PLANER I HELG!

Hej! Lovade ju att skriva om mina planer till helgen.
Imorgon skall jag in till stan någon gång. Sedan blir det att ta det lungt med vänner och pojkvän föränn vi alla drar iväg mot Åminne där vi "chillar" resten av kvällen! På Söndag borde jag fylla mitt kyrkogångskort så då sitter jag i kyrkan.
Och så vad jag gjort ikväll. Först for jag på en riktigt okej träning. Efter det snabbt hem i duschen och så körde jag till stan där Mixu, Tommy, Tobbe, Robin och Nicke var. Efter en stund släpade vi oss vidare till en park med grillstuga och en damm. Elle och Tommi kom också dit. Kvällen slutade på en fin ö i storviken med hälften av alla mänskor + Vicke! Nu kom jag juust hem. Skall ta något att äta före jag kryper ner under täcket.. själv :( Gonatt i alla fall, ha det bra!


TOO BAD..

Hej på er. Förlåt för en uusel uppdatering. Men datorn är ännu på service och jag tycker inte om att blogga via telefonen.
Har iaf inte gjort något speciellt den här veckan alls, skola och varit ute på kvällarna och så. Igår hade jag match i Kauhava mot Kanu, tog hem vinsten 1-0 och vi spelade riktigt bra! På kvällen var hela gänget vid ABC och bara tog det lungt. Sedan körde Kricke, Rasse och jag till Sundom där jag och Kricke somnade bums. Idag har vi inte gjort någonting annat än sitt på tv och ätit..
Körde iaf genast och träffade Mixu och Dena då jag kom från Sundom. Imorgon lovar jag att slänga in ett inlägg om helgens planer :)


HUPS..

Nu var det en tid sedan senast jag bloggade igen. Orsaken är att min söta laptop har gått sönder och det är inte speciellt kul att blogga via telefon så..
Nu i veckan som gått har jag hunnit få ett 1 veckas gymkort till Ladyline! Mixu fick också ett likadant så vi har gymmat tisdag, onsdag och så var vi på ett Core30 pass idag på morgonen. Jag har också varit med Mixu ganska mycket så där annars som är jätte kul (: Sedan så har jag också varit med Kricke. Och så har jag spelat fotboll, vann första serie matchen 2-1. Sist men inte minst så har jag skrivit sista proven för högstadiet, lovely feeling!
Idag har jag tagit mej igenom en chillchill skolag. Seden var jag en snabb sväng till banken med Mixu, nu är jag hemma och har ätit, med mamma eftersom att pojkarna i huset är på hockey till Hesa. Om en stund kör jag in till stan för att träffa Kricke, sedan far vi väl vidare mot de andra. Ha en bra Fredag!

PROV.. PROV.. PROV

Nu har det gått 2 dagar av skolan efter det sköna mini-lovet!
Igår var en helt bra dag. Var hemma efter skolan och tog det lungt. Sedan for jag på träning på kvällen.
Ikväll har jag läst på prov som vi har imorgon. Det är bara att kämpa de här sista proven nu! 2 prov nästa vecka och sedan tar min hjärna iaf sommarlov (::
Vi hörs!


VAPPEN OCH 1 MAJ!

Heei!
Det var en riktigt bra vappen igår. For till stan och satt hos Simon med Kricke till 6 tiden då vi for till Joska. Under tiden åt vi rullakebab, såg på tv och tog det lungt. Hos Joska var det sedan mycket folk. Senare mot kvällen for hela högen ner till Hoviska med alla andra ungdomar. Hade en riktigt priima kväll med alla och det var kul att se flera som man inte träffat på länge (:
Idag har jag varit i stan med Kricke, Mixu, Dena, Vicke, Rasse, Tommy, Nicke och Tobbe. Efter att vi sett på det mesta på stan for de flesta andra till terassen i brändö för att chilla där. Jag och Kricke for via Linda efter rullakebab(igen) och sedan for vi också dit. Nu har vi varit där hela kvällen, jag kom hem för en stund sedan.
Snart skall jag sova, är tröööött! Nati
sweet! gammal bild

RSS 2.0