SAKNAR!

hejsan! har varit i duschen nu och skall snart sova. måste bara säga att fernando torres, den svikaren lämnar nu Liverpool för att fara till Chelsea :/ istället kommer det luis suarez från ajax och andy carroll från newcastle till LFC, hoppas de går bra nudå! ela har lagat in jätte många härliga sommarbilder ikväll på fb, här är en:
ela är alltså fotograf! ta inte bilden utan att fråga henne :)

FINURLIGT!

jaa vad skall jag säga? då man egentligen skulle måsta läsa på prov hittar man alltid på en massa annat onödigt, som tillexempel ikväll, kom jag mittiallt på att städa min hylla, började med att dra ut allt. men så tröttnade jag och bara slängde in allting igen, en mycket bra idé av mej med andra ord. sedan började jag fota, ungefär 30 foton, epic fail. orkar inte radera! men nu har jag iallafall fått allting läst, stolt ;)

DAY 01 - YOUR FAVORITE SONG!

B.O.B ft. hayley williams - airplanes.
har så väldigt många fina minnen till låten, den kommer alltid vara en favorit!

NO MUSIC, NO LIFE!

Day 01 – Your favorite song
Day 02 – Your least favorite song
Day 03 – A song that makes you happy
Day 04 – A song that makes you sad
Day 05 – A song that reminds you of someone:
Day 06 – A song that reminds of you of somewhere: 
Day 07 – A song that reminds you of a certain event: 
Day 08 – A song that you know all the words to: 
Day 09 – A song that you can fall asleep to:
Day 10 – A song from your favorite band:
Day 11 – A song from a band you hate:
Day 12 – A song that is a guilty pleasure:
Day 13 – A song that no one would expect you to love
Day 14 – A song that describes you:
Day 15 – A song that you used to love but now hate: 
Day 16 – A song that you hear often on the radio: 
Day 17 – A song that you listen to when you’re angry:
Day 18 – A song that you listen to when you’re happy: 
Day 19 – A song that you listen to when you’re sad:
Day 20 – A song that makes you laugh:
Day 21 – A song that you wish you could play:
Day 22 – A song that makes you feel guilty:
Day 23 – A song from your childhood: 
Day 24 – Your favorite song at this time last year:

NO COMMENTS.

skoldagen.. har varit hemsk. matteprovet gick helt okej, bättre än vad jag trott. har hälsokunskapsprov imorgon, så det blir att försöka läsa till det då ikväll.
I could really use a wish right now.

GLASS!

har just varit i duschen. hade en bra träning fast vi bara hade 1/3 av en 1/3 ;s nu äter jag glass och skall snart börja öva på prov, hejdå sweeties ;)
faail

HEJ PÅ DEJ!

tog ju en skön promenad med jannica och hundarna i skogen och på isen :) fotade lite, föränn akkun tog slut. skall dra mej mot botniahallen om 15 min, kul med träning! japp ni skall ha det sköönt :)
tyckte om bilden, och btw.. den är oredigerad!

UUT SNART!

vaknade typ klockan 10 idag. läste lite på matteprov, som vi har imorgon, fattar lite av procent men polynom har jag ingen aning om.. skall ut med hundarna och jannica snart på isen. senare på träning till botniahallen! pussss.
å jo, ja har tråkit.

DU ÄR MYSIG.

^ så är det! pusuu, gonatt!

SANDRA.


MÅR DÅLIGT...

hej. kom just hem från träningen, jag kunde nog träna så inte hade jag sträckt låret. är på dåligt humör nu för att.. jaa. men hoppas att det ändras igen! ikväll får jag se vad jag hittar på, om jag hittar på någonting över huvudtaget. men ni skall ha en bra lördagskväll.
rääändåm

KLÅBBAS!

hade en jätte mysig kväll igår med finfint folk ;) det gör vi om! sov hos mixu inatt och vi vaknade typ klockan 12 idag. chillade bara och nu är jag just hemma, hamnade att gå hem från mixu och vägen var glashal så jag föll ungefär 6 gånger lyckades sträcka baklåret, gr8. har träning klockan 4, får se om jag kan träna då, hejdå :)
ja sir no lite liten ut mennn 8)

AAAH, SWEEET!

hade riktigt bra träning ikväll tyckte jag. orkar inte göra några läxor, utan de får ta sin tid på rasterna imorgon! blir inte vinden imorgon tror jag, utan mys hos mixu istället :) skall snart gå från datorn före ögonen tippar fast! gonatt.
hahah, GAMMAL!

BLÄBLÄBLÄÄÄ!

hej, är hemma nu. skoldagen var helt bra, chill! efter skolan for jag och mixu till stan, åt på subway och gick runt och kollade :) jag är helt pank nu i 2 dagar tills jag får maniii, jepp! skall på träning om en stund i kiistohallen, ha det brä ;)
failade smått på picasa ;)

PROVLÄSNING!

mysmys i skolan på rasterna! fast timmarna var riktigt jobbiga så gick dagen ganska snabbt tyckte jag. träningen var helt kul den också. nu sitter jag med geografiboken framför mig och skall tvinga ögonen till den nu, meeen jag har för mycket annat att tänka på än prov ;) btw. fick 8+ i finskaprovet, helt nöjd är jag väl! hejdå.

SKALL FÖRSÖKA SOVA SNAAART!

jag trodde aldrig att jag skulle ta tag i geografiboken ikväll, men jag har redan läst 4 kapitel, fatta hur stolt jag är ;) nu skall jag snart gå och sova så att jag laddar krafterna tills imorgon, veckans jobbigaste dag.. gonatt!

PAYBACK IS A BITCH!

nu är jag hemma från skolan, urchill idag som jag sade före jag for. ikväll kanske jag nog måste börja läsa lite på prov, geografi som vi har på torsdag. 6 kapitel tror jag det var, fyuschblä.

SKOLAN!

gute morgen typ. eftersom att jag slutade med piiri så skall jag ju till skolan som vanligt idag då, känns helt ok.. idag är det geografi, hälsokunskap & 2 block textil-tillval, chill! ikväll får jag se vad jag hittar på då :)
sommar/höst!

YESS!

är hemma från öjberget för en stund sedan. sade ju att jag inte har motivation för distriktslaget nåmera, så jag ringde till sami ikväll och sade att jag slutar, skönt. har varit i duschen nu och skall snart gå och sova tror jag! ha det priima ;)

KOTONA!

hëjsan! kom just hem från skolan. har varit mysigt idag, heh! ikväll far jag till öjberget med jannica & mixu. och imorgon distriktslagsuttagning, funderar ännu på att ringa till sami och säga att jag slutar..
hejdå :)

123...

oi det kom ett inlägg till.. men jag har så tråkigt!

HOTHOTHOTHOTHOTHOT!

haha härrejävlar vad het han är! oioioioi...

PHOTOGRAPS!

och såklart.. då det var jag som fotade hade solen gått ner då jag kom ut, grr! har nog en massa andra bilder också, men fick bara några bra..

FINFINT VÄDER; UT NU!

hej! har varit till simhallen nu, riktigt kul faktiskt. känner mej starkare redan haha ;) nu skall jag gå ut och fota fina vinterbilder i det härliga vädret, så ni får säkert se sedan :) efter det kanske jag och mixu far ut och skidar/sparkar på isen, värst då det är så kallt. men hoppas att det blir varmare då! ha det bra.
japp, intressant bild från öjberget!

HÄRLIGT VIFK!

for och kollade på matchen, vifk b-fm mot umeå ik! vifk tog vinsten med 5-0, de spelade också riktigt fint, så de var nog värda att vinna :) imorgon kl. 11 skall jag med laget till simmhallen, först styrketränar vi sedan vattenlöpning, kul att ha lite omväxling! efter det funderar jag och mixu att fara ut och gå på isen om det inte är så kallt och så är ju solen ett måste! sov sött :)
knivar, äpplen och jannica 8)

HOOME!

hejsaan! har varit på springträning nu, riktigt kul måste jag säga, sprang först ungefär 10 varv runt, sedan snabbhet och tillsist styrka :) nu har jag varit i duschen och ätit glass! jag kanske far och kollar på b-fm mot umeå ik i botniahallen, men får se :)
jag hade tråkigt..

:)

hej, jag är glaD! ingen stor sak som anna berättade men endåå :) det här var väl inte så nödvändigt inlägg men..
båda ser nog lite plågade ut haha ;)

HEJHOPP!

var jätte trött igår då jag kom hem från vinden så jag orkade inte skriva. iallafall var skolan helt okej, efteråt for jag till stan och åt rullakebab med ankan, mixu & mathias! efter det gick vi bara omkring och väntade på att bussen skulle fara till sundom. bussen kom och vi for till vinden, helt mysigt där också.
*
idag skall jag fara på springträning till botniahallen, kl.4! före det får jag se vad jag hittar på.
hejdå


saknar sommar & vitt hååår!

BOTNIAHALLEN

hade lite tråkigt nu på kvällen så jag, mixu och viltso for till botniahallen och rullskrinnade helt kul nog. imorgon är det äntligen fredag, helt ok dag i skolan. efteråt far jag, mixu, ankan, mathias och tobbe och äter rullakebab och sedan till vinden, är inte säker om det blir så men verkar som det iaf. gonatt!

LOVE

So what are you waiting for?

SIWA!

hej, skoldagen har varit urchill! you made my day.. again♥ bige, finskaprov och 2h jumppa, sedan var det hål. gick till siwa med ankan, rasse & jontte :) nu är jag hemma, kia och casper kom hit. kia berättade att det var en buss som hade kört i diket typ, 2 rutor var krossade och den var svart, efter att ha brunnit lite, tror att det var bgs bussen :s hoppas inte nån skadat sig! ikväll skall jag mysa.. med mig själv hah :D

...

nu är jag på sådär jätte bra humör igen, det är så skönt! känns som att jag inte lärt mej någon finska alls, men jag orkar faktiskt inte bry mej i det nu, haha ;)

PROV..

hejsan, klarade en onsdag till, tur det! gerby bussen körde inte fast på morgonen däremot gjorde sundombussen det så de missade hela första timmen, lyx! va lite tråkit på rasterna å han int av där, men. nu läser jag på finskaprovet som vi har imorgon, känner på mej att det kommer gå rakt upp mot skogen ;) ha en mysig kväll!
fäädit!

SJUKT MYCKET SNÖ!

god morgon. steg upp 7 och va klar på 15 minuter, rekord! det är helt sjukt mycket snö där ute, blir nog att gå till bussen idag. slipper knappast fram med cykel så.. bussen kommer säkert också vara försenad! har inte så mycket annat att säga, så ha en priima dag!
gammal bild!

SUPER BRA!

nu är jag hemma! filmen var nog jätte bra, och rekomenderar den verkligen. nu skall jag snart gå och sova så atat jag orkar med den hemska skoldagen imorgon.. nu snöar det som satan!! najsnajsnajsnajs ;)
smått sött noog!

BIOOOO!

hej, jag och mixu hade svårt att komma på vad vi skall göra ikväll, jannica måste bara vara hemma för att hon skall läsa på prov :/ men iallafall skall jag och mixu på bio; life as we know it blir det! såg trailern på tv, så den såg nog bra ut, ha det fiint för det skall vi.

SELVÄ PÄIVÄ!

hej, jag är på supersuper humör nu! skoldagen har varit riktigt chill och myysig ;) och nu då jag kom hem var småkusin här, han är 4 år och spelar cod redan, huhhu men lite sött nog! ikväll kaanske jag måste ta itu med finska-boken och läsa lite på prov, men får se om jag orkar. kommer inte hända :D vill till öjberget typ, men jaa.
ha en bra kväll!

STADEN!

skolan var mysig, hah.. efteråt for jag till stan med acke & mixu, åt på mäkkäri och mixu köpte hörlurar, sedan for jag hem och nu vill jag till öjberget men ingen kan komma med, det finns nog folk att vara med där men får se hur nu hur det blir!
kvalité ..

SÖMN!

nu just har jag lite tråkigt, jannica har farit hem. men jag är nog lite stolt för jag har gjort läxorna för en gångs skull, det brukar inte hända sådär jätte ofta.. alltså jag har ingenting att skriva om, så jag funderar på att sluta blogga, men får nu se..

KLÄDDKÄKÄ!

nu är jannica här! :) vi har fotat egopics, bakat kladdkaka, skrattat och chattat med folk! imorgon skall man då till skolan igen.. på kvällen får jag se vad jag hittar på! hejdå, ha en skön natt uuuh :D
'
100% normalt ;)

MATCH!

steg upp kl. 7 idag för att fara på match som började 9, trodde vi.. men den började halv 10. Förlorade 2-3 mot ijbk. har tänkt fara till öjberget med jannica, men får se hur det blir! annars ska ni ha det bra :)

BABY YOUR ALL THAT I WANT!

träningen var riktigt okej, ganska kallt nog. men då man kom hem var det ju skönt att gå i en varm dusch. ikväll skulle jag bara vilja mysamysa&mysa! jepp hejdå,puss
utan smink!! teneriffa.

MUSIK!

IRIS - GOO GOO DOLLS

RISGRYNSGRÖT!

hejpåer! vaknade kanske 10 ungefär. tänkte ju kanske fara till öjberget, men inte gör jag det för att det är så kallt och ankan skall inte heller kanske dit. Så jag far på träning klockan 4, före det.. chill!
nyår!

MYSA MYYS VID VINDEN!

heei! skolan var normaaal idag. efteråt kom jag hem snabbt var med småkusin agnes en stund sedan tog jag bussen till stan där jag, mixu & jannica gick och åt rullakebab. Sedan direkt till vinden, riiktigt mysigt där också ;) imorgon far jag kanske till öjberget och sedan på träning, får si! puss och hejdå.
gollot

:)

hej! idag har det gått snabbt. så det har varit najs då, på håltimmen gick jag, ankan, mixu, rasse å nå andra ti dendä grillen! ikväll blir det antagligen att fara till sundom :)
snowboarden!

HAN ÄR SÖT!

ser på Liverpool - Blackpool nu! 1-1 är ställningen, men nog skall ännu Reds peta in några mål.
haha faan vad konstigt att man vill vara i skolan?! men nog vet jag ju varför. gonatt efter en stund då :)
suddigt..

WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD?

idag var det ju veckans hemskaste dag; hissa, engelska, finska & matte! efteråt for jag på träning, nu har jag bara varit hemma och haft tråkigt resten av kvällen. ha det bra!
gammmaaaal!

NFCKESNFCKSAHGHSBQAk,kANB

hemma! mysigt vid öjberget som vanligt då :) har varit i duschen och skall väl snart gå och sova tror jag. inte så konstigt att ja är trött då jag inte kunde sova före 2 inatt. först sitter simon och härjar med sina kompisar, wow uknow. sedan då jag äntligen somnat kommer findus och jamar sedan stiger han på min mage, grejt! men gonatt.
aaw så sött...

CAUTION, BLONDE THINKING!

har kommit hem från skolan nu, riktigt okej har det nog varit. fick den här skylten av ankan från florida, han tyckte den passade så bra, haha men tack ;) då vi skulle hem failade jag och mixu med att ta fel buss, men nu är vi hemma iallafall. ikväll far jag till öjberget så ses kanske där? ;)

FÖRLÅT!

jag skrev ett inlägg igår kväll, men det funkade inte att publicera :s idag har jag iallafall varit i botniahallen hela dagen med distriktslaget, helt OK var det väl! nu på kvällen har jag varit vid öjberget med en massa folk! ankan, linus, joel, mixu, kricke, ele, tobbe, rasse, sara och acke :) riktigt kul! imorgon skall man till skolan då, helt okej känns det väl. gooonatt!

DISTRIKTSLAG!

hej. träningen gick riktigt bra och rolig var den! for snabbt hem, gick i duschen. sedan for jag och mamma iväg till amarillo, mumsigt! nu är jag hemma, imorgon börjar skolan. men jag måste på distriktslags-uttagningar, fast jag skulle nog hellre vara i skolan, men. skall snart gå och sova, gonatt :)

44 UNDERLIGA FRÅGOR!

1. Det första du tvättar i duschen? håret nog!
2. Gillar du kaffe? nej fy.
3. Hur mår du just NU? riktigt bra!
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du tycker om? e
5. Berätta om din senaste dröm? jag kommer inte ihåg.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? nej.
7. Vad vill du ha just nu? mysa med -
8. Har du räknat till 1000 någon gång? tror nog det.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? slickar nog oftast
10. Använder du smileys? klart det!
11. Har du träffat någon kändis? jo
12. Gillar du keso? japp
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Resuscitate me
14. Hur många länder har du besökt? ingen aning
15. Är dina föräldrar stränga? inte så värst
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? kanske
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? orkar inte tänka
18. Brukar du hyra film? händer väl
19. Var kommer du vara på lördag? ingen aning ännu
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? nej
22. Vad åt du till lunch? har inte ätit ännu
23. Har du lockigt hår? halft
24. När grät du senast? förra veckan typ
25. Har du gått in i en vägg nångång? jo -.-
26. Favoritårstid? sommar!
27. Vem höll du senast i handen? bella :D
28. Sover du med TVn på?
29. Tycker du att du är gammal? nepp
30. Är du mörkrädd? ibland
31. Gillar du ditt liv just nu? jo
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? jepp!
33. Har du bra syn? nog tycker jag det.
34. Var är dina föräldrar just nu? de sitter framför tv:n och ser på skidning.
35. Vad har du på dig just nu? jeans, topp & huppari
36. Vad var det senaste du köpte? chips
37. Hatar du mer än 3 personer? jo!
38. Använder du sushipinnar? nä jag tycker inte om sushi
40. Äger du ett vapen? nej?
41. Gillar du ditt hår? jo helt okej
42. Gillar du dig själv? oftast
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? mamma
44. Hur ofta använder du MSN? varje dag!

NAAAJS!

go'daag! blev väckta halv 11 idag hos ele för hon skulle på skriba. idag har jag grym träningsvärk efter all styrka vi gjorde igår på träningen. håller också på att bli förkyld :(
idag är det träning igen, kl. 4. nu så regnar det och är plus-grader, fyy! före träningen chillar jag nog bara! heidå :)
öjberget igår :)

HAR HAFT EN SUPER DAG!

for till öjberget med emma, beata & bella! hoppade så jag trodde att axeln skulle gå ur led.. åkte i skogen också. hade det riktigt roligt annars också som har sina orsaker ;)) nu är jag hos ele vi har varit till siwa och köpt gott, pratat massor och skrattat! skall sova här och imorgon skall vi på träning. ha det bra!


eleeeeeeeeh!

SVARAR!

Postat av: flicka 97

vem anton har du varit ihop med?:)


SVAR: Lindberg. namn? :) jag bits verkligen inte ;)


SUNDOM!

har haft det riktigt bra i sundom ikväll! acke och fanny hade fest vid läktaren, badade bastu, sprang omkring i bikini i snön, skrattade & skrek, sanning & konka och en massa annat! tidigare ifag var jag vid öjberget med bibi och jasmin :) om planerna går som väntat imorgon så kommer jag ha en superdag! hoppas ni har det också ;)
teneriffa ;)

SKRATTSKRATT!

hundgården var stängd, så det var bara att fara hem igen! på kvällen for jag till mixu vi gick på en promenad till gerby skola där vi stannade och pratade om villaavslutningen, den glömmer man nog aldrig! och vi fick skratta jätte mycket. sedan gick vi till S-market där vi bara var en stund. och ungefär 9 så for jag hem! heidå :)
hösten!

HUNDGÅRDEN!

vaknade klockan 12 idag! har sett på skidning nu och senare far jag till hundgården med mixu, hoppas de har öppet idag då! annars far vi och hjälper mixus lillebrors lag att inventera minimani, ha det fiint!

SKALL SÖKA MIG TILL SÄNGEN ALLDELES JUST!

skall nog börja sova nu så att jag orkar upp alls imorgon! hade tänkt fara till hundgården med mixu & kanske jannica, får se hur det blir. annars kanske jag tar ett varv till öjberget! sov gott nudå (:
jag ser ut att ha jätte stort huvud, men det är bara för att jag fotade
uppifrån, av någon konstig orsak!

CENTRUM!

idag var det riktigt trögt att stiga upp, klockan 11, för att hinna med bussen till stan.. men det blev ändringar så mamma förde mig och mixu dit. köpte present åt fanny & acke som har fest på fredag! fick också hem lite saker åt mig själv. åt rullakebab och sedan iväg på träning! nu har jag bara tagit det lungt och skall fortsätta med det, ha det bra sötisar! ;)
mina köp!

jag & mixu i kappahl


DAG 28!

Det här saknar jag!

Jag saknar att vara liten, man kunde berätta allt till mamma, det funkar inte längre. Kärlek betydde en puss på kinden. Då man var ledsen kröp man bara upp i mammas famn och grät. Skulle jag göra det nu skulle hon ju tro att världen går under typ, förr grät man för att barbie-dockan gått sönder. Man behövde aldrig känna sig ensam. Jag saknar den tiden, nu då jag tänker efter kom jag på att man aldrig kommer få vara så liten nåmer.
weheartit

FITTTIGT!

heej, jag är på fittigt humööör! först för en sak som inte jag kan berätta här. sedan för att det är så kallt, fyfan! jag som vill till mixu, där också jannica är, och mysa med dom, vittu! anyway.. for till öjberget idag, där var ajg med bella, nya, beata, julia, ellen & jessica. riktigt kul hade jag nog! det var väl det då.


jepps!
miss u!

SIMPSIÖ IMORGON, KANSKE!

hejjj! mamma började planera att fara till simpsiö imorgon, skulle ju vara riktigt najs nog. å jannica kunde kanske komma med om hon inte skall vara med nicke! det är säkert att vi far om inte graderna är över -15 :)
men nu måste jag sova, så jag orkar imorgon då! :)
mixuu, i bussen påväg till kuortane! taggad!

ÅRET SOM GICK: 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja massor!
Höll du några av dina nyårslöften? en liten del kanske
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nä 
Dog någon som stod dig nära? nej 
Vilka länder besökte du? sverige och spanien (teneriffa)  
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 28 augusti
Vad var din största framgång 2010? ingenting -.-  
Största misstaget? nämns inte här!
Har du varit sjuk eller skadat dig? skadade ljumsken och så random-sjuk.
Bästa köpet? säkert finns det mycket!
Vad spenderade du mest pengar på? godis och kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad? joo!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010? I like the way, airplanes och en massa andra.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare, lätt!
Vad önskar du att du gjort mer? badgirla mej lite mer kanske? ;)
Vad önskar du att du gjort mindre? inte brytt mej i andras negativa komentarer!
Hur tillbringade du julen? med släkten i närpes.
Blev du kär i år? jopp
Favoritprogram på TV? finns mycket, exempel ghost whisperer
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? kan hända 
Bästa boken du läste i år? en bra var iaf prime time
Största musikaliska upptäckten? ai vad?
Något du önskade dig och fick? laptop & tv  
Något du önskade dig men inte fick? vet inte.
Årets bästa film? finns flera bra, sisko tahtoisin jäädä & knight club!
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? var till vinden och mös med anton,sen till mixu och vi var ute till 4
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? säkert
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? sprallig och glad!
Vad fick dig att må bra? kompisar och anton så länge det höll.
Vilken kändis var du mest sugen på? fernando torres är skön, fotbollskändis*
Vem saknade du? det gick i perioder.
De nya människorna du träffade? anna, ele, anton, antons kompisar och många fler!

HEMM4!

heisan. idag har det varit en grymt chill dag! vaknade klockan 1, låg i sängen en stund. sedan chillade jag tills 4 för då for jag och mixu till ele! vi gick till k-supermarket för att köpa rosa hårfärg, för jag och mixu ville ha en rosa slinga, men såklart hade de inte :( sedan lite shittalk & film, nu är jag hemma!
syööta!

DAG 27!

Min favoritplats!

måste nog säga att det är Louhos! det är så grymt mysigt där alla varma sommarkvällar, man kan bara sitta där och se ut över vattnet med de bästa mänskorna som finns! musiken dunkkar förfullt och det bara ekar i hela skogen! sedan då man får varmt hoppar man bara ner i sötvattnet från de höga klipporna! och för de som inte varit till louhos skall verkligen dit på sommaren, ett måste! ;)
emmas bild!

NATTMUSIK!

into the night!
måste slänga in den här sköna låten åt er! älskar gitarrsolot i början♥

HELT OKEJ DAG FAKTISKT!

heejsan! träningen gick riktigt bra så jag är nöjd för min del. efter träningen hade jag och mixu lust att fara ut och äta, så vi for till Pikku Quattro och delade på en rullakebab, mums! efter det gick vi omkring i rewellcenter och åt godis! nu är jag hemma och ser på harry potter ;) imorgon funderar jag på att fara till öjberget, men får se vem som vill komma med :)
min söta teinimixu!

SOVIT GOTT?

har ni sovit gott? för det har jag. idag är det ju söndag vilket betyder, träning i botniahallen klockan. 4! före det skall jag vila tror jag det blir! ha det bra ;)

haha, ett litet filmklipp från nyår ;)

GONATT NUDÅ!

nu skall jag nog sova tror jag, så gonatt sötisar!

DAG 26!

Mina rädslor

alltså jag har väl nog många rädslor! jag är nog lite rädd för kärleken, efter att man blir så krossad. är det svårt att tro på sig själv igen, och tro att det finns mycket bättre pojkar än just han! jag är rädd att bli krossad igen, men jag klarar nog det, och man måste tro på sig själv. sedan är jag ju såklart rädd för småsaker som småkryp och att skada mig!

BLÖBBB!

hejsan! är fortfarande hos mixü men ägaren till rummet sover.. jag och jannica har fotat egopics nu ;) och jestas, dagen har gått snabbt. men så är det då man vaknar 2 tüp! ikväll skall jag säkert vara hemma, om inte vi hittar på något! hejs





LÅTAR!

DIRTY SITUATION
MIAMI TO IBIZA
INTO THE NIGHT
ISLAND
COMING HOME
I JUST HAD SEX
WHEN I'M ALONE
MAGIC
BUTTERFLIES
LOSE CONTROL
WE ARE
är hos mixu nu och jag måste skriva upp låtarna så att jag kommer ihåg dom då jag kommer hem ;)

HÄHÄ ETT SKÄMT!?

HEISAN! måste säga att det här nyåret var verkligen inte allls som jag tänkt mig, utan mycket sämre! då vi cyklade till vicke först så var det 5 före att jag skulle frysa tårna av mig! vid vicke var det najs iallafall! sedan for vi vidare till joska, utan att vi var bjudna. men fick komma in iallafall, tack! meen jaa.. no comments! men nu är vi allafall hemma, humöret har varit blandat ikväll, alla har nog gråtit & skrattat. ungefär det jag hade att säga, hoppas ni har haft en mycket bättre nyårsafton än mig!

RSS 2.0