NATIDAX

Go'kväll! Kom till Sundom 8 tiden efter att min snälla bror gett med sig och fört mig hit. Jag for genast till Vinden där jag hittade en massa vänner och pojkvännen min. Vi spelade biljard och pingis under kvällen. Då vi kom hem såg vi på X-Factor med Krickes familj och nu ligger vi nerkrypta under täcket redo för att sova. Kricke ser på någon underlig alienfilm och jag skall ta och kolla ett avsnitt Vampire Diaries om jag orkar. Puss & gonatt vi hörs imorgon.

SKITRUBRIK

Hej. Joska har varit här. Vi åt tortillas och satt i mitt rum och pratade. Hon for just iväg med hennes kompis Krista.
Nu har jag inte så mycket att göra så jag far väl till sundom som de flesta fredagskvällar, bara någon vill föra mig dit. De andra från gänget (som inte finns mera) har jag ändå inte hört något av.
Imorgon funderade jag med Vicke om jag skulle försöka få mänskor ur detta hus och ha lilla jul mys här, får se om jag lyckas med det då. Julgröt och glögg skall jag iallafall ha!

Joska fotad med min telefon (därmed kvalitén)

FREDAG!!

Hej! Igår glömde jag helt bort bloggningen för att det var fullt upp för mig hela dagen. Jag for till skolan till halv 9 för då for bussen till Nykarleby där det skulle vara innebandy-turnering. Första matchen var mot Topelius gymnasiet, den förlorade vi 2-1, de var jätte duktiga på att spela innebandy. Andra matchen vann vi 3-2 mot Petalax gymnasium. Vi kom inte vidare men kul var det iallafall. Då jag kom hem igen hann jag bara äta för sedan stack jag genast iväg på uteträning i -10, lite för kallt var det nog.
Nu sitter jag här hemma, kom just hem från skolan. Jag väntar på att Joska skall komma hit, vi skall göra mat och sedan får vi se vad vi hittar på. Det är ju helt hemskt hur kallt det är där ute..
Jag har förresten fått ut några prov, inga toppen resultat men nog så att de duger. Nu skall jag gå och göra något annat, vi hörs!
 

ONSDAG MORGON

Jag morgonbloggar, ovanligt. Nu sitter jag iallafall i bussen påväg till skolan för att skriva modda prov, ha finska och jumppa. Efter skolan traskar jag till gymmet, har ju inte varit där sedan Fredag. Ni skall ha en bra dag!


VARFÖR RELIGION? TILL SLUT ÄR JU DÖDEN ÄNDÅ VÅR DESTINATION.

Nu har jag just kommit hem från skolan. Skrev finska prov idag, det gick också bra. Är faktiskt lite chockad över hur bra alla prov har gått den här prov veckan. Efter att jag hade skrivit provet hade jag innebandyträning, det är verkligen skrattretande hur dålig jag är på innebandy och ändå är jag med i laget...
Efter att jag tränat en stund måsta jag stressa vidare på utvecklingssamtal men nu är jag äntligen hemma. Imorgon har jag moddaprov och det kan jag inte riktigt öva på. Ikväll skall jag på träning till kiistohallen men förövrigt skall jag nog bara ta det lungt.
 
 
hoppas jag har ändrats lite!
 
 
 

S(L)ÖNDAG OCH MÅNDAG

Hei på er. Hehe jag vet att jag bloggar för knappa 10 läsare..
Igår läste jag bara på prov hela dagen som planerat, tog bara små pauser. Jag hade 50 sidor att läsa ändå tog det hela dagen, helt hemskt hur grymt långsamt jag läser.
Idag for jag till skolan kl. 9 för att skriva hälsokunskap, som gick riktigt bra. Kom hem 12 tiden och har läst på finskaprov som jag har imorgon sedan det. Då jag har skrivit det här klart så fortsätter jag väl med det. 
Ikväll skall jag försöka hinna ut också men det skall jag nog lyckas med.
Vi hörs!
 
liten och söt, haha

LJUS I MITT HUS

Hej på er. Nu är jag och Kricke hos mig, han ser på How I met your mother och jag har just läst lite hälsokunskap. Så där övrigt har vi en massa ljus i rummet så det blir riktigt myspys
Om en stund borde Vicke ringa så då kör vi väl någonstans för att vara ute lite. Morgondagens planer då? Jaa ingenting annat än läsa på prov ännu, möjligtvis så far jag till gymmet på kvällen?
 

HORSEPOWER

Kom till stallet ca. 13 tiden idag. Red ut på söderfjärden med Sirpa & Emma. Det var jätte kul att vara upp på hästryggen igen. Men jag känner redan vilken värk jag kommer ha i ljumskarna imorgon. 
Nu är jag tillbaka hos Leppänens och Kricke har släktkalas så just åt jag lite(mycket) daimkaka. Senare ikväll far vi nog till Västervik.
C ya!
 
 

KAN INTE SOVA...

God morgon.
Rasse for hem 12 tiden igår, då var jag och Kricke redan så trötta så vi gick och sova genast. Nu är klockan bara 9 men ändå kan jag inte sova, det bara kryper i benen. Tur att jag iallafall kan se på serier medan jag väntar på att älskling skall vakna. Efter att jag har varit och ridit och umgåtts med Krickes släkt så far jag och kanske Kricke till västervik. Hörs!
 
  

MACBOOK PRO

Hejsan!
Mannen min har fått en Macbook pro i födelsedagspresent (där steg bloggmotivationen!) 
Iallafall så kämpade jag ju med kemiläsning och så var jag på en riktigt bra träning igår kväll. Idag for jag till skolan till klockan 9, skrev ett kemiprov som gick helt över förväntningarna. Efter skolan traskade jag till gymmet där jag tränade så gott som hela kroppen, skönt var det! Då jag gymmat klart gick jag in till stan och medan jag väntade på mamma råkade jag gå in i H&M där jag hittade såååå fina skor, som jag råkade köpa... :D 
 
Nu sitter jag hos Kricke med han och Rasse, vi har sitt på star wars men nu just sir vi på xfactor. På samma gång äter vi chips och godis, mys! Inatt sover jag här också.
Imorgon har Kricke släktkalas så jag skall väl vara här då men 2 tiden skall jag till stallet och ta en ridtur med Emma, länge sedan sist men roligt blir det. 
Vi hörs efter det!
Så här cp är min pojkvän...

PROV VECKA NUMMER 2

Hejsan.
Är mitt inne i andra prov veckan nu, har inte haft lika stor press som jag hade förra prov veckan för jag märkte ju då att det inte var så farligt. Igår hade jag muskelkonditionstest, det var helt kul. Idag värker mina muskler som fan.
Idag for jag till skolan till 09:45 och skrev fysikförhör, helt bra gick det. Tog bussen hem genast 11 och har jag läst lite kemi (18 sidor kvar, wiih) men tog en paus nu för att kolla Jersey Shore och dricka te. Senare ikväll far jag och sparkar lite fotboll till ehnvallen, det är ju bra att röra på sig så man orkar läsa på alla prov!
Så där annars så har jag skaffat gymkort till Easyfit. Bra gym och inte så dyrt heller, räcker fint för mig som ändå inte gymmar varje dag. På måndag var jag på zumba dit, haha helt min grej. Det var skitkul!
Igår var jag till Nykvist's på 50 års kalas. Jag och Emma kollade på en massa gamla filmer och bilder, och ja ojoj vad vi hade det roligt då vi var små!
Vi hörs!
 

IT'S TOO COLD OUTSIDE FOR ANGELS TO FLY

Hejsan. Idag var det på minusgrader igen då jag vaknade. Paltade på mig en massa kläder och släpade mig till skolan. Dagen gick snabbt fast jag hade både finska, kemi och fysik.
Efter skolan kom jag hem med Simon, fixade mat till familjen, gjorde läxor och for på futis-träning. Då jag kom hem för ca. 2h sedan var jag snål på någonting gott men inte ändå sååå onyttigt. Då stekte jag kokosplättar, som jag sedan åt medan jag kollade ett avsnitt Vampire Diaries (ja,jag har lärt mig stava nu..)
Om en stund tänkte jag gå och sova. Så jag får tillräckligt med nattsömn för en gångs skull.
 
 
Här är några bilder från instagram. Följ mig där, jag heter: s4ndr4l1nd

RSS 2.0