångång hämtar Mamma oss och vi kör till Närpes för att fira min söta kusinvitamin Diana! Låter bra. Vi hörs imorgon!
•3 bilder från idag!




GÅRDAGEN OCH IDAG!

Hej. Igår kom Kricke min pojke hit efter skolan. Vi gjorde mat, såg på film och bara tog det lungt. Sedan for vi ut med Jussi, Mixu, Tommy, Vicke, Dena och Tobbe. Sedan då jag körde hem så tog bensinen nästan slut.. Då ja aldri orkar tanka..
Idag har jag varit i skolan, helt chill dag. Och det har ju varit amazing väder hela dagen. Chillade med bl.a Mixu på stan efter skolan, sen Kricke en stund. For sedan till Mixu och så fick hon vara chaufför och föra hem mej då hon fick kortet idag! Grattiiis (::
Om en stund skall jag ut och köra med Mixu iallafall, kanske också Dena. Vi hörs ikväll :)
ja tycker om den här!

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS!

Hej på er. Ha idag varit i skolan som vanligt. Lämnade sedan på stan efter det med en massa folk. Satt i rewell, åt vid hese och var hos Simon. Pojkarna spelade cod medan jag och Mixu såg på. Sedan var det skribamöte halv 6, tiden gick undan. Efter skribamötet for jag hem och tog det lungt. Lagade våfflor och såg på Harry Potter. Kanske jag är lite efter då jag såg sista filmen först ikväll men voivoi då. Bra var den iallafall. Nu måste jag sova! Gonatt :)
sweet!

KOMMENTAR

KOMMENTARER
Postat av: anna

I have skills*, haha måsta bara :D nämen, duktit!


Men alltså I've är ju förkortning av I have? eller har jag helt fel? :D

 


DAGENS

Bästa: Det var soligt!
Sämsta: Jag har värk i bihålorna.
Störigast: Att man inte kunde köra för att det var halt på morgonen.
Väntan: Helgen!
Roligaste: 10- på modersmålsprovet, I'VE SKILLS!
Tråkigaste: Att jag inte orkar stiga upp..
Skrattattack: Mixus dröm, hahah
Motion: Yoga, kanske
Kompliseraste: Att skriva prov
Annat speciellt med dagen: Hade av någon anledning bara sovit på morgonen så vaknade 45 min sent

16 APRIL.

Hejsan. Idag vaknade jag med lite värk i bihålorna men slängde in en duact så blev det bättre efter en stund. For då sedan till Wasa yoga center med jumppagruppen. Där var det en dam(?) som drog yoga åt oss i 1h och jestas vad det var skönt efteråt. Också riktigt sådär att man glömde bort all stress. Nog tjatat om det.
Hade sedan bara fysik och modersmål och sista timmen skrev jag hälsokunskapsprov. Efter skolan var jag på stan med en massa folk. Hittade bland annat present till Viveca med Mixu, Kricke och Dena. Tog sedan bussen hem med Tommy och Viveca. Om en stund skall jag väl fara till Mixu tüp.
förra våren

ANTIBIOTIKA.. IGEN

Hej! Blev att fara till sundom igår efter att jag flippat några gånger av rastlöshet. Goosade, var ut på en promenad och såg på film med älskling igår.
Vaknade idag och gick i duschen. Sen gjorde vi mat till Tias och så klädde pojkarna sig fina för efter det kom Kaj och Sanne och hämtade dom och så for de iväg på konfirmation. Jag läste på prov och såg på film medan de var borta. Då de kom så for jag nästan genast hem för att fara på träning. Orkade inte springa pga min jäkla hosta. Så nu ikväll har jag varit till hälsocentralen och fått antikiotika mot bihålsinflammation och mykoplasma. Sen har jag bara läst på prov och nu skall jag sova, gonatt!

GAAAH

Voi satan. Det här är så tråkigt. Jävla skitväder som gör den här lördagen instängd och tråkig.
Far väl till Mixu elle något typ.
flippar.

SNÖ IGEN..

God dag på er. Vaknade brevid min älskling idag och såg ut, gården var redan full med snö och usch vad sur jag blev. Men sen kröp jag mer under täcket igen och gosade med Kricke i några timmar. Vi orkade upp sedan iallafall och åt mammas nybakta semlor till morgonmål (: Efter en stund for vi då till GW- gallerian där jag nog hittade en del saker; shorts, en bikini, underkläder och nya skor. Kricke for sen hem därifrån men jag och mamma for ännu via Rondo-café där vi åt varsin god bakelse.
Nu är jag hemma och inte gör någonting. Känns som en fuckin' söndag då jag inte orkar eller slipper någonstans. fan om det blir att sitta hemma hela slördagen.
klicka på bilderna

MATCHDAG!

Hejsan. Var en tid sedan jag bloggade sist nu igen..
De här senaste dagarna har jag tränat, läst på prov, varit ute och varit vid GW-galleria med Mixu och kollat på kläder, fick med mej hem en vit skjort-topp med spets.
Idag då körde jag till skolan. Skrev fysikprovet genast och det gick faktiskt riktigt bra. Hade sedan en jobbig finskatimme. Men de två sista timmarna var det bara att sticka och sedan gick vi till Loftet och kollade på lappteknink.
Var en stund sedan på stan med Mixu, Kricke, Dena, Rasse och Ankan. Och efter det körde jag och älskling hem. Gjorde mat och sen bar det av på match till norrvalla. Vann matchen 3-1 och jag fick göra 2 mål. Nu sitter vi här i min säng och skall se på HP medan vi äter en stoor skål med chips. Ha en bra Fredag!

-> MIXU

Hej! Idag var det en mega trög morgon, ville bara sova. Kom på mej själv med att vara lika avundsjuk på Findus varje gång som bara kommer in, äter och sedan kurar ihop sej till en boll i soffan, och där sover han hela dagen. Men orkade nog sedan upp och tog mig till skolan med bussen eftersom det hade snöat så skotern stannade i garaget. Skoldagen var så där passligt trög och efter skolan slöade jag omkring i stan med Dena, Rasse och Jussi. Hann också sitta hos Simon och se på då Kricke och Rasse spelade mw3(?) som blev till att jag till slut fick stänga av tv:n så att de inte skulle missa bussen, men det gjorde det endå så..
Jag tog iallafall bussen hem och nu har jag läst på fysikprov, ätit mat och nu kör jag till Mixu.
Hörs efter det!
Mixu, Jannica och jag - Fina tider!

GRATTIS DENNIS!

Hej! Sitter hos Dena nu som är födelsedagsbarn idag med så gott som alla från gänget. Vi har ätit smörgåstårta och jordgubbstårta och nu gör alla lite sitt eget :)
Igår var jag ju i närpes. Var först hos fammo och faffa, åt en massa och sedan var jag ut och gick med hunden king. For efter det vidare till mommo och moffa, åt mera där.. Och tog det lungt i några timmar före vi körde hem. Körde via Kricke och så kom han till oss. For nästan genast till stan och åt mera mat vid mäkkäri, hehe. Sen kom Vicke dit och så körde vi till uf där jussi, tommy, tommi och johan var sen körde vi direkt vidare till någon "fest" där det inte heller var någon fest.. Så vi for till shell istället och bara satt. Sen ringde Mixu och så körde jag och Kricke till gerby skola för att träffa henne. Stod bara där och pratade och skrattade en stund. Till sist kom vi hem och gick och sova! Jappp nu har ni hört det. Om ens någon orkar läsa..


TILL NÄRPES!

Hejsan! Igår satt jag ju bara hemma för att det inte fanns något att göra. Såg bara på film och åt godis.
Idag steg jag upp halv 9, gick i duschen och nu är jag klar för att fara till närpes och träffa släkten. Vi syns :)

PÅSKAFTON

Glad påsk på er alla. Trodde det skulle hända något mera speciellt ikväll men inte det.
Har varit ute nu med Mixu, Vicke, Hemu och Tommy. Sooolade medan solen var framme
och alla var på gott humör, sedan blev det sämre för att det blev riktigt kallt.
Hade hunnit frysa på då jag och Mixu skulle köra till henne så vi föll.. aiai först flög
jag i marken sen skotern på min fot och till sist flög mixu på mej, och vad vi skrattade!
Ikväll skall jag väl inte göra någonting. Mixu och Dena for till stan och resten for hem.
Kanske jag far och kollar ifall det finns någon påskbrasa med mamma och pappa.
Ingen svarar endå på något meddelade så japp.
Ha en bra påskafton ni iallafall :)

EN LÅNG FREDAG.. OCH LÖRDAG.

Hejsan! Iförrgår körde jag ju in till stan där jag träffade Kricke, Mixu, Rasse, Tias. Vi åt något smått vi hese. Sedan kollade vi på kläder vid HM och Tias försvann någonstans med Sanne. Fick iallafall med mej hem 1 par byxor och en topp. Sedan kom Dena till stan och då for Mixu och han till en fest (var det meningen) men de lämnade iställe till Mixu. Kricke, jag och Rasse for då till Simon för att alla hadd farit till gamla vasa (?!) Chillade där och for sedan hem och sova.
Igår vaknade jag och älskling här. Bakade en god kladdkaka och tog det lungt några timmar tills vi for in till stan för att köpa biljetter till premiären av American pie the reunion. Sedan fördrev vi som skulle se på filmen tiden med att bara gå omkring, alltså jag, Mixu, Kricke, Vicke, Tommy, Hemu och Dena. Filmen var jätte bra och de som tycker om humor och romantik skall fara och se den!
Sov sedan hos Kricke och idag på morgonen for vi till hans mommo. Åt god mat och godis. Sedan tog det bara lungt. Nu är jag hemma men skall om en stund köra till Mixu, sedan ser vi vad som händer! C ya :)
igår

5.4.. PÅSKLOV!

Hej! Fo till skolan idag med bussen eftersom att det såklart snöade på morgonen. Började direkt gå våra 7km som skulle gås i snöyran.. lyckan var stoor då vi vandrat klart. Gick sedan ännu in till stan med Mixu, satt nu bara och pratade föränn vi tog bussen hem.
Nu är jag då hemma och solen har kommit fram och smält bort all ful snö från vägarna så om någon timme kör jag väl in till stan och köper någon nytt behövligt.
Vi hörs!

LILLA MY!

Morjens. Tog bussen till skolan på morgonen. Traskade till sports club genast då jag kommit till skolan, tränade där med tillvalsgruppen och var i solarium. Då vi kommit till skolan tog jag på mej min Lilla my outfit och den har jag nu gått med hela dagen, eftersom att det var maskeraddag.
Efter skolan gick jag in till stan med Mixu och Kricke, sedan kom också Rasse. Åt något smått vid arnolds och sedan tog jag bussen hem. har varit hemma i någon timme nu och skall bara ta det lungt tills det blir att köra till träningen som börjar halv 8. Usch usch kallt.. Men lite får jag väl tåla.
Imorgon är det ingen vanlig skoldag förresten, vi skall ut och gå 7km istället. Men vi får sluta 11:30!
På fredag skall vi och kolla American Pie, låter priima!
Ha det bra :)

INNEBANDYTURNERING OCH SÖTIS !

Idag har jag då varit på innebandyturnering 2 första blocken, vann 1 match och förlorade 1. Efter skolan gick jag på stan med Rasse, Dena och Tommi. Sedan kom Kricke och då for jag, Kricke coh Rasse till sundom. Chillade bara hela dagen, och var ute för att fota en stund! Imorgon är det maskerad-dag och jag skall klä ut mej till Pippi, hehe det får ni se bilder på imorgon då!

TITANIC

Hej! Igår var jag hemma hela dagen endå. Orkade inte cykla någonstans i snöyran. Såg iställe på Titanic, heeelt sjukt hur mycket jag älskar den filmen. Klar favorit faktiskt. Nog för att jag gråter över hälften av filmen, men det är ju så vackert och sorgligt! nåjo nåjo Sandra det är ju bara en film, men endå.. hehe.
Från en sak till en annan. Var såklart i skolan idag då, hade bara 1 ordentlig timme. Gymnastiken var jag inte med på, 9:rna lyssnade på en föreläsning på fysiken, på modersmål skrev jag prov (som gick jätte bra) och så hälsokunskap till sist. Stannade också på stan i någon timme efter skolan. Nu är jag hemma och skall snart proppa i mej kyckling! Sedan tar jag väl mej ut på någon sätt.
Förresten så är det innebandy-turnering imorgon så då är det inte heller några ordentliga timmar, awesome!
Då kommer också 9A ha amazing outfit! Ses.
Leonardo Dicaprio Titanic. Leonardo DiCaprio help pay
<3


SNÖ?!?!?!

Hejsan! Idag är det Söndag som alla säkert lagt märke till. Kricke for hem för någon timme sedan och jag har övat klart på provet vi har imorgon nu. Får se om det blir att ta sig ut ikväll eller något sånt.
Iallafall kan jag ju passa på att berätta lite om Fredag och Lördag, då jag varit så lat med att blogga. På Fredag var jag i stan med Mixu, Hemu och Dena efter skolan, vi traskade bara omkring för att fördriva tiden och de for sedan till Denas mamma. Då kom Kricke till stan och vi körde nästan genast till sundom i snön. Chillade där oxh for sedan till vinden var det som vanligt inte hände någonting. Så nästan genast vi kom hem somnade vi sött.
Vaknade runt 9 tiden nästan morgon och skickade iväg älskling på träning. Satt då ensam i huset och såg på film.
Sedan kom han hem igen men inte gjorde vi så mycket förutom såg på film och åt mat. Körde sedan hit till västervik, busade med Agnes och Amanda halva kvällen och for sedan till Mixu där det var folk för att se på film!
Ingen ångest för den här veckan, bara 3 dagar ordentliga, sedan 1 promenad-dag och sedan påsklov i 4 dagar!


gaaaamal bild på Dennis :D

RSS 2.0