JOO HEJ!

Nåmen hejsan det var längre än ett tag sedan..
Keikkan har ni ju hört om redan, den var riktigt super!
Såå nästa fråga, vad har jag gjort på senaste tiden? Jag har solat med kompisar, fiskat, varit övernatten på Hemus villa så där spontant, varit på stan med Mixu, spelat futis, myst med sötis, chillat med kompisar sena sommarkvällar och harft fight med myggen, firat midsommar på Hemus villa med en del från gänget, firat kusin Dianas konfirmation! Och nu de 3 senaste dagarna har jag jobbat på Wfc som plan- & ordningsvakt (fortsätter ännu imorgon). Helt chill jobb nog, får ihopskrapat ca. 84€ på 4 dagar :)
Kom hem från en stund sedan då jag var och såg på kusins match, de vann 2-1! nåmen vi hörs kaanske imorgon :)
hahahha.. alla me kameran me i skolan :D

11.6

Hesaresan och keikkan var verkligen en upplevelse! Jag hade super sällskap. Och vädret och keikkan var priima. Men det berättar jag mera om en annan dag för nu har jag och sötis krupit under täcket efter en dag då jag först har städat kylskåpet för att få lite moneyyy! Sedan har jag solat på gården. Efter en stund cyklade jag till Louhos dit det kom en massa folk. Sedan då vi hade suttit i solen klart och myggorna kom fram så for vi vidare till gerby pann. Där satt vi resten av kvällen och nu är vi hemma och skall se på chucky. Hörs imorgon :)
Igår fiskade vi vid pappersbron!

MRJS!

Nu har jag kommit hem efter en lite mer händelserik dag än de 2(3?). I förrgår spelade jag en match (förlust 0-2) på kvällen och sedan for jag ut med de vanliga. Igår kom Kricke hit på morgonen, vi såg på film och tog det lungt föränn vi for på min träning och sedan genast till storviksön där vi spenderade en till sommarlovskväll med.. jaa ni vet (: sedan for vi hem och tuta.
Idag har jag solat på morgonen medan sötis sov. Sedan körde vi till butiken för att köpa morgonmål.
Några timmar frammåt var vi vid gustavsborgstranden och sedan i stan. Seen blev det att besöka butiken för att köpa gott tills tågresan ner till Hesa imorgon. Efter det körde jag, Mixu och Dena till gamlis där vi spenderade kvällen med folket (fan då inte jag vet vad jag skall börja skriva istället för att skriva ut alla mänskors namn.,)
Nu borde jag sova för imorgon tar jag, Mixu, Dena, Kricke och Vicke tåget ner till Hesa för lite shopping och så skall vi kolla på Rockin' Hellsinki(Mötley Crüe, Crashdiet & Hardcore Superstar) AWESOME!
Vi höörs!

PROMISE!

Heej! jag lovar att uppdatera imorgon om de här 2 dagarna. Men ni förstår ju om jag inte sitter inne på datorn då det är sommarlov. Nog för att det har varit dåligt väder nu 2 dar men vi hoppas på bättre imorgon!
då vi tror att ingen fotar.. :D

PICTURE


4 JUNI

Hej på er. Kom hem ungefär halv 1 igår. Under kvällen satt vi vid ön i storviken, vi var och fiskade i några minuter vid pappersbron(?) innan det började ösregna, då for vi till st1 och satt under tak. Sedan kom jag hem och somnade nästan genast.
Idag har jag vaknat 9 för att jag hade väckning så jag inte skulle sova bort hela sammarlovsdagen. Jag skulle gå ut och sola. Men efter att jag varit i duschen så hade det blivit mulet. Så jag lämnade inne och åt gott morgonmål och nu skall jag se på en film. Efter det skall jag nog ta och se vad de andra har för planer idag :)

SKOLAVSLUTNING 2012

Gårdags kvällen började ganska trögt då alla planer måste ändras pga. regnet. Nåjo 7 tiden blev jag och mixu förda till stan där vi började hos Krickes brosha med en stor skara folk. Sedan for vi vidare till Joska, var där en stund före vi vandrade alla till Sandö. Träffade mycket folk under hela kvällen :) 1 tiden började jag och Kricke cykla mot Sundom. Då vi kom dit somnade vi genast! Priima kväll med fiint folk!
Idag har vi bara tagit det lungt i Sundom, sen har jag cyklat hem. Nu sitter jag vid en ö i storviken med Mixu och Vicke, snart kommer mer mänskor och så hittar vi på något kul :)


I


SOMMARLOV!

Heei! Nu är jag hemma från kyrkan och fasen vad jag är nöjd över min högstadietid (:
Med mej hem fick jag ett fint avgångsbetyg, ett stipendium på 40€ för att jag är en positiv elev och en ros. Fällde nog några tårar tillsammans med flera 9:or. Det var det och nuuu tar jag sommarlov! På torsdag tar jag förresten tåget ner till Hesa för att lyssna på mötley, hardcore superstars och crashdiet tillsammans med Mixu, Kricke, Dena och Vicke (:: Hallelujaaaa vi hörs senare!
skulle få vara lika fint väder nu också..

IDAG GÅR JAG UT 9:AN

God morgon. Nu har jag just vaknat och om en stund skall jag stiga upp och börja fixa mej klar tills det bär av till kyrkan. Det här kommer bli en bra dag! Hehe hoppas jag får stipendie, I need money (::

I'M BACK!

Hei!
Jaa det var en tid sedan. Men nu är datorn äntligen tillbaka från servicen. Och alla mina älskade bilder är kvar (:
De här senaste veckorna har det varit fint väder och fiilisen för att få sommarlov har stigit hela tiden! För tänk, imorgon står alla 9:or framför skolan för att ta emot sitt avgångsbetyg. Sedan går vi alla ut grundskolan, amazing känsla på samma gång som det är sorgligt. Kommer sakna alla 9:or men mest endå klassen. För på 7:an och 8:an fanns det mobbning i vår klass, det kan jag inte förstå nu. Alla skrattar med varandra och inte åt någon annan.
Men vi får ju träffas igen såklart (=
Klar sak att det sedan skall firas att vi går ut 9:an så på kvällen blir det fest med hela buntten som klarat grundskolan!
Imorgon kommer det säkert bilder på mig hit till bloggen. Nu borde jag sova så vi hörs imorgon :)
då jag gick ut 8:an, imorgon var det där 1 år sedan.

RSS 2.0