I MISS YOU!

Hej! dagen har väl varit bra. biologiprovet gick väl helt okej, hoppas jag? körde in till stan och träffade viveca, satt vid arnolds och diskuterade om allting, gick också omkring lite :) körde sedan till viveca, åt tortillas och for ut snabbt. sedan till viveca igen med annat folk, åt pannkaka, såg på film och spelade pleikka. nu är jag hemma och skall väl snart gå och sova! gonatt♥
MISS THIS!

STRESSAS

Hej. Har varit lite stressig dag. Skolan var nog chill med 2 block i sports club, och bara 1 block kemi kvar. Men sedan snabbt hem och läsa på biologiprovet tills imorgon. Sedan körde jag in till stan, var där en stund med mixu och tommi, för till kyrkan på skribainfo.. och snabbt hem igen och fortsätta läsa på prov! nu börjar jag nog kunna allt, hoppas jag! sweet dreams :)

IDOL

Heey! Skoldagen var väl helt okej, klarade redovisningen på finskan galant :) Då jag hade kört hem så läste jag 6 kapitel biologi, prov på torsdag då. Körde sedan iväg mot mixu, var ute med alla andra vid skolan och uf. Nu sitter jag hemma och ser på idol. Ni alla skall ha en bra dag imorgon och resten av kvällen. Hejdå!
<3

H E L V E T E, FÖRLÅT.

Hej. Var i sundom hela dagen igår, chillas som vanlit! Idag var jag på bra humör i början av skoldagen, resten blev något av ett helvete..
Körde först till stan efter skolan, kollade lite praoplatser till mixu. For sedan vidare och hämtade älskling från skolan och sedan till sundom. Har varit till agnes och skött henne ikväll, hon är så söt! Vi var också ute en stund med tobbe förränn jag körde hem igen. Imorgon skall jag ha en jobbig skoldag, sedan skall jag läsa på prov hela kvällen.. suck!

HEJ MOI

Hade en jätte bra dag igår! chillade först i sundom före vi körde hit, for till tommy med alla andra och hade det bra där med fixas på mopona och tvtittas :) sedan cruisade vi vidare till vicke där vi såg på barca mot någon- match, åt,
såg på foton och skrattade!
idag skall vi ut igen! ha det bra :)

SPELAS

Hej på er. före jag och kricke körde till sundom igår for vi till Linda och åt kebab :) var hr hos sötis då en stund före vi for till vinden och chillade, kom hem till 9 för att se på idol men for ut till skolan igen efter det! såg på tv en stund före vi gick och sova! sov som en stock inatt och nu har vi ätit morgonmål och varit i duschen. får se vad vi gör idag!
ha det bra.

-> SUNDOM

hej! har just kommit hem körandes från skolan. skall väl börja laga mat nu och sedan kör jag till sundom och sover där. är väl ute ikväll med älskling, mixu och tobbe skulle jag tro :) måste ju också si på idol kl. 9 såklart! kanske vi ännu hörs ikväll, ha en bra fredagskväll iallafall!
skulle ju nog få vara så här varmt året om!

ÄNTLIGEN MOPOKORT!

hejsan! uppkörningen gick verkligen jätte bra idag och det var inte alls svårt. efter att jag hade kortet (som ännu bara är en pappersbit) i plånboken så körde jag först till stan, hämtade älskling och sedan for vi till sundom och chillade hos älskling först, sen ute! jag och mixu körde mot gerby sen och var ute en stund där också.
Imorgon skall jag köra till skolan och sedan runt överallt! sover hos älskling imorgon förresten, gonatt♥
'
min söta passagerare

IMORGON GÄLLER DET!

hej på er! for till sundom idag efter skolan och hade det mysigt som alltid, busade mest (:
då jag kom hem så gjorde jag läxor och nu sitter jag och är taggad till tusen för imorgon, kl. 14:30 skall jag köra upp, så då skall jag förihelvete klara det! jag har väntat på mopokort nu jätte länge så isåfall skall det cruisas hela kvällen! wish me good luck, gonatt!
winter

SPRING SOM SATAN BORGAREGATAN!

hej! idag rullade bussen iväg mot kokkola kl. 9.
vår första match vann vi 3-0 mot ådalen och jag passade till 1 mål. andra matceh blev lika men vi var redan vidare till final i hesa! vittus nice :) jag for på min sista körlektion efter det, som gick bra. på torsdag tar ja kortet då!
älskling kom hit sedan och efter en stund for vi ut (:

GOD MORGON!

Idag skall jag till kokkola med de andra tjejerna i skolfutislaget, skall bli kul och jag är glad att vi slapp vidare som bästa 2:a! efter det far jag direkt och kör i trafiken med gubben från rönn.
Nu då jag inte har så mycket att säga kan jag ju berätta att jag har planerat att fara till åre med församlingen på sportlovet, det är en 5 dagars resa och det skulle vara så kul att åka snowboard med alla kompisar och min söta pojkvän :)

TODAY

Idag har jag först varit i skolan, det var en riktigt tung skoldag och mitt humör var väldigt nere. sedan for jag tills stan, var med älskling en stund och sedan blev det att ha körlektion, den gick väl helt okej trots en liten fail. var hos simon i några timmar efter det med kricke och sedan tog jag bussen hem.
nu har jag packat väskan för skolfutis och körlektion nmr2!
en bild på min sööta skoter igen :D

SLÄKT KALAS!

hej på er. på fredag var jag först på stan med kricke och sedan kom alla vänner dit, vi gick och åt till tian long (?) sedan gick vi runt på stan och efter en stund körde vi till sundom, var vid vinden en stund och sedan gick jag och sötis till han. vi gick och sova då efter en stund! och igår var vi hos oss och skötte agnes, sedan till slotte på kvällen :) idag har jag vaknat med kricke och nu har jag släktkalas!

GOOD MORNING

lika skit väder idag som det har varit hela den här veckan. men såklart måste jag ändå dra mej till skolan. första timmen skall jag sitta om skriva en engelska uppsats om rymden med några hundra ord, fuck yeah -.-
efter skolan skall jag in till stan med mixu, viveca och dena, och jag lämnar där sedan till kvällen och är med älskling! (:

HÅRINPACKNING OCH ANSIKTSMASK

Har varit ute nu på kvällen, först hos mixu! vi pratade en massa som vi inte gjort på länge, så det var skönt :)
sedan for vi ut med viveca, dena, hemu å teemu! var bara vid ässä och pratade om allt möjligt!
då jag kom hem så frös jag men tog endå en tur med skotern som står och dammar i garaget tills jag har kortet..
sedan in i en skön dusch, fixade också hårinpackning och ansiktsmask! längesen jag varit så teini, höhö :D


EN BRA DAG

Hejsan! idag har det varit en bra dag. skoldagen gick snabbt fast det var veckans jobbigaste dag. efter skolan gick jag och rasse in till stan. i stan gick jag på kafi till arnolds med viveca och rasse, riktigt trevligt! sedan for rasse hem och jag tog en priima pratstund med viveca :) då älskling hade slutat praon tog vi takeaway från hese och åt vi hans bror, sedan chillade vi där resten av kvällen! för en stund sedan kom jag hem med bussen, så jaa det har varit en bra och spontan dag! nu ser jag på idol (:


IPOOOD... :D

Hej på er!
Idag har det ju bara regnat som ni säkert märkt.. skoldagen gick riktigt snabbt och efteråt for jag in till stan med mixu, hemu, dena, tommy, rasse å vicke! vi åt fettismat vid mäkkäri och traskade runt en stund. sedan for vi hem!
har ännu varit ute nu på kvällen med kompisarna. har lite ångest för kemiförhöret vi har imorgon, men det går som det går! gonatt :)

RAIIIN

hej! idag är det en trög morgon.. det regnar som satan..
nu skall jag till skolan, och spela boboll i 1h på en lerig grusplan, skitkul! men kaanske jag klarar av den här dagen också, får vi hoppas! ni skall ha det bra

helst skulle jag vilja mysa under ett täcke med söötin idag!

I'M AN IDIOT

Hej! vaknade hos älskling idag. vi for ut efter någon timme med tobbe, chillade lite överallt! var hos kricke också och såg på american pie. sedan kom mamma efter mej, jag gjorde läxor och efter det cyklade jag till uf där det var mycket folk! nu skall jag iallafall sova, gonatt sweeties♥

SORISORISORI!

heejsan! sori för en urusel bloggning.. krickes fel.
den här veckan som gått har jag varit i skolan (surprise) sedan så har jag varit med kricke såklart, KLARAT TEORIPROVET! varit ute med kompisar och igår var vi, hela gänget till viveca på filmkväll och hade det riktigt bra där :) idag skall jag och älskling till sundom, ha en bra dag!
·

VIFK - VIRKIÄ!

hejsan hoppsan! cyklade till skolan idag, var där 4 block, och cyklade hem :)
ikväll! har jag varit och spelat min sista seriematch med laget, till lapua. vi tog vinsten med 4-1 och ja stod för passningar till alla målen :) imorgon är det skolfotboll som gäller, jag är riktigt taggad! förövrigt så har jag ju tagit paus i futisen nu, det är hur skönt som helst!

BLÄBLÖWIIIH

hahahahaha / kricke :)
jaamen hejsan! igår hade jag en super födelsedag. cyklade först till sundom, var där i någon timme med min underbara pojkvän! hans familj firade mej också, riktigt trevligt :) sedan for vi in till stan och åt god mat på rosso! då vi kom till oss fick jag en riktigt fin överraskning av mina fina vänner, de hade varit in och fixat en massa fint i mitt rum :) sedan såg vi på film och hade det chill med MASSOR med mat! jag hade en suuper födelsedag, tack allihopa :)

KLADDKAKE- BAKNING

Hej på er.
Idag har jag bl.a försökt förstå lite matte och bakat en blåbärspaj på hyklan. Då jag kom hem knackade det på dörren efter en stund och älskling var här! Vi myste en stund och sedan for vi iväg på match mot kraft, vann 5-0 och jag fick göra 2 mål.
Nu ikväll har jag varit duktig och bakat 2 kladdkakor tills imorgon :) snart skall jag börja sova, gonatt♥

RAKT FRÅN MITT HJÄRTA..

Kristian♥ du är det bästa som har hänt mej och det kommer alltid vara så. Jag hoppas att det här aldrig tar slut, inte från min sida iallafall, och man kan alltid hoppas. Allt som vi gör tillsammans får mej att vara så lycklig. Det har aldrig känns så här bra förr. Du är det finaste jag vet! Det känns alltid så bra att få krypa upp i din famn eller att få en bamse-kram och att få känna mej så liten i dina armar. Du har gjort mej till den lyckligaste personen på jorden och det är så jävla underbart. Jag älskar dig!


RSS 2.0