Weeh00

Hejsan. Sitter hos dena nu me alla. Idag var jag först i stan till 4 med mixu och några andra. Tog sedan bussen hem till mixu var vi bara chillade, pratade och lagade mat, priima dag!
Skrev också sista provet idag som var matte, och det gick bra. Så nu ser jag bara framemot att åka upp till Levi på lördag med mamma, pappa och krickesötis. Vad skall ni hitta på på sportlovet då?


NÅMEEN HEJ!

Good morning sunshines. Var hemma igår för att jag vaknade med dunkande huvud och rinnade näsa. Läste för det mesta på prov eller såg på skins och jersey shore. Efter 4 tiden ringde min söta pojkvän och sade att han var påväg hit! Så myste med honom resten av kvällen (: Skall nog försöka vara i skolan idag, men om det inte går så far jag hem. Skall iallafall skriva provet. Ha en bra dag, hejdå!

GOD MORGON

Hejsan! Igår var jag i skolan och på styrelsegården. Tog sedan bussen hem och for iväg på träning 4 tiden. Efter träningen var jag hemma och for en sväng till butiken med mamma. Nu skall jag snart gå ut till bilen och åka mot skolan. Helt chill dag blir det med mo, fy och 2h vid VG! Ikväll blir det sedan träning.. Igen. Men vi hörs! Hejdå :)


OMG

Jonää, alltså bloggen lider no nu. Men kanske de kommer bättre tider? Har iaf skrivit prov, varit med pojkvännen min och kompisarna mina, varit på gymmet, tränat futis och varit vid öjberget de här senaste veckorna (?) nåjopp.
Var vid öjberget idag med älskling, hääärlig känsla att få stå på brädan igen! Väntar på sportlovet nu, vart de bär av då vet jag inte? Men någonstans iallafall! Cya :)


RSS 2.0