HUMÖRSVÄNGNINGAR

Oi hyi helvete vilka humörsvängningar. Skoldagen var bra, helt fittit trött på morgonen bara..
Såg på film 2 timmar, åt sedan gröt. Medan hade jag suttit med beslutsångest, fittigaste som finns typ. Man bestämmer sig för en sak, i nästa sekund har man ändrat sej till något annat.
Dett blev iallafall att komma hem efter skolan, kolla på film. Humöret var på topp till jag mittiallt var rasande. Fuck yeah. Blir väl träning ikväll då!

GEOGRAFILÄSNING

God eftermiddag, heh. Är korta skoldagar den här veckan, slutar redan kl.12 så jag kom hem just efter det. Har bara läst på prov nu, 27 sidor. Men har bara 5 sidor kvar! Då jag läst klart skall jag säkert ut en stund ikväll också. Hoppas ni har det bra!


JULMIDDAG!

Hej. Igår var jag först till kyrkan med skolan. Var sedan på stan med en massa olika folk bl.a Mixu. Kom sedan hem och for nästan direkt och hämta kricke och simon från stan igen. Kusinerna har varit här hela helgen så vi skötte dom på kvällen, såg på film och hade det mysigt!
Idag har jag vaknat med söötin sedan farit på träning, kändes bra! Sen snabbt hem i duschen och så iväg till närpes där vi typ bara ätit, blev också 140€ rikare :)


I'M A JEALOUS BITCH..

Hej. Det var väl en dag sedan. For ju till älskling i förrgår, myste bara där som vanligt :)
Igår kom kom min älskade pojkvän hit. Hann nästan bara hem föränn det blev att fara på min debut-träning! Det gick faktiskt bra, helt kul också :)
Idag har jag gått till stan på hål, suttit i mäkkäri med folk och väntat på kricke. Sedan åt jag något smått med honom och traskade runt. Tog bussen hem sen då Sanne kom till stan och de gick och se på skor :) nu är jag hemma och skall ut om en stund! Mooi


I SKOLAN

Sitter på mattetimme nu med ett förhör där det står 4/4! Helt bra dag också så där annars. Hål efter skolan, sedan kvarsittning.. Och sen till bästa pojkvän!


WOHOO SOMETIMES

Hej! Har kommit hem från skolan just. Skittrög dag har det varit, och ville bara somna om på morgonen. Ikväll skall jag nog gå och sova kl.9..
Nåmen snart skall jag iallafall kolla vilka läxor som skall göras, sedan äta och så cyklar jag säkert mot mixu där vi antagligen också ringer till de andra. Jeppis jepulis, hejdå!
Jag skall förresten börja med futis igen, premiär på onsdag haha! Lite nervös att jag inte kan spela alls nå mera..

50LF

Heej på er! Igår var det en jätte bra lördag. Cyklade ner till strömsö, pratade med Viveca och var en sväng till henne på en kopp glögg. Kom sedan hem och fixade saker till solf. Blev sedan hämtad av Viveca och så for vi på skribamöte. Sedan också till kyrkan. Direkt efter kyrkan till kricke med rasse och vicke, fixade oss till solf och åt plättar. Soolf var priima shit!!


EN JÄTTE BRA DAG!

God "kväll". Bakade en vinterpaj att ta med till mixu, alla verkade nog tycka om den! Efter att vi hade varit hos mixu i några timmar där vi ätit och chillat så for vi ut. Där blev det snöbollskrig, myys! Älskling slängde nog mej i snön några gånger, den busen! Själv hade jag nog också några fullträffar, kricke och dena kastade jag iaf i ansiktet! Cyklade sedan hem i snön där 12 tiden. Sedan dess har jag bara varit på datorn och ätit. Snart skall jag sova, gonatt!


AT MIXU!

Hejsan. Sitter hos mixu nu med hela gänget, hon fyller ju idag! Hoppas ni har en bra fredags-kväll :)


GOD NATT!

Nu skall jag börja sova! Hoppas ni sover gott för det skall jag :)
Imrn min söötaste bästis 15 fuckin' år!! Så hela gänget skall göra det till hennes bästa födelsedag! GRATTIS SÖTIS, we all love you !


HEEEY!

Det har varit en priima kväll! Åkte och köpte min efterlängtade vita iPhone 4S. For sedan ut, åkte pulkka bakom hemus skoter och hade det kul! Nu fixar jag med iphonen och laddar ner spel. Hoppas ni har det bra!

iPhone

Heey! Idag då jag vaknade såg jag ut och nästan allt var vitt, jag älskar snö! For ju till skolan sen, helt chill. Då jag kom hem gjorde jag mat till familjen och fick berömm (; Då pappa kmr hem skall vi åka och köpa en iPhone åt mej, wihiii! Ha en bra kväll!

BABY I LIKE IT!

Hejsän! For till stan efter skolan med kricke, nicke och hemu. Hittade present till mixusötis som fyller på fredag! tog sedan bussen hem och så gjorde jag en supergod middag till mej själv med kyckling, potatis och en massa kryddor. Nu har jag bara suttit här med datorn i famnen och funderar om jag skall orka cykla ut med gänget eller om jag skall ta och kolla en film iställe? hmm.

THAT'S THE WAY, AHAHA!

Hejsaan! Efter en myysig dag med sötis då vi vaknat halv 11 men legat i sängen till halv 1 och jag bland annat somnat på hans axel i tias säng och spelat på hans iphone så kom jag hem och for ut efter en stund med alla möjliga. Nu är jag hemma och blev snål på stekt ägg så jag skall fixa det nu. Säger god natt på samma gång!

6.12 SJÄLVSTÄNDIGHETSDAG!

Hejsan! Igår mina vänner så var det ju självständighetsbal från skolan. Det var riktigt kul faktiskt! Hann vara till frissan på morgonen och fixade mitt hår, åkte sedan till skolan. Hade genrep där och sprang runt och fotade med gänget! Sen bar det av till stadshuset där vi alla vasas nior lyssnade på tal och, dansade, åt nått smått och gick omkring och diskuterade. Jag och kricke for till simon efteråt, var där en stund och åt även big mac ateria föränn vi for till sundom med bussen. I sundom tog vi det lungt, var ute en stund och såg på satc :) Idag vet jag inte vad som händer!


.

med en sån här min som ni får tolka hur ni vill säger jag god natt.

DU♥

I love you!

TEARDROPS

Jag är så jävla rädd. Jag mår dåligt nu. Allt känns bara skit. Jag vet att allt är mitt eget fel men att jag inte märkt något själv. Utan att jag nu är nära på att tappa dej. Det är en smärta som är fruktansvärd, det värker i hela kroppen. Dunkar på något sätt innifrån, värker i magen. Och jag försöker förklara för dej hur mycket jag älskar dej, berättar för dej att jag är rädd. Vet inte om du lyssnar, men jag vet att jag inte tänker ge upp. I'll be strong♥

GOOD DAY, BAD DAY

Hej. For ju till stan igår med älskling, var hos simon och gick omkring. Sedan hämtade sanne oss och vi for via citymarket och prisma före de förde hem mej. Där hemma sprang jag snabbt in och hämtade allt jag skulle ha med till viveca, sedan förde de mej dit. Hade en jätte bra kväll till en början med bara viveca och mixu, blev nog lite sämre då pojkarna kom. Gick sedan och sova kl.4 och vaknade halv 12 idag. Mixu for ganska tidigt men jag och viveca har bara chillat!! Smått sega är var vi nog..
Nu är jag iaf hemma. Ledsen

HALLLÅÅÅÅÅÅ!!

Här e kricke som tyvärr måst sitta vi datorn eftersom sandra föredrar min iphone före mej :(
Men ja sku nu sej i alla fall att vi igår va i skolan förståss o sen fo ja i alla fall hem o sen kom ja ti sandra o så
cykla vi ti viveca, dit också gänge kom. Där vi så på film o gjo nu nå. Nu ha vi vakna ganska sent ida o ska väl fa ti stan snart

BRA FIILIS!

Hej! Gick till stan igår med klackare och min tunna jacka ända från skolan, inte den bästa idén kanske. Tog iallafall bussen till sundom sedan. Myste hela kvällen hos sötis och hjälpte honom med matteprovet.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, skrattat mycket och haft en bra dag. Jag och mixu blev tillsagd av nån bitch idag också.. lol, så ede.
Snart är iallafall kricke här och då efter en stund cyklar vi till viveca, med resten av gänget. Spenderar fredagskvällen där, priima shit :)
här är förresten nya jackan!

RSS 2.0