!MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAG!

Hej på er! På måndag var min och Krickes 1 års dag, älskar dej!
Så alltså på måndagen var vi först och hämtade min skoter för att den har varit på service. Efter det körde vi till stan och gick omkring med Mixu och Dena, blev sedan att gå till Simon för att se på tv då det började regna. Sedan for Mixu och Dena och jag och älskling gick till gloria för att de på The hunger games, som var en superfilm! Rekomenderas verkligen. Mysigt hade vi det iallafall där <3! Körde sedan hem och somnade som en stock.
tisdag körde jag till skolan med Mixu på. Klarade skoldagen nätt och jämnt, for iallafall direkt efter skolan för att jag kände mig febrig och visst visade det sig att jag hade stegring då jag kom hem, och en jävla förkylning också. Gjorde ingenting resten av dagen.
onsdag stannade jag hemma från skolan. Kollade 3 filmer, alla med Hilary Duff som huvudperson. Har nog lite hemlig kärlek för henne^ Sov också rätt så mycket den dagen.
Idag, torsdag har jag först kört till skolan med Mixu på igen. Tog mej igenom veckans jobbigaste dag och stannade sedan på stan med bl.a Rasse och Tommy. Sedan kom också sötis dit! Satt ute i solen och chillade. Sedan tog alla bussen hem och jag körde. Ikväll skall jag ut med kompisar och göra läxor. Ha det bra!
sweet sweet best friend!

1 ÅR MED VÄRLDENS UNDERBARASTE POJKVÄN!

26.3 på måndagen som redan var var min och Krickes 1 års dag!
Åså jag som är vit..
I LOVE YOU! <3

GOOOD MORNING!

God morgon på er! Har inte varit mycket till bloggande nu. Har inte hänt så mycket heller de här dagarna. Har bara chillat i solen med alla kompisar och pojkvän! I förrgår var jag vid vinden med Kricke och Rasse, for sedan då till sötis och sov där. Igår vaknade vi då vi var ensamma hemma, åt morgonmål och sedan kom Simon. Så under dagen såg vi på film, åt chips och lagade mat. Sedan blev vi hämtade av pappa och kom hit till Västervik. Tog det lungt, såg på film och åt pajdeg med glass. Sedan cyklade vi med min cykel utan luft i ena däcket till Mixu där vi såg på en tecknadfilm. Då vi kom hem igen, somnade vi nästan genast.
Om en stund blir vi hämtade av Viveca och hennes mamma för att fara till kyrkan på ungdomsmässa. Ha en bra dag (:

SCHOOL.. FUCKIN' SCHOOL!

Hej! Har varit dåligt med bloggande nu de här senaste dagarna.
Har nu inte gjort något speciellt. Satt hemma och såg på film hela måndagen, igår var jag hos Simon med Kricke och sedan tog jag bussen till uf där det blev chillas med flera från gänget.
Och idag har jag först lekt i 2h vid sandö med tillvalsjumppan, sedan haft samhällslära och fysik. Nu sitter jag i bussen påväg hem. Måste äta och ta itu med alla 3 förhör vi har imorgon, sedan tar jag mej ut! Cya


LAST NIGHT!

Hejsan! Igår vaknade jag och Kricke hos oss, chillade, åt goodis och gjorde just inget annat före han for hem. Då han farit lagade jag mig iväg till Mixu, hoppade omkring och fixade oss till solf. Tog sedan bussen till solf, gälin bussresa, joo. Då vi väl va där hälsade vi på alla där ute, sedan gick vi in! Kvällen var bra. Känner mig smått godhjärtad som tog hand om de som mådde dåligt ::)! Kom sedan till Kricke och sov.
Så nuu har jag vaknat och idag skall vi bara chilla och inte göra någonting! Men värst att jag aldrig varit så här snål på godis, hehe..


LÄXORNA GJORDA!

Hejsan. Har fixat bort läxorna nu för imorgon och sitter här och inte gör just någonting, förutom att jag spelar Wordfeud. Väntar nu bara på att Mixu kanske skickar då hon är klar att göra något.
Ser framemot morgondagen fast det nu inte händer något speciellt. Men skoldagen är chill med de två sista timmarna textiltillval. Efter skolan kommer sötis hit oxh på kvällen blir det träning om inte det händer något annat intressant! Det tar vi då. Hörs!

LÄKARE

Hej. Sitter vid hälsostation nu och var just till ett rum där jag blev pickad i fingret och snart skall jag till nästa rum. Nåjuu helt skönt att missa skolan iallafall! Efter skolan vet jag inte vad som händer, det ser vi då. Ha en bra dag everyone!


DAGS FÖR BLOGGNING? YEES!

Hej! Sitter i bussen nu påväg hem och tänkte passa på att blogga nu!
På måndag for jag till Mixu direkt efter skolan, var ut och gick med Nico, prata, chilla och åt en massa, namii! Igår gick jag omkring på stan med Rasse medan vi väntade på Kricke. For sedan till sundom, tog det lungt och var ute en stund. Och så till idag! Har varit i skolan, chill dag. Har varit på stan med Kricke, Rasse och Tommy :)
Dagen fortsätter med att fara på träning halv 8 till ehnvallen. Före det skall jag fixa undan lite läxor och sånt! Ha en bra kväll :)


LÖRDAG & SÖNDAG!

Hejsan! For direkt från Simon igår till Mixu, där också Jussi var. Fixade något smått och började sedan gå till Bäck då Johan kom. Hade en bra kväll där, mycket folk, men alla va no riktigt trevliga. Gick sedan hem där halv 12 tiden. Nu har jag just vaknat och skall börja göra mig iordning till matchen idag mot bk-48 damer! Ha en bra dag och gå ut i solen :) här är en bild på Mixu och Dena från igår!


MOORJENS!

Sitter hos Simon nu med Kricke. Var just till mäkkäri och åt något smått. Kom hit där halv 3 tiden och skall väl hemåt eller till Mixu om någon timme typ! Har varit en bra dag hittills och hoppas den fortsätter likadant.
Igår var det fredag och skoldagen var helt okej. Stannade i stan en stund sedan med bl.a Mixu och Jussi. Kricke kom sedan till oss och vi bakade tårta och for sedan till viveca. Helt okej kväll var det väl. Vi gick sedan hem och somnade sött. Vaknade sedan på morgonen, duschade och åt gott morgonmål! Och nu sitter vi här hos Simon!


7.3 -12

Efter skolan satt jag i solen med Mixu och Rasse och talade! Sedan tog jag bussen till sundom med Kricke och Rasse, och Mixu for hem. Vi var hos Kricke hela kvällen och såg på film.
Idag har det varit en störande dag. Fick betyget, och var nöjd iaf. Efter skolan gick jag runt på stan med Mixu och for sedan på träning! Nu slocknar jag, good night and sleep tight :)


I SKOLAN..

Hej. Sitter på mattetimme nu och väntar på att få ut mitt matteprov. Har haft 2 block här före och 2 block kvar, sedan ut i solen och vänta på älskling som slutar halv 4! Så vi hörs, hejs svejs!


GOD MORGON!

Var just påväg till bussen men så kom jag på att pappa far med bilen till jobbet så jag kan sitta på. Så nu är det skönt att mysa under filten! Idag blir det att ta block för block i skolan och efter det antingen en sväng ut på isen med något folk eller så far jag till min sötis! Så det ser vi sen då :) men ni skall ha en superbra dag allihopa! (de få som nu är kvar, efter min lite för långa bloggpaus)


WEEI BLOGGLUST!

Sitter i bilen nu påväg till min söta småkusin Agnes som fyllt 2 och äta tårta!
Gjorde Gea'n idag och det blev 1. Vös 2. Vg 3. YA! Kocklinjen. Efter skolan traskade jag in till stan med några från gänget. Jag köpte ett par nya hörlurar, bra var dom! Sedan satte vi oss i solen tills vi blev hämtade. Där hemma såg jag på Jersey shore, solade på trappan och åt godis. Men nu är vi snart hos Agnes, ha det bra :)


AT FUCKIN' SCHOOL..

Hej! Cyklade till Mixu igår då hon vaknat. Prata en massa, gick till ässä, satt i solen och bara tog det lungt. Senare for vi ut och sen kom alla andra till Mixu.
Och nu sitter jag i skolan och har just haft första timmen, var ut och gick. Och nu börjar nästa, morjens!


GODIIS!

Kom hem från Levi igår! Hade en awesome resa med mamma, pappa och pojkvännen min. Jag och kricke åkte 5 dagar. Hade våra egna äventyr i skogen då vi kört in i träd eller liknande, solade i backen och åt fettis mat (hur mycket som helst)! En kväll var vi och simmade, och på fredag så shoppade vi i Levis centrum! Igår då vi körde hem for vi över till Haparanda för att köpa snus och då hittade vi också Candy world, en massiv godisbutik där vi köpte över 1kg godis var. Mums! Nu sitter jag i sägen och äter godis medan jag väntar på att Mixu skall svara. Ha en bra dag och ut i solen med er nu! :)


RSS 2.0