BLÄBLÖWIIIH

hejsan! här är nudå bevis på att jag lever efter en riktigt bra helg i uleåborg och kemi, matcherna gick sisådär men för övrigt så har det varit jätte roligt att chilla på hotellrummet med musik fullt och med mixu! sedan blev vi helt hypär för vet ni vad? Aste alltså en artist från finland bodde på samma hotell som oss, awesome !
*
idag har det varit chillas i skolan och efter det till stan och köpa nya jeans! efter det fick jag äntligen träffa sötis igen, priima :) vi for till han och bara tog det lungt och var ute en stund! nu är jag hemma och känner mej riktigt laddad för att det snart är sommarlov, nice :)

DAGAR

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

GRILLKVÄLL!

hejsan! for till sundom efter skolan som varje fredag :) chillade i några timmar hos sötis före han och jag drog oss till tobbe. där gjorde tobbe och mixu mat för fullt :) vi åt massor.. klyftpotatis, grillat kött, champinjoner (?) med bacon, grillad lök och paprika och mera mat. jätte gott var det men efteråt skulle jag kunnat rulla fram. vi såg på en film (milf) och efter det härjade vi något smått också (; mixus farbror dani hämtade oss och vi for till makuuni och köpte lösgodis!! omg.. vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram? ingen.

imorgon far jag till uleåborg med futislaget och spelar först en match imorgon sedan sover vi å hotell å så har vi en match på söndag också :) blir dålig bloggning i helgen nudå.. men ha en fin helg för det hör ni :)
kmr sakna dej älsklingen min♥

OMNOMNOM


det där mumsar jag på nu, någon avundsjuk? :D

SVAR PÅ LINAS FRÅGA

KOMMENTARER
Postat av: lina

who is an attentionwhore?

 



sv; fråga på nästa träning så ska ja berätta :)

ATTENTIONWHORE..

hej på er. skoldagen gick snabbt idag och vi behövde inte riktigt göra någonting. har träning ikväll kl.6 vid mtv! före det skall jag läsa på 8ns sista prov, engelska! hoppas att det inte är så svårt :)


MAYBE BABY

hej! var till stan och sundom igår då. hittade en fin klänning från HM! var och kollade på krickes match också, de vann 6-0 och sötis  fick göra 2 mål :) sedan for vi ut en stund. jag och mixu cyklade hem, rikti nice! idag skiner solen riktigt fint och jag skall snart hoppa på cykeln och möta mixu och jannica sedan cyklar vi till skolan.
OCH INTE LÄNGE KVAR TILL SOMMARLOV NU!! happyface


fotad igår

LEDIGT!

idag är det ju dagsverk och jag vaknade halv 9!! tidigt.. men då hinner man ju med mycket, så jag har redan hunnit städa rummet, så får se om mamma hittar på något mera att göra förrän jag far till stan med mixu :)

haha, jag kom på en sak.. alltid då man inte har något att göra så står det stilla i huvudet och man vet inte vad man skall hitta på! men nu då jag skulle städa så började jag fota, rita och "spela" cod, men ääh jag suger :D

NIGGAHNIGGAHNIGGAHNIGGAH

hej. träningen var riktigt rolig ikväll tyckte jag! kricke kom ju hit efteråt så vi hade det mysigt, vi kollade också på stafettkarnevalen och så råkade jag somna.. men jaa hörni, imorgon blir en superdag! igen skola för att hela bgs har dagsverk, så istället drar jag till sundom då kricke har slutat!

har ju nog blivit lite brun iaf!

5W337

Skrev matteprov idag som inte gick så bra. men efter det fick jag upp humöret igen då det stod 9 på mitt finskaprov! efter skolan for jag en snabb sväng till mixu och efter det for vi och några till och spela panna. nu skall jag på träning och sedan kmr sötis hit :)


MUD CAKE

hejsan. lämnade på matte-stöd efter skolan, tur det för jag började förstå allt bättre! for på träning halv.7, ohgod vad rolig träning det var :D sedan har jag bakat kladdkaka och övat på matteprov! en sådär helt priima dag.

sötis, småkusin!

\,,/

godmorgon på er! bloggade inte igår efter matchen som vi förlorade 4-0.. skit spel i andra halvlek och alla gav upp.
efter matchen kom också kricke hit. vi åt pizza, kollade på tv och sovde! sedan for vi till gerbyskola och spela panna :) idag börjar jag på min näst sista skolvecka före ett efterlängtat sommarlov, ha en bra dag!


stockholm 2010

DU

He holds me when I start to cry,
He makes me smile with just his eyes,
He shares my hopes, dreams & fears,
He wipes away all my tears,
*
I love you!

GÅRDAGEN..

hej på er igen. var ju i skolan igår (på en lördag..) efteråt for jag till sweetie. hade det mysigt där som vanligt! var också till butiken och köpte lördagsgodis, sedan spelade vi lite futis :)

idag är det match mot HauPa som står på schemat, en vinst skulle nog sitta fint nu! men får se hurudant spel vi får igång idag. före det skall jag sola om solen skulle vilja börja komma fram!

PRIIMA DAG!

hejsan! dagen har varit riktigt bra, skolan var chill med knytkalas på kemin och alla andra timmar var nog också lugna. efter skolan kom jag hem och träffade sötis-agnes som har börjat gå nu, aaw!
sedan kom kricke hit och vi var lite med agnes och sedan for vi på träning, kricke och tobbe såg på träningen som var väldigt oseriös men kul med såna träningar också. kricke kom ju såklart hit då feteråt och vi har pratat om en massa saker och chillat.. tänk er, imorgon är det en skoldag fifaen!
liten agnes.. och btw. det här inlägget blev långt

SATANIHELVETE

matchen gick upp åt röven för mej, härregud jag kan inte spela fotboll nåmera. förlorade 0-3 och jag tyckte att jag bara skapade alla deras mål. förra träningen gick också helt hemskt dåligt och så fick vi veta att vi har träning på en fuckin' fredag imorgon! uschfyblä, jag orkar inte med fotis det blir för mycket.

MÄÄÄTT

hej! jag skulle lika gärna kunna vara bollen på dagens match, efter att ha pråppat i mej hamburgare, pizza, franskisar, sallad och limesorbet på hyklan, jaa usch.. men snart skall jag hoppa i bilen och köra mot norrvalla, där skall jag väl bränna bort lite kalorier. ha det bra //matvrak



hihi gammal bild på biblon :D

NEVER,NEVER,NEVER,NEVER,NEVER.. AGAIN

hejsan ! hade en helt okej skoldag och efter det till sundom som varje onsdag, myspys :) var och kollade på en futis-match på gräsplanen i solskenet, sedan for vi till butiken och köpte godis och så hem och mysa! imorgon blir det chillas med bara 3 block där 2 av dom består av hykla! sedan till norrvalla på match mot ONS..
och btw. så blev jag intervjuad av vasabladet idag också, hardcore typ.
första bilden på bloggen, fail

GOD MORGON

ni hittar mej i skolan. efter det till sundom!
ha en bra dag :)

POIKA SAUNOO

hej! skoldagen var jätte chill och rolig. biologi-provet gick ganska bra och på tillvals jumppan så var vi och klättrade i vatten-tornet! helt sjukt att jag vågade klättra enda upp, hemskt var det men envis är jag ju : D
träningen gick helt åt helvete idag, fyusch.. men då kricke kom hit så var ju allt bra igen, såklart!

TOG AV EMMA!

Älskar du den sista personen du kysste? juups!
Vem var den sista personen du kysste på läpparna? Kricke
Vad är ditt riktiga namn? Sandra
Är det lätt att få dig att gråta? jå faktiskt
Har du någonsin varit otrogen? nej, och kommer aldrig vara det!
Tycker du om ditt liv? Jå
Vad är din relation status? tillsammans
Om du är i ett förhållande, med vem? Kricke
Hatar du någon? kan väl hända
Är det någon som hatar dig? tror jag nog
Vad ångrar du mest av allt? massor
Saknar du någon från ditt förflutna? japp
Har du kysst någon vid midnatt på nyårsafton? ne
Har du varit kär? jo, är*
Skulle det gjorde ont att du kan se den person du senast kysste, kysser någon annan? jå, så satans.
Hur många gånger har du gråtit den här veckan? inte något
Brukar du gråta sig till sömns på natten? har nog hänt någon gång
Vem är det senaste meddelandet på din telefon? långt, från kricke!
Vem var den sista personen som krossade ditt hjärta? en pojke
Lyssnar du på musik just nu? Om ja, vilken låt? nej

...

nu har jag läst på prov, och hoppas att något har fastnat!
snart skall jag sova, gonatt.
Jag älskar Kricke!

FINLAND ♥


PROV PROV OCH MERA PROV..

hej. har kommit hem från skolan idag också. kemi-provet gick väl helt okej, fast helt nöjd är jag nog inte. och ikväll skall jag fortsätta att läsa på prov, biologi den här gången! får se om jag far på träning ikväll eller om jag satsar på provet? jaja ha det bra!
från matchen igår!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

FAN JAG ÄR GLAD! FINLAND VANN VM-GULD! FATTAAAAR NI?! NEJ, INTE JAG HELLER :D
LOVE U, FINLAND♥

FINAL!

matchen vår vann vi med 6-3, jag fick till och med göra 1 mål! nu har jag käst det där sista på kemiprov, tycker nog att jag kan det nu. nästan iaf, hehe
nu sitter jag och kollar på VM-finalen, Finland - Sverige!
så nu vinner vi finland, visst?!

VIFK - SISU

nu skall jag åka iväg på match mot sisu! så snart rullar bussen iväg till seinäjoki, wish us luck :)
äntligen har jag börjat förstå kemin lite, tur det för imorgon är det prov!

DA DA DAM

hej! for till sundom idag igen. har varit och kört båt med krickesweet, mixu och tobbe. tyckte det var riktit kul och chill att sitta i båten och njuta av allt :) görs nog om på sommaren då det också är mycket varmare, visst?
vi var och hyrde en skräckis på kvällen (nightmare on elm street) usch den var jätte hemsk, så vi vågade inte ens
kolla hela hihi (;

FINLAND 3 - 0 RYSSLAND

FINLAND -> FINAL!
jaa hörni, ni kanske vet var och med vem jag har spenderat min fredagskväll? hos älskling såklart! vi var och åt till söderfjärden, grovchillade, cyklade och köpte godis, var en sväng till vinden och sist men inte minst så såg vi på matchen alla talar om! efter att finland hade spelat sig till final sprang kricke ut på gräsmattan utan paita och så hade vi megabailu på stutsmattan, hehe :D

FINLAND - NORGE

hej. igår var jag hos kricke vi myste, var ut i sundom och spelade fotboll med! priima dag.
idag har det varit skönt i skolan och inte alls stressas.
hade planer på att chilla med bikini i solen efter skolan men jag hann bara sola i ½h förrän mamma kom utspringade och sade att findus hade blivi ormbiten så vi for snabbt till veterinären och där gav de de antibiotika, kortison så nu mår han nog bättre. tassen hans är dubbelt större än vad den varit, gollefindus!

SUMMER!

hej! idag känns det som sommar, har bara haft på jeans-shorts å topp idag och inte fryst alls. slutade skolan redan 11 idag, skitskönt! for till louhos med mixu och annat folk. chillade och grillade där i solen några timmar, sedan slutade kricke skolan så jag for hem och han kom hit. nu är han här och vi har myst och snart skall han hem.
men vi hörs väl.

TRÄNING.


Nu skall jag börja dra mej mot lilla ehnvallen på en chill-träning, och bara umgås med laget :)

SOOOOL!

hej! har kommit hem från skolan nu och det har väl varit en bra skoldag. lite badasses var vi nog allt då vi absolut inte fick gå till någon butik på jumppan utan skulle samlas vid gröna, istället gick ett stort gäng till siwa iställe.. (: nu skall jag börja öva på finska-prov och sedan blir det en återhämtande träning efter matchen igår som blev förlust, 1-2.

hehe, skrämmande bild..

KRISTIAN LEPPÄNEN ♥

Varje gång jag ser på dej så pirrar det till i kroppen. Det känns som att jag inte fattar att du är min, bara min! Men jag njuter av tanken på det. Jag är så jävla lycklig och kär. Och om det här är att älska någon så har jag nog aldrig älskat någon förr, för det har aldrig kännts så här rätt. Jag kan bara sitta och njuta av att se på dej älskling. Då du svänger ditt ansikte mot mej och ler så känns det som om allt skulle smälta innuti mej, och jag kan ju inte annat än att le tillbaka för du är ju så underbart söt! Då du pussar mej på pannan, sen på kinden och tillsist på läpparna så njuter jag som aldrig förr. Jag är så stolt över att jag har dej, och för att du är min. För det finns ingen bättre än dej. och jag kan verkligen berätta allt för dej! Jag blir lika glad varje gång du säger att du älskar mej, för man kan ju inte få nog av de fina orden. Jag älskar dig Kricke! Och du är det bästa som har hänt mig ♥

SUNNY DAY


THIS IS LOVE!

hej. har vaknat och grattat mamma på morsdagen, hon fick örhängen och parfym :) och glad blev hon!
idag är det match kl.4 vid botniahallen, och nu vinner vi för tusan, haha :D
nu skall jag snart ta mej ut i solen och läsa på finskaprov med musik i öronen, chillas typ!

HÄÄRLIGT FINLAND!

Häj. var ju till botniahallen idag och kollade på matcher, första matchen gick riktigt bra och tias lag vann med 9-0! andra matchen var nog jämn men de förlorade med 3-4.
sedan till krickes mommo, riktigtriktigt trevligt där också! då vi kom till kricke myste vi framför hockey på tv:n med chips, sedan somnade jag i krickes famn. mysiit ;) älskar dej♥
my boy!

SWEEEET (;

hejsan på er sötisar! är hos kricke nu och vi kom just från stan, köpte morsdagspresent och kollade på lite kläder till sötis :) vi skall snart gå och äta. sedan typ kl.4 så far vi till botniahallen för det är turnering där för tias och kricke är tränare! vi skall också till krickes mommo på kafi, men ha en priima dag!

WHAT YOU FEEL IS WHAT YOU ARE, WHAT YOU ARE IS BEAUTIFUL!

HEJSAN!
om ni ville veta så for jag ännu ut och gå med mixu & nico i skogen efter träningen igår
vi har nästan gjort det varenda kväll den här veckan nu, skönt med kvällspromenad :)
efter skolan idag for jag till kricke, mysit!
men ibland går ju inte allt som man önskar sig, men misstag händer
ju alla. imorgon är jag säkert också med goose hela dagen!
damn, jag gillar bilden!

TRÄNAS..

hej, skoldagen var riktigt okej. har träning halv 7! och före det skall jag nog inte göra något speciellt. pappa har varit på kryssning till estland så ikväll kommer han hem med gooodis till mej! fettis, jag vet men.. :D
hahahah

STÖRSTA MÖJLIGA TYYYSTNAD..

hej och jepp jag vet att det har varit lite tyst här, kanske? men igår var det träning och vi fick nya shorts och träningspaitor, jag skall nog visa er! efter det kom krickesweetie hit och vi chillade bara.
idag for jag till kricke efter skolan, mixu var med oss ca. 2h då tobbe var på gitarr. vi for vill butiken och köpte godis och sedan hade vi det mysigt, som alltid :) Gonatt..

BILDER FRÅN VAPPEN 2011:


VAPPEN 2011

Hej. Jag tänker inte be om ursäkt för att bloggen lider, för den är ju inte mitt liv! Men iallafall hade jag en super bra Vappen med fint folk! Orkar inte berätta mer om det men ni skall få se bilder :D
Var och simmade idag på jumppan, helt kul väl. Hade helt oplattat hår och utan smink efter det, så sade Kewan "du sir ut som en beibi-version av Sandra" joomen man tackar.. Nu har jag sovit en stund och läst lite smått på hälsokunskapsprov :)
vappen-bilder kommer i ett skillt inlägg!

RSS 2.0