TORSDAG

Hej! Idag var ju jag och Kricke och åkte till öjberget. Det var helt kul faktiskt men 2 timmar räcker perfekt för då backen är så liten har man inte tålamod att vara där så länge. Till kl.2 for vi och åt till Krickes mommo och sedan förde Simon och Kricke mig till botniahallen där jag hade träning. Efter träning hann jag träffa en del av mina kusiner före de for hem. Nu sitter jag i sängen och äter popcorn och skall se på några avsnitt pll! Vi hörs :)

ÖJBERGET

Hejsan igår kväll var jag och Kricke ute med Rasse och några till. Sedan såg jag på fjällbackamorden med Krickes föräldrar medan Kricke och Simon kollade walking dead.. igen! 1 tiden somnade jag som en stock. Nu är ju klockan bara 10 på morgonen men vi skall börja stiga upp och fara till öjberget. Ha en bra dag!
Förra året då jag, Kricke och Viveca var och åkte!


2.1 2013

Idag vaknade jag 9 tiden och det var egentligen meningen att jag skulle fara på ett BODY 45 pass kl.11 men jag var helt slut i huvudet. Jag sov istället en stund till och for sedan in till stan med Joska. Jag hittade en jeansskjorta som jag så länge sökt efter och en helt vanlig grå/svart spräcklig t-shirt, båda från gina tricot! Då vi shoppat klart hämtade pappa mig och förde mig till Sundom så nu sitter jag här och försöker hitta på något att göra medan Kricke och Simon ser på The walking dead.
 
före jag for till stan idag
obligatorisk provhytts-bild

NYTT ÅR - NYA MÖJLIGHETER

Hejsan jag firade mitt nyår med en massa människor vid Vaasan Huvila i myrgrund. Det var lite stressigt på dagen då jag och Joska skulle samla in alla pengar, kolla in stugan, fixa mat, färga mitt hår och göra oss klara inför kvällen. Men som tur hann vi med allt! Kvällen började lungt och allt var bra, sedan kom alla igång mer och det fanns några sämre tillfällen men i stort sätt så var det ett jätte bra nyår!
Nästa dag vaknade vi där och då var det bara att börja städa. Fast huset inte var i så fint skick då vi gick och sova så gick det relativt snabbt att städa då vi var så pass många, så vi lämnade huset finare än då vi kom dit! 
Efter städningen tog jag och Joska en riktig fettis-dag! Vi pantade alla burkar i siwa och för de pengarna åt vi på Shanghai och efter det köpte vi chips och dipp och for till Joskas fammo&faffa för att se på film och sova. 8 tiden kom jag hem och gjorde inte så mycket resten av kvällen :)
 
före vi började nyårsfirandet
 

RSS 2.0